пт. апр. 19th, 2024

Най-силните знаци на зодиака – Топ 3

3-то място – Телец
te
Последен в тройката на лидерите е Телец, който, както знаем, може да оре  неуморно  24/7. Трябва обаче да се има предвид, че Телецът, който по някаква причина не иска да оре, се съпротивлява със  същата сила, с която обикновено  оре,  и да бъде преместен от мястото му е напълно невъзможно.
Но това е, може би, е за добро. Защото Телец обикновено прилага цялата си могъща сила, и докато той мощно не прави нищо, ние можем да живеем в мир. Точно толкова дълго, колкото Телец реши, че сега е време да се пооре 24/7. И всички заедно него. Да, и по-специално, безделниците! Да му се съпротивлявате, разбира се, е безполезна.
2-ро място – Стрелец
strelec
Отчаян боец. Уважаемата Вселена е дарила  Стрелците с  невероятно количество героична сила, но къде да я приложи – не е обяснила. Ето защо, Стрелците са склонни да я изразходват  за да спрат препускащи коне, които те самите са заставили да тичат в  галоп. Да се наблюдава  този процес може безкрайно, тъй като изглежда наистина невероятно. Ако, разбира се, не са ви назначили точно вас за  кон.
1-во място – Козирог
i
Козирог е  не само най-силният знак на зодиака. Козирогът е  човек- акумулатор, черпещ  сила от някакъв тайнствен вътрешен източник, а след това я  раздава на бедните безплатно. Да бъде силата с теб! Какво означава „не е необходимо“? Както Козирог каже,  така ще  бъде. Във всички случаи, да.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post