Езотерика: Татуировките разрушават съдбата на човека!

В действителност, тези белези по тялото могат да  накарат човек да обезумее,  или да го доведат до самоубийство.

Според езотериците всяка татуировка оказва голямо влияние върху живота на човека. След като на тялото му се появи татуировка, съдбата му се променя коренно и често за по-лошо. Как да се избегне влиянието на магическите татуировки и дали си струва да се рисуват знаци по тялото?

 

кра дeн от ен ер джи

Според екстрасенза Лилиан Хегай татуировки е по-добре да не се правят.  Изображението, дори и най-безобидното,  може да нанесе  непоправими вреди на човекa. Много хора смятат, че татуировка под  формата на ангел с криле ще ги предпазва от беди и неприятности. В действителност, тези белези по тялото по-скоро ще накарат човек да обезумее,  или ще го доведат до самоубийство.

Много е опасно, според Лилиан Хегай, да кра дeн от ен ер джи се рисуват по тялото картинки с близки  хора. В този случай енергията на човека ще бъде с вас толкова, колкото ще съществува татуировката. Изобразеният човек ще ви оказва невидимо влияние, неговите  провали и  болести ще се предават и на  вас.

Особено опасно да се рисуват изображения на мъртви хора. Такива  татуировки Хегай  не съветва никого да си прави, тъй като те водят до ранна смърт кра дeн от ен ер джи или нещастен живот.

В никакъв случай не бива да се рисуват сатанински татуировки (пентакли, 666 и така нататък). Това са най-опасните татуировки, чието въздействие не е толкова забележимо, но след това водят до внезапна смърт или нещастен случай.

Не бива да се рисуват върху тялото цифри. Те или ще ви привържат  завинаги към определена дата, или ще отброяват времето до смъртта ви.

Има и татуировка кра дeн от ен ер джи за късмет. Те са изключително малко, но  могат да станат талисмани и да привличат любов, успехи и пари.

Знакът на Мандалата е  най-добрият вариант за тези, които искат да постигнат равновесие и да  привличат добър късмет. Такава татуировка ще  осигури защита от негативизма на другите и ще спомага за личното и духовното развитие на човека.

Знакът на безкрайността – тази татуировка ще стане за вас кра дeн от ен ер джи символ на неизчерпаем източник на енергия, добро, успехи, здраве и любов. Всичко, към което ще се стреми притежателят на такава татуировка, никога няма да свърши.

Руни. С келтските символи нещата са особени. Преди да си направите татуировка, трябва да знаете точния смисъла на всяка руна и на тази основа трябва да изберете тази, която ви подхожда най-добре.

Според Лилиан Хегай, с татуировките трябва да бъдем кра дeн от ен ер джи много внимателни, защото всеки символ  може да има различно  първоначално значение, което се различава от това, което смятаме за него  сега.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

Мудрата на Съдбата

Какво е това  съдба и дали тя наистина съществува? Дори и днес е много трудно да се даде еднозначен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

© 2019 energetika-bg.com All rights кра дeн от ен ер джи reserved!

защищено INVITEXT