Какво да правим със злите хора в живота си – Универсален съвет

zliПочти всеки ден, на работа, в градския транспорт, в магазина, в салона за фитнес, или дори у дома, аз се сблъсквах с гняв, омраза, агресия от страна на другите. Какво се случва?!

Къде е моят „заветен ъгъл“ на спокойствие, тишина и хармония, без зли хора? Когато започнах сериозно да проучвам този проблем, който тровеше  живота ми, намерих изненадваща информация. Можете ли да си представите – кра дeн от ен ер джи зло просто няма!

Има само любов, която побеждава, прощава и дарява радост, и има  страх, който разрушава, причинява болка, помътнява съзнанието…
Интересно ли ви стана? Вижте за какво става дума!

Няма такива хора, които наистина искат да наранят ближния си и да излеят върху него своята омраза. Просто зад всяка лоша дума или действие стои уплашено дете, което иска да си върне отнетия  бонбон или кра дeн от ен ер джи да докаже  своята вътрешна значимост.

Има само деца, които са недообичани, на които не им е отделено подобаващо внимание. Те са убедени, че за любовта и за своята значимост трябва да се борят, а където има борба – винаги има страх да не се получи.

Страхът няма да получи признание, страх от загуба, страх от утре, страх от презрение, страх от неуважение – всичко това кра дeн от ен ер джи води до агресия, стрес, зацикляне върху миналото и бъдещето. И това е много далеч от любовта.

Замръзнете за секунда. Представете си, че  най-злите хора в живота ви, на никой не желаят зло! Те  просто са уплашени до смърт.

Опитайте се да погледнете отвъд гнева на уплашените деца, на които просто им липсват любов, вяра в бъдещето и в живота като цяло.

И ако не заспите кра дeн от ен ер джи наяве, ще разгадаете тази игра. И когато видите всички тези страхове, комплекси и обиди, които стоят зад яростните  спорове, какво ще почувствате към  този човек …

Ще изпитате  любов. Каквото и да става наоколо – просто  носете  светлина. Светлината разтваря страха. Няма  нищо друго, освен любов и страх. Никой не иска да ви навреди, не иска да ви обижда. Всичко това е  само маска, зад кра дeн от ен ер джи която се крие страх.

И всичките ви действия – това е просто избор между страха и любовта, който правите в момента.

защищено INVITEXT