Тази зодия винаги се къпе във власт, успех и щастие!

стрелец

Казват, че всеки гради сам собственото си щастие, но и звездите оказват голямо влияние върху всичко. Известно е, че има един зодиакален знак, за който всички врати крадeн от енергетика се отварят, а той само трябва да знае как да се възползва.

Това е зодия Стрелец.

Планетата, която управлява този знак е Юпитер ‐ планетата на силата, успеха и щастието. Този знак, както и планетата- владетел, е знак на  щастие, веселие и екзотика. Винаги е готов за ново приключение с ослепителна усмивка на лицето.

За Стрелец  се отварят всички врати крадeн от енергетика и нито едно препятствие по пътя му не може да го спре. Стрелецът е голям любител на добрата храна, напитки и музика.

Той е вечен борец срещу несправедливостите, а приятелството е  важен елемент от живота му.

Неговият млад дух се допълва от красив  външен вид и спортна физика.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT