чт. апр. 18th, 2024

Великата и всемогъща Вселена ще изпълни всяко ваше желание – просто я помолете по подходящия начин!

the-cosmos-109035Помнете, че вие сте магьосник, и че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия за да промените живота си в посоката, в която желаете. Затова много внимавайте какво си пожелавате!

Дали някога  сте се замисляли, че всички  желания се изпълняват?

Да, така е, всички желания се изпълняват. Друг е въпросът, че много от нас неправилно формулират желанията си, или абсолютно нищо конкретно не желаят.

Разбираемо е, че първата ви реакция на това твърдение е веднага да го оспорите. „Това не е вярно, аз не съм си мислил за катастрофи, за болести и въобще не съм си представял, че ще възникнат някакви проблеми. Винаги съм си мечтал за щастие, здраве, благополучие … “

На този свят, без значение дали вярвате или не, всички е живо. Живи са и мислите ни. Вселената улавя мислите ни като енергийни импулси и строго контролира тяхното изпълнение. Вселената изпълнява желанията ни, а ние я „захранваме“ с любовта си. Налице е строг обмен, и ако една верига се разпада, се разпада и друга.

Защото Вселената не разбира „шумовите думи“, думите „да“ или „не“. За нея няма емоционални концепции като „положително“ или „отрицателно“, „страх“ или „радост“, всичко зависи от това колко енергия сме вложили в своята мисъл. Често се случва така, че ние сме си помислили за нещо и в същото време сме изпитали страх. Страхът е бил толкова силен и е генерирал такъв силен изблик на нашата енергия, че въпреки факта, че мисълта е блеснала в главата ни само за миг, Вселената я е чула като заповед, която не може да не изпълни.

Помислете над това, как мислите. Например, често си мислите така …

„Сега е трудно време, трудно е да се намери добра работа, трудно е да събера пари за къща, и като цяло не е възможно да си купя.“ И после редите  оплаквания за нещастния си живот, критикувате своите съпрузи, съпруги, роднини, всичко наоколо е лошо и не е такова, както го искате.

Вселената ще направи за вас това, което сте поръчали, а именно – „трудно време“, „трудно е да се намери работа“, “ трудно е да се съберат пари за къща“, „не е възможно да се купи къща,“ ще ви тропне на главата такива роднини и съпрузи, които правят всичко неправилно“ и ще ви поднесе на блюдо „неуспешен живот“ – всичко това обаче е резултат от …. вашите мисли.

Така че вие сами си създавате своя собствена програма, по която ще живеете.

Какво можем да направим за да променим живота си към по-добро?

Обикновено често ни пречи думата „Ако“, която живее в нашето минало, настояще и с която подготвяме своето бъдеще“.

Спрете! Представете си, че това „ако“ никога не го е имало в живота ви.

Отговорете си честно на въпросите:

Какво всъщност искате?

Какво ще ви накара да живеете в хармония и щастие?

Ако имахте магическа пръчка, какво бихте направили за себе си?

Представете новото си и щастливо бъдеще.

За какво мечтаете?

Какво бихте искали да получите след една година?

И не забравяйте, че Вселената изпълнява нашите желания в замяна на любовта, която проявяваме в душата си. Без значение към кого – природа, живи същества, работа, механизми. Колкото повече любов има у вас, толкова по-бързо се изпълнява това, за което мислите.

А Сега позволете си да мечтаете. Представете си всичко така, сякаш вашите желания вече са се сбъднали. Благодарете на съдбата си, че тя ви е направила такива, каквито сте в момента. Благодарете на Вселената, която изпълнява желанията ви, благодарете на Бога за това, че е създал такъв вълшебен свят, благодарете на мама и татко, че са ви позволили да се родите на този свят и благодарете на себе си за това, че сте се родили.

Ако няма кого да обичате и на когото да благодарите (случва се и така – хората са имали прекалено тежък живот и нямат вяра нито към Бог, нито към дявол, нито към хората, нито към себе си) – вземете тогава едно камъче на пътя и всеки ден му благодарете. Нека камъкът получава благодарност и любов от вас, основното нещо е в сърцето ви да се върне способността да обичате. Ако светът не заслужава да бъде обичан – обичайте камъчето.

Автобусът е дошъл на време на спирката- благодарете на вашето камъче, някой ви се е усмихнал, погалете камъчето.

Научете се да мислите позитивно.

Вземете пример от маркетолозите, които предварително са написали положителен сценарий за развитие на компанията. И ако в този план вярват всички в компанията, успехът е гарантиран. Това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за тъга и скръб.

Не забравяйте, че вие сте магьосник, и  че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия, за да промените живота си към по-добро.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ошо: Разширяване на съзнанието до границите на Вселената

Ошо препоръчва вълшебна медитация, в която можете да  почувствате как съзнанието ви се разширява до границите на Вселената и дори отвъд нейните предели. Това необикновено мистично преживяване за безкрайност и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post