пт. апр. 26th, 2024

Четирите най-романтични знаци на зодиака

зодиакИма хора, които постоянно купуват цветя и бонбони за половинките си, изненадвайки ги с романтична вечеря.

Телец

Телецът обича да дава подаръци просто така, без причина, а след това да каже „това ме накара да мисля за теб“. Той също така обича да дава подаръци и в леглото.

Възможността да  направи нещо наистина романтично прави Телеца  невероятно щастлив, дори ако той самият не получи подарък.

Рак

Ракът обича да изненадва с вкусна храна, която самият той е приготвил. Той ще ви приготви най-романтичната вечеря, която някога сте виждали.

Ракът знае, че понякога партньорът му   се нуждае само от рамо, за да плаче или да се отпусне след тежък работен ден. Той иска да бъде този, който винаги ще се грижи най-много за вас.

Дева

Дева обича да кара партньора си да се чувства специален до нея. Тя помни всички дреболии, свързани с партньора й, например, тя може да ви изненада с любимите ви неща, които отдавна сте забравили. Тя обича да прави приятни изненади.

Дева обича да кара партньора си да изпитва усещането, че слънцето се върти около него. Колко романтично, нали? :)

Риби

Рибите знаят как да направят дори и най-обикновените неща романтични. Те ще ви накарат да се чувствате на седмото небе от щастие. Постоянни подаръци, романтична атмосфера – точно с това ще запълват  вашите взаимоотношения.

Връзката с Риби е  като в романтичен филм. Тя обича да ви държи за ръцете, да целува, непрекъснато да ви прегръща. Невъзможно е да не изпитваме щастие до Риби.

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

Овен Овенът през 2018 г. трябва да демонстрира най-добрите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, за да не правите грешки и за да привличате към себе си достойни…

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите прогнозират, че ще е месец на промени!

  Овен Интересът към партньорствата ще бъде вашият главен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, така и романтични връзки. Има голяма вероятност да   сключите  изгодни договори.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post