чт. апр. 18th, 2024

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

хороскоп

Овен

Овенът през 2018 г. трябва да демонстрира най-добрите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, за да не правите грешки и за да привличате към себе си достойни хора.

Изключвайки агресивността, безразсъдството си и повишената си  емоционалност, Овен ще постига победи. Можете да се проявите отлично в изкуството, творчеството и музиката. Ако Овен се е родил през годините – 1946, 1976 и 1991 г., той ще бъде особено щастлив в живота. По отношение на пътешествията най-подходящи са Германия, Англия и Италия.

Телец

През 2018 г. Телецът ще може да придобие нови знания, да се заеме  с личен бизнес и достойно да се прояви в любовната сфера. Основното нещо е да не се затваря в себе си, да не тъжите за миналото и да общувате  повече с нови хора. Бъдете по-оптимистични и уверени в себе си.

Ако Телец тази година навършва 13, 33 или 50 години, тогава ще има успехи в литературата и политиката. Отлично ще бъде бизнес сътрудничеството с партньори от страни като Австралия, Ирландия, Полша и Афганистан.

Близнаци

Със съдбата  шеги не бива да се правят,  затова през 2018 г. Близнаците не трябва да тръгват по този път. Можете да посетите различни държави, за да намерите нови начини за развитие. Но се фокусирайте върху Египет, Канада и Белгия. Това важи особено за тези, които през 2018 г. празнуват юбилей – 20, 40 или 60 години.

Ако често търсите съвети от хороскопите, ще можете да развиете интуицията си, да станете по-образовани и по-щедри. А такива качества като ексцентричност, амбициозност, агресивност и тревожност, у  Близнаци ще отстъпят на заден план.

Рак

Рак през 2018 г. ще може да посети Африка, Австралия или Холандия. Между другото, консултирайте се с близките си хора, накъде да се запътите. Ако сте родени през 1956, 1980 и 1981, тогава късметът ще бъде с вас през цялото време.

През всичките дванадесет месеца Ракът ще  показва най-добрите си черти: чувствителност, добросърдечност и откритост. Развийте таланти  в изкуството и литературата. И е по-добре да забравите за суетата, критичността и лекомислието.

Лъв

През 2018 г. Лъв ще направи вълнуващо пътешествие до Италия, Мароко или Франция. Успехът и късметът в бизнеса ще бъдат на страната на тези, които празнуват 19 години, 57 и 76. Разбира се, всеки знае, че Лъв е властолюбив и темпераментен.

Не се страхувайте да покажете тези качества, но  умерено. Ако прекалявате, имайте предвид, че ще загубите разположението на добри хора и ще промените живота си към лошо.

Дева

Какво е нужно на Дева през 2018 г. за щастие? Малко. Пътувайте по  Златния пръстен или до  Гърция и Израел. Можете да намекнете на близките си  да ви подарят билет. Успешна година за тези, които са родени през 1956, 1975 и 1985 г.

Необвързаните Деви, може би,  ще срещат втората си половинка и ще се оженят. Основното нещо е да не се скривате най-добрите черти на характера – спокойствие, скромност и търпение. Е, а с мързела и пасивността трябва да се разделите тотално.

 Везни

Всичко, което се появи в живота на Везни през 2018 г. от изток или внезапно, ще им донесе късмет. Ако решите да пътувате до Китай, Япония, Сибир или Тайланд, животът ви ще придобие ярки нюанси.

Такива черти на характера като предпазливост, разсъдливост, мекота и романтизъм Везни ще трябва да демонстрират непрекъснато. Тези, които ще празнуват 32, 40 или 48 години, могат да разчитат на късмет и щастие. Между другото,  през 2018 г. е добре поне веднъж да  посетите хиподрума или да поиграете в казиното.

Скорпион

Алжир, Швеция и Норвегия – това са страните, които ще донесат на Скорпион през 2018 г. късмет. Не забравяйте да ги посетите, особено ако планирате бизнес сътрудничество. А родените през 1961, 1981 и 1991 г., могат да се надяват на всичко най-добро и благополучно.

Просто не разпилявайте силата на своята воля, самочувствие и мъдро залагайте на хазарт. Мнозина възрастни Скорпиони ще станат по-мъдри, по-умни и по-енергични. Бъдете щедри, любезни и благородни, за да подредите своя живот и да станете по-успешни.

Стрелец

Свободолюбивите и отчаяни по характер Стрелци през 2018 г. няма да седят на едно място, това е сигурно. Те постоянно ще преследват своите цели, а също така ще тръгнат на  дълго пътуване. Например в Латинска Америка, Испания или Португалия.

Добра и благополучна ще е годината за тези на възраст 36, 40 и 45 години. Стрелецът може да опита всичко, на което „е хвърлил око“ на масата на Нова година. Блюда с екзотични храни и късмет са ви гарантирани през цялата година!

 Козирог

Колкото по-внимателен и пресметлив бъде Козирога  през 2018 г., толкова по-добра ще бъде кариерата му и особено финансовите му дела. Можете спокойно да инвестирате в големи проекти и предприятия. Вярно е обаче, че трябва да се свърши много работа. Това е по-подходящо за тези, които са родени през 1949 и 1976 г. Искате ли да пътувате? Тогава изберете такива страни като Мексико и Индия.

Водолей

В новогодишната нощ, с биенето на камбаните, Водолей трябва да си пожелае нещо. Ако става въпрос за пътуване, посетете в следващите месеци Канада, Дания или Италия. Ако навършвате 32 и 42 г., чакайте  успехи във всички начинания. Не се затваряйте за  хората, не крийте талантите в себе си и се изпълвайте с оптимизъм до горе, за да избегнете депресия или някакво апатично състояние. За да привлече  късмет в живота си, Водолей през 2018 г. трябва да бъде възможно най-активен и инициативен.

Риби

Рибите през 2018 определено ще посетят Италия и Мала Азия, ако сериозно се замислят за пътуването в началото на януари. По-късно ще разберете защо сте избрали точно тези държави и онова, което ще ви даде това пътуване. Слава, чест и признание от  много хора очакват Рибите през новата година. Особено тези, които празнуват – 36, 60 и 72 г. Те ще имат много възможности да постигнат своите цели.

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите прогнозират, че ще е месец на промени!

  Овен Интересът към партньорствата ще бъде вашият главен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, така и романтични връзки. Има голяма вероятност да   сключите  изгодни договори.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post