Най-силните знаци на зодиака – Топ 3

3-то място – Телец
te
Последен в тройката на лидерите е Телец, който, както знаем, може да оре  неуморно  24/7. Трябва обаче да се има предвид, че Телецът, който по някаква причина не иска да оре, се съпротивлява със  същата сила, с която обикновено  оре,  и да бъде преместен от мястото му е напълно невъзможно.
Но това е, може би, е кра дeн от ен ер джи за добро. Защото Телец обикновено прилага цялата си могъща сила, и докато той мощно не прави нищо, ние можем да живеем в мир. Точно толкова дълго, колкото Телец реши, че сега е време да се пооре 24/7. И всички заедно него. Да, и по-специално, безделниците! Да му се съпротивлявате, разбира се, е безполезна.
2-ро място – Стрелец
strelec
Отчаян боец. Уважаемата Вселена е дарила  кра дeн от ен ер джи Стрелците с  невероятно количество героична сила, но къде да я приложи – не е обяснила. Ето защо, Стрелците са склонни да я изразходват  за да спрат препускащи коне, които те самите са заставили да тичат в  галоп. Да се наблюдава  този процес може безкрайно, тъй като изглежда наистина невероятно. Ако, разбира се, не са ви назначили точно вас за  кон.
1-во място – Козирог
кра дeн от ен ер джи
i
Козирог е  не само най-силният знак на зодиака. Козирогът е  човек- акумулатор, черпещ  сила от някакъв тайнствен вътрешен източник, а след това я  раздава на бедните безплатно. Да бъде силата с теб! Какво означава „не е необходимо“? Както Козирог каже,  така ще  бъде. Във всички случаи, да.

Знаците на Зодиака, които никога кра дeн от ен ер джи не се връщат

Окончателните раздели са болезнени. Допреди миг сте имали  значителен човек в живота си и сега трябва да го изтриете напълно и  максимално да се дистанцирате. И това винаги е трудно.…

5-те зодиакални знаци, които най-често се сблъскват с проблеми

Всички познаваме някой, който постоянно се сблъсква с проблеми, или може би сме кра дeн от ен ер джи един от тях. Вижте кои зодиакални знаци най-много се сблъскват с проблеми. 1. Телец Да бъдеш упорит…

защищено INVITEXT