сб. апр. 20th, 2024

3-те симптома на духовно „изключените“ хора

84827596256bc2108c4eff3.31362265-4786Животът не винаги е гладък. Препятствията идват и си отиват. А понякога  трудностите траят по-дълго.

Негативността прави сърцето и ума затворени, блокирайки интуицията. В резултат на това такива хора стават ядосани и тъжни.

Може би и вие сте срещнали такива хора в живота си.

Ето 3 знака, които ще забележите у хората, прекъснали връзката си с  духовната си страна:

1. Те ​​са ограничени

Когато хората са духовно „изключени“, те стават ограничени, враждебни и нетърпеливи към нещата.

Те не признават отличителните характеристики на другите. Те не могат  да обичат, а когато го правят, те обичат само онези хора, които могат да захранват егото им или ги карат да се чувстват добре.

За такива хора не можете да направите нищи, просто не се доближавайте до тях. Изгубените духове никога няма да чуят вашите мнения и аргументи. Избавете  се от тях!

2. Те се защитават агресивно

Хората, които са загубили духовната си страна, са много отбранителни, и доста агресивни. Тяхното его е толкова голямо, че винаги се защитават, а често и нападат,  за да докажат, че са прави, на всяка цена, дори това да им вреди.

И понеже тяхната вътрешна мъдрост е блокирана, те също така блокират вашите добри думи, мисли и намерения.

Дори и ако се опитате да им помогнете да се подобрят, те могат да почувстват това като заплаха и по този начин ще ви избягват.

3. Те повтарят едни и същи грешки

Някои трудности в живота са предназначени за да стимулират растежа на съзнанието. Хората, които са загубили своята духовна страна, не го виждат така, затова отново и отново правят едни и същи грешки.

Те не могат да видят голямата картина и духовното значение на нещата, които се случват, така че те не могат да видят урока, който техният „Аз“ се опитва да им даде.

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post