Трите причини, поради които отново и отново привличате един и същ проблем

проблем

Знаете ли защо ви се случва  подобно  привличане на негативни явления?  В този текста са представени три общи навика, които предизвикват проблеми, повтарящи се през негативното внимание. Ако установите, че отново и отново се изправяте пред един и същи проблем, проверете дали имате подобни характеристики:
 
1. Говорите или се оплаквате от проблема

За много от нас това е най-силната причина, поради която многократно  кра дeн от ен ер джи обръщаме внимание на проблема. Повечето от нас много говорят и ние сме склонни да повтаряме една и съща история отново и отново. Да се оплакваме от проблеми, от лоши отношения или груб шеф,  може да стане навик, а това създава много допълнителен магнетизъм за  тези негативни обстоятелства.

Добрата новина е, че  сравнително лесно можете да се научите да спрете да се  оплаквате. Първоначално да си кра дeн от ен ер джи прехапете  езика може да е леко неудобно, но с малко практика лесно можете да ограничите отрицателния си вътрешен диалог.

2. Непрекъснато и натрапчиво мислене за проблем

Когато се притесняваме за нашите проблеми, ние ние всъщност ги зареждаме с още енергия и все повече се отдалечаваме от тези решения, които са ни нужни.

Въпреки че много от нас знаят, че негативното мислене предизвиква  проблеми, промяната на кра дeн от ен ер джи мислите е  трудно да се постигне.
Нашите мисли се движат много бързо и и минават без много усилия, така че „контролирането на  мислите“ не е особено лесен процес.

Важно е да се помни, че, въпреки че можете да промените много от вашите мисли, вие все пак ще имате някои нежелани мисли, и това е нормално.

Няколко отрицателни мисли няма да развалят живота ви, така че кра дeн от ен ер джи бъдете  снизходителни към това, особено в началото.

Като отчетем казаното досега, когато открием, че е напълно сме зациклили на проблема, можем да направим преднамерено отклоняване на вниманието, и това може да има много сериозно влияние върху ситуацията.

Следващият път, когато започнете да се  притеснявате или да се безпокоите за проблема, просто  си кажете нещо от рода на „Аз мога да реша този проблем по-късно, но кра дeн от ен ер джи сега ще се съсредоточа върху нещо по-важно.“ След това си намерете позитивно занимание.

Можете да погледате забавен филм, да се обадите  на добър приятел или да се заемете с вашето хоби, което ви прави щастливи. Можете също да слушате музика  или да направите някое леко упражнение.

Отвличане на вниманието – това е велик навик към развитие, тъй като ви позволява да насочвате вибрациите си в кра дeн от ен ер джи правилната посока. Ако всеки път, когато сте обсебени от мисли, вие правите крачка напред и  се насочвате към по-висока вибрация – така създавате навик, който ще ви помогне бързо да се възстановите от негативните мисли във всички области на живота си.

Когато положителното разсейване стане ваш автоматичен отговор на обсесивното негативно мислене, ще видите мощна промяна във вашата реалност.

3. Действайки от страх

Нашите действия кра дeн от ен ер джи могат да повлияят на нашите вибрации и нашите убеждения. Те имат способността да променят нашата вибрация  и това как се чувстваме.

Например, може би сте чували, че когато се чувствате потиснато, можете просто да попрактикувате, за да  подобрите малко настроението си. Въпреки, че усмивката ви няма да е истинска, самата  усмивка ще ви повлияе.

Това работи, защото нашите чувства и нашите действия работят заедно. Изменението кра дeн от ен ер джи на настроението ще измени и поведението ни, а  промяната на поведението ни – ще  промени настроението ни. Ето защо, като променим  поведението си по отношение на проблема, ние променяме начина, по който се отнасяме към проблема, а след това проблемът ще се прояви по различен начин в нашата реалност.

Ние получаваме това, върху което се фокусираме, без значение дали го  искаме или не! Когато предприемаме кра дeн от ен ер джи действия, базирани на страх, за да  избегнем заболяване, Вселената знае какво мислим за това как да не се разболеем. По този начин, въпреки че тези действия са насочени към  намаляване на заболяването, в много случаи те действително утежняват заболяването.

Когато ние привличаме многократни нежелани събития, е разумно да се спрем и да се запитаме дали вървим към това, което искаме, или бягаме  от това, което кра дeн от ен ер джи не искаме.

Без значение е в каква посока. Докато тичаме ние сме много съсредоточени и напрегнати.

Това не означава, че не трябва да си миете ръцете, да си поставяте   предпазен колан, или да вземате витамини. Ако тези действия ще ви накарат да се почувствате по-добре в тази ситуация, правете това, което трябва да правите. Чувството за сигурност – това е по-високо вибрационно ниво, отколкото усещане кра дeн от ен ер джи за уязвимост, така че ако  вземете предпазни мерки, ще се почувствате в безопасност веднага.

Винаги помнете, най-голямата защита, която имате – това е вибрационното изравняване. Когато  проектирате много висока вибрация, вие сте в 100% -ва безопасност и ще привличате само позитивни събития и обстоятелства.

Това триединен подход ще  забави (и в крайна сметка – ще  спре) негативното внимание, което отново и отново предизвиква един и кра дeн от ен ер джи същ  проблем в живота ви.

Всеки път, когато  избирате по-високи вибрационни  мисли и действия, вие  намалявате негативното влечение, така че винаги  хвалете себе си  за своите постижения. Премахването на установеното негативно влечение  изисква определени практики, и, разбира се, малко търпение към самия себе си.

защищено INVITEXT