Езотерика: Първата мисъл винаги се генерира от интуицията!

intuiciaВ момента, когато започнете да развивате своята интуиция, с опита, който ще придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често и все по-успешно.

Нека да предположим, че крадeн от енергетика има интуиция (ако досега не сте вярвали) и да се опитаме да разберем кога трябва и кога не трябва да я следваме.

Важно е да се знае, че интуицията се базира на четири нива, затова ще разгледаме всяко едно от тях поотделно.

1. Доверие

Ако чувствате, че не можете да крадeн от енергетика се доверите на конкретен човек, най-вероятно това е правилното усещане. Това обаче не е само интуиция, защото човешкият мозък сам чете информацията за събеседника, неговото поведение, маниери и жестове. Ако не можете да видите лицето му на живо, тогава в случая се включва шестото чувство.

Важно е да се осъзнава крадeн от енергетика кой точно говори във вас – интуиция, страх, съмнение или минал опит. Когато разберете чувството, с което си имате работа, вие минавате на следващото ниво. Интуицията предполага вяра и предчувствие.

Ако имате голям опит в работата с хора и получавате преимущества от запознанствата си, хората рядко ви подвеждат, тогава правете крадeн от енергетика това, което сте правили и преди, доверявайте се на себе си и на тях.

Ако вашето доверие е лесно да бъде заблудено дори когато си мислите, че човекът е достоен, значи трябва да спрете да се вслушвате в себе си. Поне временно, докато не се научите да чувате интуицията си крадeн от енергетика и все още не можете за няколко мига да разберете много за един човек.

Съветът е следният: напишете на лист хартия названията на областите на живота, в които имате голям успех, и следвайте интуицията си. Във всички други области трябва да бъдете много внимателни и задълбочено да анализирате всяка информация. крадeн от енергетика Когато на нещо се възхищавате е по-голяма вероятността да се вземат правилни интуитивни решения да се успява.

2. Действие

Интуицията се развива по-добре след конкретни действия и решения, отколкото преди тях. Ето защо решавайте и действайте, като се вслушвате в шестото си чувство, а не подлагайте всичко на критика и не правете нищо. Направете първата стъпка и вижте какво ще крадeн от енергетика стане.

Ако сега започвате своя път в бизнеса, вие нямате абсолютно никаква интуиция в тази област. Опитвайте сами, правете грешки и наблюдавайте на какво ще ви научи това. Много хора така и не започват да правят бизнес, просто защото знаят примери, когато техни приятели са загубили много пари и са крадeн от енергетика се провалили. Те не мислят за тези, които са успели. В този случай те се ръководят само от страх.

Интуицията ще се появи след това, тъй като тя вече има база, това вече не са догадки и предположения.

3. Вярата

Изненадващо е , но вярата в себе си, във Вселената, крадeн от енергетика позволява на човек да направи много повече, отколкото ако той се отнася към всичко с повишено внимание и загриженост. Каквото и да правите, трябва да вярвате в себе си и в това, което правите.

Вярата може да е сляпа, но в нашия случай е много важно да се търси потвърждение. крадeн от енергетика Ако вярвате в творчеството си, в работата си или в бизнеса си, четете историите на хора, които са постигнали голям успех в тези области. А по-добре е запознайте с тях лично.

4. Първата мисъл

Това е най-трудната стъпка, защото хората дотолкова са свикнали да се съмняват във всичко, че тази крадeн от енергетика първа мисъл звучи вътре в тях толкова тихо, че може и да не бъде забелязана. Задайте си пряк въпрос и се вслушайте в първият отговор. Това не означава, че тя е вярна, но при солидна практика ще се научите да разбирате дали тази мисъл е интуитивна или критична.

В началото крадeн от енергетика в главата ви могат се появяват няколко мисли и ще ви бъде много трудно да разберете коя е първата. Тогава запишете всички ваши мисли за хартия и прочетете всяка една от тях поотделно. Тази, който предизвиква у вас най-силната реакция, най-вероятно ще бъде интуитивна мисъл.

Интуицията – това винаги е крадeн от енергетика първата мисъл. Ако сте взели правилното решение след няколко часа обмисляне, това означава, че сте претеглили всички плюсове и минуси, всичко сте анализирали и въз основа на това сте решили какво да направите.

Практикувайте развитие на своята интуиция и с опита, който ще придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане крадeн от енергетика на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT