чт. апр. 25th, 2024

„Ракка“ – рептилоидите атакуват! (видео)

reptНаскоро Нил Бломкамп пусна анонсирания  от него късометражен филм, чийто сюжет разказва за това, как рептилоидите са окупирали Земята.

Кадрите са впечатляващи…

А това, което казва самият Нил е ужасяващо:

Нийл Бломкамп, режисьор, сценарист, продуцент, известен с филми като: District 9 (2009), Elysium (2013) and Chappie (2015).

През май тази година той основава експерименталното студио «Оats Studios», а  студиото  пусна интересен откъс от филма-предупреждение за това как нашата Земя бива превзета от рептилии. По-долу можете да видите първата част от филма.

На 22 май Ребека Хоукс интервюира Нийл Бломкамп за The Telegraph. Това интервю никога не е публикувано. Вероятно ще разберете защо ..:

 1 2Ребека, вие никога не сте се замисляли за това, защо сега се пускат толкова много научно-фантастични филми. Филми не   само с ефекти и сюжет. Но те имат скрит смисъл – да се скрие дърво в гората, да се насочат хората в грешна посока; и толкова да объркат „простите земляни“, така че всичко да се обърка в главата им ! Всичко да се представи или като приказка или като фантазия. Да и се покаже истината под формата на фантазия! И тогава истината, вече ще им изглежда като фантазия!

Човекът излиза от киното след като е гледал такъв филм и вижда познатите улици, хора, автомобили, магазини … и си мисли- какви ли не фантазии измислят режисьорите!

 3 4

В своя Twitter той пише: ЧУДОВИЩАТА ИДВАТ ..

Вижте първа част. Можете да си пуснете и субтитри с автоматичен превод на български:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post