вт. апр. 16th, 2024

10 причини, поради които трябва да се срещате само с Близнаци

Близнаците са пълни с изненади!

Близнаците просто няма как да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  движение, а честите промени в  настроението им постоянно държат  другите в тонус. bli

Докато у хората се проявяват „тъмните им страни“, Близнаците вече са успели да използват всичките им  недостатъци за себе си. Не си мислете, че Близнаците носят маски, те наистина „се състоят“ от двама  напълно различни хора. Преди миг са били нежни и любезни, а изведнъж кипват от гняв и търсят (и намират) виновните.

1. Близнаците никога не се страхуват да кажат какво мислят.

Близнаците казват всичко, което мислят за хората в лицата им. Те не създават клюки, те   ги мразят. Близнаците често съжаляват, че са избухнали в неподходящо време, но въпреки това предпочитат честността, а не лъжата. Те изразяват своето мнение, дори и да не са били помолени. Но това има свой собствен чар.

2. Близнаците   постоянно попадат в  приключения.

Те са трудни за следене, трудни за удържане. Те са пълни с идеи и не се страхуват да използват момента, така че с тях никога не е скучно. Затова ще сте  постоянно в тонус, с Близнаците няма да се отегчавате.

3. Близнаците рядко се уморяват.

Те непрекъснато попадат в различни премеждия, но   бързо се избавят от тях. Ако сте имали невероятния  късмет да започнете връзка с Близнаци, то трябва да работите много усилено, за да не я разрушите. Те постоянно се нуждаят от свобода и от поредната доза адреналин. Не забравяйте, че ако сте част от живота на Близнаци, той (тя) иска да ви вижда до себе си, но знайте – те няма нужда от вас. Насладете се на съвместна „разходка“, но недейте да се дразните от дреболии.

4. Близнаците са свръхинтелектуално развити.

Ако те се правят, че не разбират нещо, че  сарказмът замества хляба и водата, не вярвайте в тези глупости. Те се откриват само за тези, които са допуснали в живота си. Интелектуалните игри са тяхната стихия. Ако сте преминали отлично  всички нива на тестване, тогава вие ще станете техен приятел завинаги. Малко хора ги познават, но ако имате достатъчно късмет да ги опознаете, тогава сте на бял кон.

5. Близнаците постоянно изненадват всички.

Животът няма да ви изглежда като блато, ако има Близнак наблизо. Способността им да търсят приключения и високото им ниво на любознателност,  ще разнообразят живота ви. Тяхната енергия и идеи ще украсяват  ​​ежедневието ви непрекъснато. Те никога не се откриват на  100%, така че след години ще бъдете изненадани от новите им и  различни лица.

6. Близнаците не се нуждаят от 24 часова опека.

Форматът на „среща“ с Близнаци е много по-различен от обичайните взаимоотношения. Те не изискват постоянно внимание. Те са напълно оформени като личности и живеят по свой собствен график. Просто се наслаждавайте на свободното си време. Не всички знаци даряват  на своите партньори такава свобода.

7. Близнаците не използват една и съща стратегия два пъти.

Решихте   да се скарате с Близнаците?  Добре, пожелаваме ви късмет. Те са господари на думите и няма как да ги надприказвате. Близнаците са много изобретателни и ще бъдете победени  още преди да влезете в битка.

8. Близнаците много бързо забравят бившите си.

Да, може да се каже, че Близнаците обичат промените, така че оставят миналото зад себе си. Загубата на партньор не ги наранява толкова, колкото това може да се случи с всеки друг знак на Зодиака. Те спокойно решават да продължат и да си отидат. Следователно, да ревнувате  Близнаци от бившите им не си струва.

9. Близнаците обичат да прекарват деня си в развлечения и забавления.

Близнаците не се скъпят да харчат за почивка. Те прекарват цялото си свободно време на партита, концерти и други развлекателни събития. Те не обичат тишината, затова шумът (но умерен) е обичайното им местообитание.

10. Близнаците виждат света по различен начин.

Всичко в този живот е игра и в нея  няма нищо вечно. Те са за кардинални промени в живота, за всяка игра без правила. Близнаците не скучаят твърде дълго, защото светът е изпълнен с вълнуващи неща и събития. Те са най-добрите събеседници и внимателни слушатели.

Ако в живота ви има Близнаци, значи сте извадили късмет.

7-те изроди, които трябва да изтриете завинаги от живота си

хораОт тези “хора” трябва да се отървете.  Това не е шега – просто трябва на такива хора да кажете  “Не”! Когато изхвърлите от  живота си негативното, вие по този начин освобождавате в него място за нещо хубаво.

Ако сте се обградили  с нещастни хора, които виждат само негативното, тогава и вие  самите няма да сте в  състояние да почувствате вкуса на живота.

Предлагаме ви списък с хората, които ви пречат да бъдете щастливи.

1. Безнадеждно враждебната кралица на скандали

Някои хора (включително и мъже) обичат да устройват истерии  и скандали без никаква очевидна причина. Не им се връзвайте на прищявките. Не се включвайте в скандалите на други хора и не “организирайте” свои собствени.

И ако и след това някой се опита да ви наложи собствения си негативизъм  и ненужни ….

Цялата статия<<<>>>

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post