Демоничните характеристики на знаците на зодиака

ангел и демон
Всеки знак на зодиака има свои негативни страни. Затова трябва да се работи върху това, те да не се проявяват, а  положителните страни да  блестят с цялата крадeн от енергетика си красота!

Всеки човек има своята тъмна страна, но някои никога не й дават да се проявява, докато други много активно я  използват! И  дори и на най-праведните понякога им се иска да дадат свобода на своите „демони“. Представителите  на различните зодиакални знаци имат своите „тъмни“ черти на характера, за крадeн от енергетика които ние ще ви разкажем днес.

Овен
 
Първобитни и жестоки по природа, те никога не осъзнават цялата сила на своята агресия, докато не създадат някоя голяма беда. Овните могат да бъдат много потайни и зли, от което страдат близките им.

Телец

Инат и алчност – това са техните пороци. крадeн от енергетика Телците често правят всичко само за себе си, без въобще да се интересуват от другите. Те просто притежават нездрав егоизъм, който няма ограничения!

Близнаци

Те често грешат, като спонтанно  разкриват непотвърдена информация. За тях е  трудно да пазят тайни, така че най-малко на няколко човека ще разкажат всичко. Близнаците могат крадeн от енергетика да са  нечувствителни и да им липсва състрадание, но такива са единици сред тях.

Рак

Те са много чувствителни и лесно се обиждат, като така често усложняват живота на околните! На близките им хора е  трудно да живеят с тях, защото те не искат да си свалят розовите очила.

Лъв

крадeн от енергетика

Убедени са в собственото си величие, затова  Лъвовете не осъзнават колко нелепо изглеждат в  очите на тези, които ги познават.  Лъвовете са пълни с мръсни тайни, те са имат комплекс за малоценност, те се самоутвърждават за сметка на приятелите, защото те самите не представляват нищо.

крадeн от енергетика

Дева

Девите имат маниакална зависимост от чистотата и реда, с което вбесяват околните. Тревожността им крадeн от енергетика е основната причина за проблеми в отношенията.

Везни

Те се характеризират с нерешителност и постоянни съмнения, но  това не е най-голямото зло. Защото Везните  натрупват в себе си негативни емоции, а  след това  ги изливат върху своята „жертва“,  като така я докарват до депресия.

Скорпион

Хитър, любознателен, агресивен и плашещ. крадeн от енергетика Те виждат зло навсякъде, така че често се сблъскват с пречки. Скорпионите са манипулатори, които често използват другите хора.

Стрелец

Те са прикрити, с  което се опитват да скрият своето невежество, а понякога дори и глупост. Стрелците са несамостоятелни и безинтересни. Друг техен грях е непостоянството.

Козирог

крадeн от енергетика

Те са такива големи  любители на конкуренцията, че  са готови да изгорят  всичко по пътя си. Това е заради тяхното нездраво желание винаги да са на  водеща позиция. Козирозите често забравят крадeн от енергетика да се радват на живота, което ги превръща в роботи.

Водолей

Те отчаяно се опитват да се открояват в тълпата, което не винаги е уместно. Представителите на този знак буквално се загубват, когато до тях има  някой по-образован и по-интересен.

Риби

Когато те изберат да плуват по течението, тогава ги крадeн от енергетика застигат беди. Те са нестабилни и неподготвени за независим живот. Промените в настроението им често са спънка в комуникацията с други хора.

Както можете да видите, всеки знак има свои негативни страни. Затова работете върху това, те да не се проявяват, а  положителните ви страни да  блестят с цялата си крадeн от енергетика красота!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT