7-те Нива на Битието според шаманите

битие

Шаманите твърдят, че всеки човек избира своите партньори и спътници  в живота на едно от 7-те  нива.

Най-примитивно ниво – оцеляване:

Някой, с който можем да  крадeн от енергетика запазим съществуването и безопасността на семейството си.
До това ниво падат много двойки, които са загубили любовта, страстта и интереса един към друг, но живеят заедно в името на децата.

Второ ниво – страст.
Това може да е всеки партньор, когото желаем сексуално.

Трето ниво – общо.
Това не е крадeн от енергетика само човек, с който ни харесва да правим секс, а такъв, с който имаме общи интереси, ценности, или материална изгода.

Четвърто ниво – чувства.
Това са двойки, които се създават по зова на  сърцето, или, както се казва, по любов. Много хора смятат, че това е предела на връзката, но крадeн от енергетика не е така.

Пето ниво – съвместно самоизразяване.
Това е връзка, в която хората не просто се  обичат помежду си, но могат и участват в съвместни дейности или творчество.

Шесто ниво- развитие.
Това е  избор на човек, с който имате общ път.
Всеки от нас има свой собствен собствен път крадeн от енергетика и  жизнена  задача. Изборът на човек, решаващ подобни на вашите задачи, значително улеснява усвояването на жизнените уроци.

Седмо ниво  – духовното.
Това е съюз на хора, близки по дух.
Такива двойки са единици.

Както се казва в старата поговорка – няма врагове, няма  приятели, има учители. Когато станат видими всички крадeн от енергетика уроци на отношенията ни, случили се по пътя ни, сърцето се изпълва с невероятна любов и благодарност към всички партньори в играта, наречена Живот.

Мистерия: Излъчването от сърцето – как нашето съзнание влияе на ДНК

Някои открития в областта на генетиката  дават основание да се крадeн от енергетика приеме, че генетичните кодове на организма може и да не се намират  в молекулата на ДНК. Когато учените поставили биологична…

7-те вируса на човешкото съзнание, които ни заразяват всеки ден

Нашата планета – това е сбирщина от алчни типове, които искат да грабнат парче от пая, без да го споделят с никого. крадeн от енергетика Всички заблуди  на човечеството плуват на повърхността –…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT