чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за 14 август 2017 г.

хороскопКОЗИРОГ

Инициативи или идеи в последно време, могат да доведат до бързи и значителни резултати. В сферата на професионалната си дейност разчитайте на интуицията – срещите и деловите преговори могат да бъдат успешни и печеливши. Не позволявайте на мнителност и  подозрителност да усложнят отношенията ви с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

Труден и опасен ден, неблагоприятен  за активна дейност. Внимавайте за здравето си – вероятно влошаване. Ограничете контактите,  анулирайте срещи или прием на гости. Възможно  отрицателно въздействие отстрани или лоша новина.

РИБИ

Ден, благоприятен за планиране и оценка на собственото ви положение. Възможен неочакван развой на събитията не  във ваша полза. Ако не изгубите решителност и покажете проницателност – ще постигнете отлични резултати в бизнеса и личния си живот.

През втората половина на деня, напълно се посветете на профилактични и оздравителни процедури. Децата и възрастните хора има вероятност да пипнат заразни болести. Заемете се укрепването  на своето здраве.

ОВЕН

Първата половина на деня посветете на придобивания, големи инвестиции и покупки. Дългоочаквани новини или среща с партньор, ще са венец на  вашите  дългосрочни намерения.

В следобедните часове  изключете търговските сделки – неблагоприятното съчетание на планетите може да доведе до финансови загуби. С някой, когото обичате,  е по-добре да  сдържате  емоциите си – има вероятност от голям скандал.

TЕЛЕЦ

Щастлив ден за тези, които имат  План за действие. Вероятен финансов успех, или успешно  завършване на бизнеса дела. Може би ще се появи желанието да споделите опит с някой и да обсъдите  своите притеснения. Звездите предупреждават, че това може да ви създаде проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за разговори с началници или с висшестоящи  организации. Ако имате делова среща е желателно да я  насрочите за първата половина на деня, защото във втората негативните тенденции на деня ще попречат на плановете ви.

Добър ден за пазаруване. Ако тези покупки са големи, те ще бъдат успешни. Не вземайте  спонтанни решения. Всички проблеми ще бъдат решени, ако проявите внимание.

РАК

Днес се очаква приток на нови сили и свежи идеи, реализацията на които ще ви донесат удовлетворение. Вашите предложения ще бъдат подкрепяни от ръководството. Вероятно успешно приключване на бизнесдела. Мнозина могат  да се почувстват загрижени за бъдещето, без да  се доверяват на   късмет и победите, и да предпочетат средно положение.

ЛЪВ

Ден с късмет за трупане на пари и за продължаване на вече започнати дела и за постигане на поставени вече цели. Не се разсейвайте върху   външни  проблеми. Безсмислено общуване с  приятели или безцелни занимания могат  да навредят на финансовите ви дела.

В първата половина на деня е  възможно да чуете дългоочаквана  новина или  среща с партньор, която ще отбележи края на целенасочените  ви намерения. Вероятно днес ще се наложи да вземате важни решения.

ДЕВА

Инициативи или идеи , които сте започнали наскоро, могат да доведат  до бързи и значителни резултати. Може би дългоочаквана  новина или  среща с партньор, ще ви стимулират за решителни действия.

Ден успешен за придобивания, големи инвестиции и покупки. С обичания човек е добре да се въздържате от емоциите си. Вероятността за голям скандал е изключително висока.

ВЕЗНИ

Щастлив ден за   различни бизнес операции. Не трябва да се отказвате  от делови предложения, да смените работното си място или сфера на дейност. През втората половина на деня, не е изключена кавга с някой от роднините. Обърнете внимание на знаците. Съдбата може да ви изпрати предупреждение.

СКОРПИОН

Опасен ден, свързан с наранявания, инциденти,  болести. Бъдете внимателни, може да се сблъскате с нервни сривове. Опитайте се в  този ден да се въздържате от всичко, което може да навреди на организма, особено от алкохолни напитки и цигари, нервно и физическо натоварване. Нежелани сексуални контакти.

СТРЕЛЕЦ

Днес е вероятен финансов неуспех или сериозни проблеми в професионалната  дейност. Възможно е да се наложи да коригирате  дългосрочните си планове. Опитът на приятели и близки ще ви окаже незаменима помощ.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post