пт. апр. 19th, 2024

Коя е най-добрата жена според нейния зодиакален знак

мозък

Каква жена би била най-верният приятел в богатство и бедност, в добро и лошо, в болест и в здраве, и с каква да не се свързвате въoбще – това ще ви разкаже нашият  Хороскоп за най-добрите съпруги.

Скорпион

Скорпион – жена-вещица. Истинска, не  е шега. Омагьосва всеки, а след това с магия му докарва слава, успех и богатство. На мъжа на жената- Скорпион завиждат всички: тя е невероятно красива, тя е невероятно секси, тя е умна, тя  е олицетворение на идеалната жена.

А мъжът на Скорпиона – въплъщение на идеалния мъж: той е интелигентен и харизматичен, и като цяло е изключително готин. Ами, защото няма друг избор, затова.

Козирог

Козирог е принципна жена. Дамите Козирог имат ясна представа за това какъв трябва да бъде нейния брак и те дори и една крачка от това няма да отстъпят. Ето защо, Козирозите никога не се омъжват заради някаква си глупава любов, о, не.

Дамите  Козирози са наясно, че бракът ще бъде щастлив само ако съпрузите са създадени от едно и  също тесто. Проблемът е, че Козирог не е от тесто, а по-скоро от твърдо дърво.

И своя Пинокио, бъдете сигурни, ще го издялка до съвършенство – дори ако се наложи – с брадвата.

Водолей

Водолей – това е жената на Шрьодингер. Изглежда, че я има, но в същото време, я няма. В смисъл, че в  хладилника на дамата Водолей ежедневно се самоубиват мишки, от тигана, забравен на печката, на мъжа на Водолей впечатляващо намигват макарони, а котката не винаги може да се се изкатери до дупката си без алпинистка екипировка.

И всичко това е  защото Водолей счита: животът е твърде кратък за да се живее еднообразно. Семейният живот – това са радост, смях и забавление! Така че на съпруга на жената Водолей никога няма да му е скучно. Честно казано, той, горкият, едва ли има време да дойде на себе си между две сесии с веселба.

Риби

Риби –  жена-актриса. Съпругът й никога не знае какво тя си мисли в действителност, и, разбира се, няма представа с какво се е занимавала през целия ден.
И на второ място, той трябва да е  каменна стена,   майстор, любовник и интересен събеседник.  Защото ако Рибата не се обезпечава,  не се защитава, не получава достатъчно забавления, и не се поставят дарове в краката й – тя ще вирне  опашка и ще се сбогува.

Може да попитате какво всъщност прави в брака самата Тиба? Най-трудно. Тя украсява събитията със себе си.

Овен

Овен е жената – съперник. Дамата Овен е  силна жена, и всякакви слабаци за съпрузи не са и нужни, разбира се. Тя се нуждае от силен човек, верен боец, в състояние да издържа на ежедневни мини-апокалипсиси: темпераментната  дама-Овен – е забавление не за всеки, честно казано.

Ето защо, когато дамата Овен намери мъж,  способен да оцелее след всичко това, тя веднага се превръща в котенце и се омъжва за него. И тогава започва забавното: борбата е била равностойна, борили са се два Овена.

Никой никога не печели, защото и  Овен и мъжът й ще прилагат силата си безкрайно.
 
Телец

Телец – съпруга- мотиватор. Мотивиращ фактор на макс. Дамата  Телец обикновено се омъжва  за симпатичен и весел мъж: с него е винаги забавно.

Но любовта си е любов, а храна трябва всеки ден. Но дамата Телец иска не само да  яде, но и дрешки. И къща. И кола. За да и завиждат всички. Ето защо, тъпак, попаднал в ръцете на Телец, бързо се запознава с нейната широка гама от мотивационни техники: тя брилянтно го тормози.

Та блестящо манипулира. Тя майсторски изнудва. И да, игли под ноктите също е в състояние да забива. Затова пък тъпакът скоро ще стане богат и успешен. Ако оцелее.

Близнаци

Близнаци –  жена-огледало. Почти мистична същност, загадъчна и опасна. Има жени, до които мъжът вижда себе си като  герой, има жени, до които се чувства като провален, а има и дами-Близнаци. Те знаят кой е той.

Да се преструвате е безполезно- Близнаци вникват в  същността, хранят с  ръце вътрешните чудовища и ги почесват зад ухото. Ето защо момичета-Близнаци – са най-щастливите жени:  знаят за вас всичко, дори и най-интимното, за което е  готов само един много, много добър мъж.

Светец, по-точно.

Рак

Рак – перфектната съпруга. Дамата Рак не е толкова лесно да се убеди да се омъжи, но ако се получи,  тя ще се покаже в целия си блясък: тя е умна, красива, домакиня. Идеално върти къщата,  перфектно отглежда децата

Винаги подкрепя любимия,  винаги му угажда. Тъй като семейството – това е важно. Главното нещо, казва тя!

Лъв

Лъв е  жена-кралица. Лъвиците се омъжват само за тези, които са в състояние да им дадат царство веднага. И до края на живота си за славата на кралицата да завладяват нови земи и да  размножават армията от верни васали.

Ето защо да се живее  с лъвица, по принцип, е много удобно: мъж с амбиции за завладяване – е силен мъж, и Лъвицата не търпи до себе си никакви съперници.

Ето защо, всеки трябва да се занимава със своята работа: Лъвицата да блести, а мъжът на Лъвицата – да й осигури всичко, което е и необходимо. Могат да се срещат на тържествени приеми веднъж седмично, да.

Дева

Девата е  умна жена. Много умна. Тя разбира всичко,  никога не трябва да и се обяснява. С нея можете да говорите за всичко. Тя винаги ще подкрепя, винаги ще дава мъдри съвети. Тя е и любима, и най-добрият приятел.

А когато Девата бъде нападната от  глупост,  тя използва гигантския  си ум за да се развилнее. Но след това тя се извинява, разбира се, и признава,  че не е била права. Като всяка умна жена.

Везни

Везни – жената-котка. Сладка, очарователна, директна, но е абсолютно безполезно за  дома същество. А от друга страна – какво е  къща без котка? Един празен, студен дом.

И между другото, котките не  са толкова прости, както ви се струва: ако не я глезите и не и позволявате да заеме цялото легло- тя ще се обиди и ще си тръгне без шапка в студената нощ. Затова е безсмислено да я питате какво не е наред, защото ще каже: „Край, това е всичко“.

Стрелец

Стрелецът е  бойна приятелка: с нея може и в огъня, и във водата, и на война. Зад мъжа си се крие само защото така и е  по-удобно да му подава патрони. Да, това е важно да се осъзнае, че съпругът на Стрелеца наистина винаги се нуждае от  боеприпаси.

За какво ли? Първо, той трябва да стреля по конкурентите, който не се безпокоят от факта, че дамата Стрелец е омъжена.

И на второ място,   трябва по някакъв начин да избяга по време на семейни скандали. Въпреки че – нека бъдем честни – да се стреля по  разгневената  млада дама-Стрелец е безполезно. Не помага дори и отбранителна граната.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post