Най-опасните знаци на зодиака според криминалистите

horoskop

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го приемате за чиста монета, но не забравяйте, че във всяка шега има известна истина.

Някои хора смятат, крадeн от енергетика че знаците на зодиака са пряко свързани с конкретна предразположеност  към престъпления. В това, разбира се, има известна истина. Заедно с астролозите психолози изучават личностите на престъпниците и са все по-склонни да твърдят, че има пряка връзка между  рождения  ден на лицето и видовете престъпления, към  които е склонно. Да крадeн от енергетика видим!

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв)

От тези три знака към най-различни видове деяния е предразположен Стрелец. И най-важното – трудно е да бъде  хванат. Овен е  винаги въоръжен до зъби престъпник, а  Лъвът е опасен като цяло, защото  самочувствието му позволява лесно да върши  различни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, крадeн от енергетика Близнаци, Водолей)

Ако сравним всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да извършват престъпления. Те са много опасни и често са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в различни измами, а Водолеите тръгват  против закона в името на отмъщение.

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец)

Тази категория  престъпници често попада крадeн от енергетика зад решетките. Телец е най-темпераментният и опасен. Девата е малко страхлива, затова винаги е въоръжена до зъби, а  Козирогът е майстор в уменията си да се изплъзне от  наказание, след като извърши някое   престъпление.
 
Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби)

Изненадващо е, но  Раците най-често попадат в  полицията. Обикновено те не действат заради самите себе си, а  заради близки.  Скорпион крадeн от енергетика и Риби изостават в това отношение.

Как изразяват престъпните си наклонности различните знаци на зодиака

Раците  често вършат убийства  заради гняв. Често те оставят на труповете свои „авторски“ печати. В повечето случаи Раците ги  признават за психически нестабилни.

Телецът го хващат за  пране на пари. Той умело плете схеми, които крадeн от енергетика полицаите не могат да разгадаят с години.

Стрелецът е крадец, обирджия и мошеник –  виртуоз. Те предпочитат да не осакатяват жертвите си, а просто  ги ограбват напълно. И, разбира се, ако жертвата не се съпротивлява, те не я закачат.

Козирог често е член на престъпна група и има садистични наклонности. крадeн от енергетика Същото може да се каже и за Овен.

Девите – ненадминати хакери и домови крадци, а Везни нерядко ги съдят за  корупция.

Рибите са свързани с трафика на наркотици, А Близнаците майсторски ограбват  всеки, когото могат.

Лъвовете са  истинските босове в подземния свят. Те ще направят всичко, за да спечелят крадeн от енергетика признанието на своите колеги- престъпници.

Скорпионите най- често стават наемни убийци, а Водолеите са виртуозни манипулатори, хакери и мошеници. За тях казват, че се занимават със „законно ограбване на пари от населението.“

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го приемате за чиста монета, но не забравяйте, че крадeн от енергетика във всяка шега има известна истина.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT