Великата и всемогъща Вселена ще изпълни всяко ваше желание – просто я помолете по подходящия начин!

the-cosmos-109035Помнете, че вие сте магьосник, и че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия за да промените живота си в посоката, в която желаете. Затова много внимавайте какво си пожелавате!

Дали някога  сте се замисляли, че всички  желания се изпълняват?

Да, така е, всички желания се изпълняват. Друг е въпросът, че много от нас неправилно формулират кра дeн от ен ер джи желанията си, или абсолютно нищо конкретно не желаят.

Разбираемо е, че първата ви реакция на това твърдение е веднага да го оспорите. „Това не е вярно, аз не съм си мислил за катастрофи, за болести и въобще не съм си представял, че ще възникнат някакви проблеми. Винаги съм си мечтал за щастие, здраве, благополучие … “

На този свят, без значение дали вярвате или не, кра дeн от ен ер джи всички е живо. Живи са и мислите ни. Вселената улавя мислите ни като енергийни импулси и строго контролира тяхното изпълнение. Вселената изпълнява желанията ни, а ние я „захранваме“ с любовта си. Налице е строг обмен, и ако една верига се разпада, се разпада и друга.

Защото Вселената не разбира „шумовите думи“, думите „да“ или „не“. За нея няма емоционални концепции като „положително“ или „отрицателно“, „страх“ кра дeн от ен ер джи или „радост“, всичко зависи от това колко енергия сме вложили в своята мисъл. Често се случва така, че ние сме си помислили за нещо и в същото време сме изпитали страх. Страхът е бил толкова силен и е генерирал такъв силен изблик на нашата енергия, че въпреки факта, че мисълта е блеснала в главата ни само за миг, Вселената я е чула като заповед, която кра дeн от ен ер джи не може да не изпълни.

Помислете над това, как мислите. Например, често си мислите така …

„Сега е трудно време, трудно е да се намери добра работа, трудно е да събера пари за къща, и като цяло не е възможно да си купя.“ И после редите  оплаквания за нещастния си живот, критикувате своите съпрузи, съпруги, роднини, всичко наоколо е лошо и не е такова, както кра дeн от ен ер джи го искате.

Вселената ще направи за вас това, което сте поръчали, а именно – „трудно време“, „трудно е да се намери работа“, “ трудно е да се съберат пари за къща“, „не е възможно да се купи къща,“ ще ви тропне на главата такива роднини и съпрузи, които правят всичко неправилно“ и ще ви поднесе на блюдо „неуспешен живот“ – всичко това обаче е резултат кра дeн от ен ер джи от …. вашите мисли.

Така че вие сами си създавате своя собствена програма, по която ще живеете.

Какво можем да направим за да променим живота си към по-добро?

Обикновено често ни пречи думата „Ако“, която живее в нашето минало, настояще и с която подготвяме своето бъдеще“.

Спрете! Представете си, че това „ако“ никога не го е имало в живота ви.

Отговорете си честно на въпросите:

кра дeн от ен ер джи

Какво всъщност искате?

Какво ще ви накара да живеете в хармония и щастие?

Ако имахте магическа пръчка, какво бихте направили за себе си?

Представете новото си и щастливо бъдеще.

За какво мечтаете?

Какво бихте искали да получите след една година?

И не забравяйте, че Вселената изпълнява нашите желания в замяна на любовта, която проявяваме в душата си. Без значение към кого – природа, живи същества, кра дeн от ен ер джи работа, механизми. Колкото повече любов има у вас, толкова по-бързо се изпълнява това, за което мислите.

А Сега позволете си да мечтаете. Представете си всичко така, сякаш вашите желания вече са се сбъднали. Благодарете на съдбата си, че тя ви е направила такива, каквито сте в момента. Благодарете на Вселената, която изпълнява желанията ви, благодарете на Бога за това, че е създал такъв вълшебен свят, кра дeн от ен ер джи благодарете на мама и татко, че са ви позволили да се родите на този свят и благодарете на себе си за това, че сте се родили.

Ако няма кого да обичате и на когото да благодарите (случва се и така – хората са имали прекалено тежък живот и нямат вяра нито към Бог, нито към дявол, нито към хората, нито към себе си) – вземете кра дeн от ен ер джи тогава едно камъче на пътя и всеки ден му благодарете. Нека камъкът получава благодарност и любов от вас, основното нещо е в сърцето ви да се върне способността да обичате. Ако светът не заслужава да бъде обичан – обичайте камъчето.

Автобусът е дошъл на време на спирката- благодарете на вашето камъче, някой ви се е усмихнал, погалете камъчето.

Научете се да мислите позитивно.

Вземете пример кра дeн от ен ер джи от маркетолозите, които предварително са написали положителен сценарий за развитие на компанията. И ако в този план вярват всички в компанията, успехът е гарантиран. Това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за тъга и скръб.

Не забравяйте, че вие сте магьосник, и  че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия, за да промените кра дeн от ен ер джи живота си към по-добро.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ошо: Разширяване на съзнанието до границите на Вселената

Ошо препоръчва вълшебна медитация, в която можете да  почувствате как съзнанието ви се разширява до границите на Вселената и дори отвъд нейните предели. Това необикновено мистично преживяване за безкрайност и…

Още по темата в нашата страница:


кра дeн от ен ер джи © 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT