пт. апр. 19th, 2024

Вълшебната сила на заклинанието: „Обичам те!“

i

Фразата „Обичам те“ главно казвах на себе си. Но  започнах да се старая  колкото е възможно повече да я казвам и на  хората, които са ми близки. Знаете ли: някои се изненадваха, някои бяха объркани, но никой не ми каза: „Ти си се побъркала“ или „Всичко наред  ли е?“

Не, те само се усмихваха, и най-важното – като резултат също започнах да чувам от тях фразата „Обичам те.“

Веднага след като прочетох книгата „Живот без граници“ на Джо Витале и Хю Лин, какво въздействие има фразата „Обичам те“, аз започнах да я използвам  във всички ситуации.

Започнах да я използвам,  когато се събуждах, закусвах, взимах душ, говорех по телефона, разхождах се, и така нататък.

Тази фраза  промени живота ми: преди животът ми беше нервен и забързан, а сега  е хармоничен и винаги се случват вълшебства.
Мисля, че дълбоко в душата си вие (и аз също, разбира се) искате обич. Същото важи и за другите.

Когато повтаряте „Обичам те“, изчиствате себе си и излъчвате енергия, която  достига до другите.

Помислете за нещо или някой в живота ви, което все още ще ви изважда от  равновесие. Това може да бъде здравословен проблем или конфликт с колега на работата. Без значение какво е.

Концентрирайте съзнанието си върху това или този и започнете мислено да му казвате „Обичам те.“ Можете да се обърнете към Вселената (или Бог, в каквото  вярвате). Независимо дали вярвате в ефикасността или не, просто се доверете на процеса и продължете. Всичко, което трябва да правите, е да  повтаряте „Обичам те.“

След като започнете да повтаряте тази фраза, ще започнете да чувствате любов и ще започнете да въздействате на  тази ситуация или човек.

Пропускът, който ще ви даде достъп до света на изцелението и до изпълнението на желанията – това е простата фраза „Обичам те.“

Идеята се състои в това – да обичате всички около вас. Да обичате излишните си килограми, проблемно дете, съседа. Да –  да ги обичате. Любовта трансформира енергията и я  освобождава.

Фразата „Обичам те“ е магическа паролата за усещане на  Вселената.
Д-р Хю  Лин казва, че в простата фраза „Обичам те“ има три елемента – благодарност, уважение и трансформация. С тези три елемента можете да  трансформирате каквото си пожелаете.

Все още ли сте настроени скептично? Погледнете го от другата страна.
Дори ако целият този метод ви изглежда безумен, какво лошо има в това мислено да повтаряте „Обичам те“, докато се обаждате по телефона, пишете имейли, храните се и  живеете живота си?

В тези дни ще започнете да чувствате по-добре, дори и ако нищо друго не се случи. Опитайте  и вижте какво ще излезе!

Морена Морана

Последвайте ни в Телеграм

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

„Ще продължите да прощавате на онзи, когото обичате, докато не го намразите.“

„Ще продължите да прощавате на онзи, когото обичате, докато не го намразите.“

„Когато говорите, вашите думи трябва да са по-добри от мълчанието ! Ще продължите да прощавате на онзи, когото обичате, докато не го намразите.“ Арабски мъдрости с  хилядолетни знания и златни…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post