чт. апр. 25th, 2024

Знаменитият ритуал за изпълнение желания в Новолуние

лунаМетодът за изпълнение на желания в новолуние е следният:

Купете си най-красивия бележник, какъвто можете да намерите в книжарницата – той трябва изцяло да отговаря на виждането ви за съвършен бележник. Много ще е добре ако е с твърди корици, с ключ или в кутия!

Заедно с това си купете и красива химикалка. Не показвайте на никой тези две съкровища и ги скрийте на сигурно място до настъпването на новолунието.

В същото време се подготвяйте – вижте списъка с всички новолуния (по-долу) за текущата година, разпечатайте ги или ги напишете и ги поставете на видно място за да помните винаги кога трябва да замисляте желанията си !

В деня на настъпването на новолуние извадете своя вълшебен тефтер, въоръжете с не по-малко вълшебната химикалка и започнете да творите. Какво да творите ли? Новият си живот, разбира се!

Не се колебайте да записвате най-дръзките и невероятни желания, които ви идват наум – новолунието може всичко! Формулирането на желанията трябва да бъде, както следва: „С благодарност приемам от Вселената …- формулирате желанието си- … за мое добро (за общото благо, за доброто на семейството ми)!“.

Първия път напишете най- дългия списък с всичките си желания, а следващото новолуние – просто зачеркнете желанието, което се е изпълнило (напишете срещу него: „Изпълнено! Благодаря!“). И допълвайте списъка с нови желания.

Желанията трябва бъдат формулирани ясно и кратко – например, искате лаптоп от конкретен модел, с определен размер и цвят.

Срокове не трябва да се поставят – Вселена сама знае кога и на кого да даде. Най-добре е да правите своя списък с желанията си в момент, в който настъпва новолунието . Но ако това не е възможно, не се притеснявайте – желанията пак ще се изпълняват!

Списък с новолунията до края на 2017 г. :

23 юли 2017 – 12:47:26 часа
21 август 2017 – 21:31:34 часа
20 септември 2017 – 08:30:46 часа
19 октомври 2017 – 22:12:38 часа
18 ноември 2017 – 13:42:52 часа
18 декември 2017 – 08:31:29 часа

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post