Какво представляват енергийните паразити (ларви) и как да се избавим от тях

1Ларвата е енергиен паразит, който живее във финото тяло на човека и се храни с неговата психическа енергия. Такива образувания са причини за много зависимости и вредни навици крадeн от енергетика на човека.

Симптоми за наличието на ларва във вас

Присъствието на ларви се доказва от наличието на поне някои от следните характеристики. Особено, ако имате най-малко една от първите четири.

– Имате някаква зависимост или лош навик. Особено, ако тя не ви носи удоволствие, но без нея вече крадeн от енергетика не можете. 11

Тази практика е също толкова крадeн от енергетика безопасна и полезна като измиването на мръсните ръце. Трябва да се отбележи, че можете да я прилагате както на себе си, така и на други хора. И  не е задължително да им обяснявате това, което правите. Задължително условие е наличието на молба – искане за помощ от тях. В противен крадeн от енергетика случай ще сработи законът „не молят- не се натрапвай.“ Без молба може да се помага само на кръвни роднини, съпруг или съпруга (приятелка и приятел не попадат в тази категория).

 11

– Топли вълни или втрисане ще преминат по тялото ви.
– Топлината ще се разпространи по гърба и крадeн от енергетика шията.
– Пръстите на ръцете и краката ще станат по-топли.
– Ще почувствате топлина в слънчевия сплит.
– Ще престане да се замъглява зрението ви.
– Ще се появи усещането сякаш някакъв товар е паднал от гърба ви.
– Ще изчезне главоболието почти напълно.
– Ще усетите освобождаване от психо-емоционални крадeн от енергетика проблеми.
– Ще се ​​отървете от лоши навици или зависимости.
– Ще спрете да сънувате лоши сънища.
– Сутрин ще се събуждате бодри и отпочинали.

Успех!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT