Знакът на Зодиака, който е най-трудно да бъде разбран. Досетихте ли се кой е?

риби

На пръв поглед хората, родени под това съзвездие, имат мек и лек  характер. Те са грижовни и нежни, от ранна детска възраст демонстрират добре развито въображение, и затова често потъват в  собствените си мечти и фантазии. С тях е интересно, защото техният вътрешен свят е толкова дълбок, че да бъде разбран напълно е  невъзможно.

Това, разбира се, са Риби.

Те са чувствителни и уязвими, кра дeн от ен ер джи приемат всичко твърде близо до сърцето си и остро реагират на критика. Това не винаги може да се види, тъй като Рибите са склонни да крият истинските си чувства. Хората от този знак често се разкъсват между противоречиви чувства. Те осъзнават, че малко хора са в състояние да ги разберат правилно, въпреки че понякога не осъзнават причината. Но това е  добре известно на астролозите.

1. кра дeн от ен ер джи Рибите пазят всичко в себе си

Те искат хората да ги разбират, но не винаги могат да намери думи да изразят това, което  чувстват или това, от което се нуждаят. Те прекарват много време в  размишления, затова много хора не могат да намерят  общ език с тях. Дайте им време, грижете се за тях, оказвайте им внимание, подкрепа и те ще  се открият. Говорете с кра дeн от ен ер джи тях за изкуство, въображение и творчество, и те ще се включат с радост в разговора.

2. Те често бъркат реалността с мечтите и фантазиите си

Реалността изглежда на Рибите досадна и скучна. Те се чувстват некомфортно сред вечната суета, шума и промените, затова  често намират утеха в собствените си мисли. Тук те могат да намерят вдъхновение и да се отпуснат. Приемете тази особеност на Рибите, кра дeн от ен ер джи и вие лесно ще намерите общ език с тях.

3. Те са доверчиви

В младостта си Рибите са готови  да дадат лесно сърцето на този, който по тяхно мнение, го заслужава. Те са емоционални и влюбчиви. На своя партньор се доверяват безгранично и са готови на всичко за него.  Но това често води до катастрофа за тях. Веднъж разбито, сърцето на Рибите никога няма да кра дeн от ен ер джи бъде същото.

4. Рибите искат да се сближат с вас, но се страхуват, че ще им причините болка

Те са добри,  грижовни  и внимателни, поради което хората често злоупотребяват с тези качества на Рибите. Те искат близки отношения, но, тъй като в миналото често са им причинявали болка, те се страхуват да се открият. Дайте им шанс и ще видите колко  дълбока и красива може кра дeн от ен ер джи да бъде вашата връзка.

5. Те се нуждаят от много лично време и пространство

Това не означава, че те не искат да ви видят в своя живот. Просто външният свят твърде много ги изтощава. Уединението е необходими на  Рибите за да постигнат вътрешна хармония. Но от  подкрепа и внимание те също се нуждаят, затова не им  позволявайте да отидат  твърде далеч.

И така, Скъпи Риби кра дeн от ен ер джи и Нептунови дечица,

Знаем колко сте раними, чувствителни и прочее, но не може да не сте забелязвали как чувствата ви понякога не резонират „правилно“ с реалността. Как понякога не усещате никаква доза тъга по време на погребение или как рязко усещате неприятни усещания, когато например сте на концерт сред много хора, които се забавляват и смеят.

В тези моменти аз, както и много от вас, кра дeн от ен ер джи предполагам, сме се чувствали счупени и сякаш нещо не ни е съвсем в ред с емоционалната платка. Сякаш полюсите за обърнати.

Затова искам да ви кажа: Всичко е точно така, както трябва да бъде.
Защото Риби олицетворява перфектно същността на дуалното ни измерение и принципа Ин и Ян. Винаги когато сме обградени от бяло, ние усещаме черната точица.

Винаги когато сме в черно, бялото излиза кра дeн от ен ер джи на преден план. Това е базисната ни функция и може би заради това този архетип ще си остане вечно неразбран и крайно противоречив. Защото всички останали архетипи имат рамка. Но като последен знак, архетип Риби я разгражда.

Автор : Една Истинска Риба

защищено INVITEXT