Телегония: Децата получават ДНК на предишните любовници на майката

телегония

Биолозите отново си спомниха за отдавна „забравеното“ или изкуствено подложено на забвение и подигравки от официалната наука явление – Tелегония, като отново доказаха неговата реалност.

Добре е крадeн от енергетика известно, че генетичният материал на едно дете в еднаква степен е съставен от ДНК майката и бащата, но учените доказаха, че не по-малко влияние оказват и гените на бившите сексуални партньори на жената.

Изследователите, изучаващи плодови мушици, са установили, че на размера на поколението оказва влияние и размерът на предишния крадeн от енергетика партньор на самката.

Както отбелязва Daily Mail, учените  открили, че химическите вещества, които се съдържат в спермата на мъжете имат много по-важен и дълготраен ефект, отколкото се е смятало досега.

Те установили, че организмите на мухите не само „асимилират“ информацията за партньорите, с които те дори не са произвеждали общо крадeн от енергетика потомство, но и че частично се предава на потомството от други самци.

Специалистите смятат, че тези характеристики са свойствени и за човешкия организъм.

Теорията се нарича „Teлегония“ и не е нова. Тя е предложена още от древногръцкия философ Аристотел. Думата „Teлегония“ идва от гръцките думи „роден далече от баща си“, крадeн от енергетика и се отнася за легендата за митичния син на Одисей – Teлегон. Според този мит, Одисей е убит от случайността и незнанието за сина му, роден далеч от него.

Именно тази теория е една от причините, поради които в древността са били забранени браковете на царе с разведени. Предполагало се крадeн от енергетика е, че организмът на жената предава информация от бившия мъж и наследниците на царя не са с „чиста кръв“.

След многобройни проучвания е установено, че ефектът на телегонията се простира и върху хората, както и върху всички високоорганизирани видове.

Ако зачатието на детето е предшествано от полови отношения на майката крадeн от енергетика с един или повече партньори, освен от истинския баща на детето, то получава елементи от хромозомите на бившите любовници на майката. При това резултатът не се влияе от използването на противозачатъчни хапчета.

По-късно генетиците дискредитират и осмиват теорията Teлегония, наричайки я заблуда. Официалната наука признава тази скандална теория за мит.

крадeн от енергетика

Естествено и в момента тази теория има безброй противници. Тя предизвиква яростни нападки, но все повече и повече учени твърдят, че откриването на генетични мутации в хромозомната верига на детето, може да се обясни само с телегонията.

Според директора на Шведския институт по молекулярна биология А. Мингрейм, ДНК анализ на крадeн от енергетика едни и същи хора в различни периоди от живота им разкрива, че при жените след раждане в тяхната ДНК се случват забележителни промени – в нея се появят гени от бащата на децата им.

На свой ред, професор Ръсел Бондуриански от Университета на Нов Южен Уелс в Австралия, който е открил система на такова генетично наследство у дрозофилите казва: „Традиционната крадeн от енергетика наука предполага, че предаването на ДНК на бащата при чифтосването се извършва само в случай на зачеване, но ние считаме, че процесът е много по-сложен. „

Изследване върху мухи, проведено от него през 2014 г., показва, че женската остава завинаги свързана с предишните си партньори. Освен това, ако поколението е крадeн от енергетика заченато с втория „съпруг“, размерът му зависи съвсем не от баща му, а от предишния „любовник“ на майката.

На Земята има три вида хора: Тела с Душа “Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

 Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът и крадeн от енергетика зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е крадeн от енергетика свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT