вт. апр. 16th, 2024

Каква сте според зодиакалния си знак: Нимфетка, Богиня или Жена- вамп?

jena-vampВсяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние да обича страстно. А знаците на зодиака са я „снабдили“ със  специални качества, които  особено ясно се проявяват в любовта.

 Близнаци

Момичето- Близнаци – това е  Нимфетка. Вечният тийнейджър, при това  истински тийнейджър, а не кукла с добре запазено лице. У тях  всичко е истинско: Истински юношески бунт и реална, истинска лудост. Секс, рок енд рол … и дори когато дамата-близнаци стане баба, нейните многобройни „аз“ ще  продължат да пият бира във входовете, да ходят на  светски приеми в черни кожени якета, да се влюбват като за първи път – до смърт. И да презират този глупав възрастен свят.
 
Телец

Жената –  Телец – това е Богиня. И ето защо. На първо място, дамите-Телци по някакъв необясним начин успяват да вършат чудеса, които можете да  докоснете: Всякакви  видове къщи, коли и бижута.

На второ място- на младата дама Телец трябва редовно да и се принасят  жертви, а  тя ще се обиди и  ще прати на глупавите  смъртни мор и всякакви болести. И, трето, дамата –  Телец, както  всички  богини, не е особено  добра. Въпреки,  че не е зла. Просто такава и е работата: тя може да ви създаде  и личен рай, и личен ад. Но – всичко е  заслужено и съвсем справедливо.

Скорпион

Скорпион – това е истинската Жена- Вамп. Фаталната жена,  вещица и секс-бомба – три в едно, всички нюанси на женствеността и 50 нюанса на сивото също. Момичето-  Скорпион успешно съчетава всички качества, които обикновено се приписват на жените, макар и без да прави разлика между положителни и отрицателни.

Като цяло, тя е красиво, но коварно и недостижимо същество, много привлекателно. Убийствена женственост. Ядрена гъба – в смисъл, че ако я  видите, да се криете или да  пълзите към убежище,  вече е твърде късно. Застанете неподвижно – защото точно сега ще ви изпепели.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post