сб. апр. 20th, 2024

Езотерика: Татуировките разрушават съдбата на човека!

Glenn Garamella, of Boynton Beach, shows off his tattoos at TattooMania at the Palm Beach County Convention Center in West Palm Beach, May 17, 2014.

В действителност, тези белези по тялото могат да  накарат човек да обезумее,  или да го доведат до самоубийство.

Според езотериците всяка татуировка оказва голямо влияние върху живота на човека. След като на тялото му се появи татуировка, съдбата му се променя коренно и често за по-лошо. Как да се избегне влиянието на магическите татуировки и дали си струва да се рисуват знаци по тялото?

 

Според екстрасенза Лилиан Хегай татуировки е по-добре да не се правят.  Изображението, дори и най-безобидното,  може да нанесе  непоправими вреди на човекa. Много хора смятат, че татуировка под  формата на ангел с криле ще ги предпазва от беди и неприятности. В действителност, тези белези по тялото по-скоро ще накарат човек да обезумее,  или ще го доведат до самоубийство.

Много е опасно, според Лилиан Хегай, да се рисуват по тялото картинки с близки  хора. В този случай енергията на човека ще бъде с вас толкова, колкото ще съществува татуировката. Изобразеният човек ще ви оказва невидимо влияние, неговите  провали и  болести ще се предават и на  вас.

Особено опасно да се рисуват изображения на мъртви хора. Такива  татуировки Хегай  не съветва никого да си прави, тъй като те водят до ранна смърт или нещастен живот.

В никакъв случай не бива да се рисуват сатанински татуировки (пентакли, 666 и така нататък). Това са най-опасните татуировки, чието въздействие не е толкова забележимо, но след това водят до внезапна смърт или нещастен случай.

Не бива да се рисуват върху тялото цифри. Те или ще ви привържат  завинаги към определена дата, или ще отброяват времето до смъртта ви.

Има и татуировка за късмет. Те са изключително малко, но  могат да станат талисмани и да привличат любов, успехи и пари.

Знакът на Мандалата е  най-добрият вариант за тези, които искат да постигнат равновесие и да  привличат добър късмет. Такава татуировка ще  осигури защита от негативизма на другите и ще спомага за личното и духовното развитие на човека.

Знакът на безкрайността – тази татуировка ще стане за вас символ на неизчерпаем източник на енергия, добро, успехи, здраве и любов. Всичко, към което ще се стреми притежателят на такава татуировка, никога няма да свърши.

Руни. С келтските символи нещата са особени. Преди да си направите татуировка, трябва да знаете точния смисъла на всяка руна и на тази основа трябва да изберете тази, която ви подхожда най-добре.

Според Лилиан Хегай, с татуировките трябва да бъдем много внимателни, защото всеки символ  може да има различно  първоначално значение, което се различава от това, което смятаме за него  сега.

Последвайте ни в Телеграм

 

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:

Мудрата на Съдбата

Какво е това  съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде еднозначен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post