Психосоматика: Вирусното заболяване означава само едно – липса на смисъл за живеене

вирусПоявата на вируси в организма сигнализира на човека за липсата на радост в живота.

Вирусът е  инфекциозен агент, който може да се реплицира само в живите клетки на хора, животни, растения или бактерии.

Почва за развитието на вируси в човешкото тяло е енергия  с   определено качество, с разрушителен характер, произведен от тях, в резултат на вътрешни проблеми със самочувствие, кра дeн от ене ргети чувство за собствено достойнство, смисъл за съществуване.

Появата на вируси в организма сигнализира на човека за липсата на радост в живота, разбиване на някаква илюзия и преживяване на  тъга, горчивина от това.

Подобно качество на вибрациите (енергии), проправя пътя за вирусна инфекция, например, по полов път, може  да бъде  създадено и в текущия живот, и да се наследи под формата кра дeн от ене ргети на генетично програмиране (предразположеност, вибрация,  информация), носещо  в себе си  послание от предшествениците  за  занижен смисъл на живота, от който са били водени, униженията, които са преживяли, загубата Божествеността вътре в тях, недостойност, чувство на неудовлетвореност и копнеж по изгубеното.

Предадената програма може да „спи“ и да се активира в ситуации, когато човек преживява голямо разочарование, снижаване на самооценката, потъпкване кра дeн от ене ргети на достойнството, загубата на съществуващия пред това смисъл  на живота. Състоянието на човека  в такива преживявания с  определено качество на енергията,  поддържано от настоящата ситуация и наследствени програми, създава най-добрите условия за заразяване с вирус.

Първо се случва зараза с вирус, в следствие на благоприятни за него  условия за живот,  а след това   вирусът а като създание, което иска кра дeн от ене ргети да живее, започва да поддържа условията за своето съществуване – енергийно- информационен фон за безпомощност, тъга, унижение на човека.

Получава се един порочен кръг, който се поддържа от две страни: от човека, който мисли и чувства по определен начин,  и от вируса – който се размножава и поддържа заразената енергия в организма.

Вирусът се вгражда в клетката и става част кра дeн от ене ргети от човека.

За да се убие вируса, е необходимо да се убие част от човека. Медицината  лекува  вируса с  препарати, а  вирусът се храни с енергията на човека.

Човек поглъща хапче, а не спира да се  мисли и чувства унизен, изгубен. Антивирусното лекарство действа върху всичко друго, но не и на мислите.

За да се убие вируса, е необходимо да кра дeн от ене ргети се излекува човек от причините за създаването на вибрация, която е благоприятна за живота на вируса.

Ако хората не променят отношението си към себе си и света,  не  намират смисъл, лекуващ  техните самочувствие, депресия, тъга, вирусът ще живее и ще  се развива.

В ранна възраст, като вирусът на херпеса, това се проявява като простуда по устните. Човекът прогонва своите мисли кра дeн от ене ргети и отношение към себе си и света с помощта на хипер-активност (кариера, семейство, деца, пътувания и др.) В напреднала възраст активността при хората е малка, а мислите за тях и миналото,  са много.

Всичко, което е отблъсквано, се е натрупало и започва да снижава  общата енергия на организма.

Медицината обаче не  лекува такива неща, тя започва да трови стария организъм кра дeн от ене ргети с препарати, за да заглуши вируса и да облекчи  болката. Всички препарати за възрастни хора влияят върху мозъчната активност, те стават вяли, разсеяни, спят повече, съобразяват по-малко, живеят с лекарствата, като растения.

Сили, с които да променят нещо в ума и душата си, хората в напреднала възраст, нямат. Непримиримостта и  навика да защитават  своя свят (убеждения) при  хората надеждно се кра дeн от ене ргети изработват от детството.  Всичко това не позволява да се промени качеството на енергията (вибрации) на стареца. Нито в душата, нито в главата  на  човека няма Бог, няма  достоверни представи за света, за смисъла на живота. И животът продължава да гасне …

Това е още една не-очевидна задача на  вируса – да активизира клетката. Той живее за сметка на нейните ресурси, кра дeн от ене ргети така че клетката, за  да оцелее, ще трябва да бъде активна или да умре … Чрез клетката вирусът тласка целия организъм към активност – да търси смисъл на живота, да се насочи към духовното измерение на живота, защото материалното вече е отработено – и кариера и амбиции, и семейството и децата, а дори и необходимостта от социума.

Остава само едно кра дeн от ене ргети нещо – Висше, духовно, Божествено. Така се оказва, че  вирусът е пратеник на Висшия разум. В противен случай, как да насочите човек към Висшето, след като той е потопен сред неговите светски дела? Само чрез заболяване. Не обърнете ли  внимание в  по-ранна възраст, в старостта ще ви се наложи, иначе …

(Една молба към човека, публикувал този текст в някоя кра дeн от ене ргети Фейсбук група: Пишете ни на пощата (Hronolog@dir.bg) за да ви благодарим по някакъв начин! Моля)

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Черен дроб: Психосоматика на гнева, горчивината и раздразнението

Тъй като черният дроб изпълнява функцията на усвояване на хранителните вещества от кръвта, можем да кажем, че това важи и за емоциите. кра дeн от ене ргети В традиционната китайска акупунктура черният дроб се асоциира…

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT