Езотерика: Какво е идеален брак

бракЗа идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В  случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще се разруши.
Всички хора, които искат да се оженят,  мечтаят бракът им да бъде  идеален. Интуитивните  същности  се  привличат една към друга, за да се съединят потоците им с енергия. Човек залага всичко, което кра дeн от ен ер джи е  постигнал досега, и се надява, че това действие ще му донесе късмет.
Браковете са различни. Някои издържат много години, с помощта на търпимостта на  партньорите един към друг. Други – много бързо се разрушават, когато двойката  разбере, че нещо в отношенията им липсва.
Защото  за успешния съюз на две същности е необходимо те да са еднакво развити, тоест, те трябва да кра дeн от ен ер джи имат еднакъв  брой планове, на които се развиват. В противен случай, на единият от партньорите нещо ще му липсва. Това може да се случи постепенно с течение на времето, или веднага след като двамата се опознаят по-добре.
Причината е, че в основата на всяка връзка лежи обмен на енергия. Когато единият се опитва да вземе от другия това, което му липсва, и в същото кра дeн от ен ер джи време може да осигури необходимата за партньора си енергия.
Ето защо, когато липсва някое  ниво, човекът няма откъде да черпи енергия, става невъзможно да се обединят потоците, и спира развитието на връзката.
Важно е да усвои също и това, че развитието на духовния компонент не е едно и също за всички хора. У всеки това ще се проявява в различна  възраст и в кра дeн от ен ер джи различна от другите хора степен. Следователно възрастта на встъпване в брак също играе значителна роля.
Горното обяснява и факта на изневярата. И  ако на човека му липсва  физическия аспект в отношенията, изневярата  ще бъде само сексуален контакт с друг обект.
И  съвсем друго  е ако същността не намира близост със същността на  партньора. В този случай интелектуалната изневяра ще се осъществява  на кра дeн от ен ер джи по-дълбоко ниво, което означава, че тя е много по-опасна за връзката на двойката.
По този начин, за идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В  случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще се разруши.
Това може да е взаимно решение за  физическа раздяла, или емоционална или интелектуална  изневяра на кра дeн от ен ер джи единия от съпрузите. За да се избегне това, трябва да помним, че развитието на един или друг план зависи от възрастта на човека,  и трябва да се сключва брак със същност, максимално близка в  духовното си развитие.
защищено INVITEXT