Хороскоп за 14 август 2017 г.

хороскопКОЗИРОГ

Инициативи или идеи в последно време, могат да доведат до бързи и значителни резултати. В сферата на професионалната си дейност разчитайте на интуицията – срещите и деловите крадeн от енергетика преговори могат да бъдат успешни и печеливши. Не позволявайте на мнителност и  подозрителност да усложнят отношенията ви с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

Труден и опасен ден, неблагоприятен  за активна дейност. Внимавайте за здравето си – вероятно влошаване. Ограничете контактите,  анулирайте срещи или прием на гости. Възможно  отрицателно въздействие отстрани или лоша крадeн от енергетика новина.

РИБИ

Ден, благоприятен за планиране и оценка на собственото ви положение. Възможен неочакван развой на събитията не  във ваша полза. Ако не изгубите решителност и покажете проницателност – ще постигнете отлични резултати в бизнеса и личния си живот.

През втората половина на деня, напълно се посветете на профилактични и крадeн от енергетика оздравителни процедури. Децата и възрастните хора има вероятност да пипнат заразни болести. Заемете се укрепването  на своето здраве.

ОВЕН

Първата половина на деня посветете на придобивания, големи инвестиции и покупки. Дългоочаквани новини или среща с партньор, ще са венец на  вашите  дългосрочни намерения.

В следобедните часове  изключете търговските сделки – крадeн от енергетика неблагоприятното съчетание на планетите може да доведе до финансови загуби. С някой, когото обичате,  е по-добре да  сдържате  емоциите си – има вероятност от голям скандал.

TЕЛЕЦ

Щастлив ден за тези, които имат  План за действие. Вероятен финансов успех, или успешно  завършване на бизнеса дела. Може би ще се появи крадeн от енергетика желанието да споделите опит с някой и да обсъдите  своите притеснения. Звездите предупреждават, че това може да ви създаде проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за разговори с началници или с висшестоящи  организации. Ако имате делова среща е желателно да я  насрочите за първата половина на деня, защото във втората негативните тенденции крадeн от енергетика на деня ще попречат на плановете ви.

Добър ден за крадeн от енергетика пазаруване. Ако тези покупки са големи, те ще бъдат успешни. Не вземайте  спонтанни решения. Всички проблеми ще бъдат решени, ако проявите внимание.

РАК

Днес се очаква приток на нови сили и свежи идеи, реализацията на които ще ви донесат удовлетворение. Вашите предложения ще бъдат подкрепяни от ръководството. Вероятно успешно приключване крадeн от енергетика на бизнесдела. Мнозина могат  да се почувстват загрижени за бъдещето, без да  се доверяват на   късмет и победите, и да предпочетат средно положение.

ЛЪВ

Ден с късмет за трупане на пари и за продължаване на вече започнати дела и за постигане на поставени вече цели. Не се разсейвайте върху крадeн от енергетика   външни  проблеми. Безсмислено общуване с  приятели или безцелни занимания могат  да навредят на финансовите ви дела.

В първата половина на деня е  възможно да чуете дългоочаквана  новина или  среща с партньор, която ще отбележи края на целенасочените  ви намерения. Вероятно днес ще се наложи да вземате важни решения.

крадeн от енергетика

ДЕВА

Инициативи или идеи , които сте започнали наскоро, могат да доведат  до бързи и значителни резултати. Може би дългоочаквана  новина или  среща с партньор, ще ви стимулират за крадeн от енергетика решителни действия.

Ден успешен за придобивания, големи инвестиции и покупки. С обичания човек е добре да се въздържате от емоциите си. Вероятността за голям скандал е изключително висока.

ВЕЗНИ

Щастлив ден за   различни бизнес операции. Не трябва да се отказвате  от делови предложения, да смените работното си място или сфера крадeн от енергетика на дейност. През втората половина на деня, не е изключена кавга с някой от роднините. Обърнете внимание на знаците. Съдбата може да ви изпрати предупреждение.

СКОРПИОН

Опасен ден, свързан с наранявания, инциденти,  болести. Бъдете внимателни, може да се сблъскате с нервни сривове. Опитайте се в  този ден да се въздържате крадeн от енергетика от всичко, което може да навреди на организма, особено от алкохолни напитки и цигари, нервно и физическо натоварване. Нежелани сексуални контакти.

СТРЕЛЕЦ

Днес е вероятен финансов неуспех или сериозни проблеми в професионалната  дейност. Възможно е да се наложи да коригирате  дългосрочните си планове. Опитът на приятели и близки ще ви крадeн от енергетика окаже незаменима помощ.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява крадeн от енергетика се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT