Телегония: Децата получават ДНК на предишните любовници на майката

телегония

Биолозите отново си спомниха за отдавна „забравеното“ или изкуствено подложено на забвение и подигравки от официалната наука явление – Tелегония, като отново доказаха неговата реалност.

Добре е известно, че генетичният материал на едно дете в еднаква степен е съставен от ДНК майката и бащата, но учените доказаха, че не по-малко влияние оказват и гените на бившите сексуални партньори на кра дeн от ене ргети жената.

Изследователите, изучаващи плодови мушици, са установили, че на размера на поколението оказва влияние и размерът на предишния партньор на самката.

Както отбелязва Daily Mail, учените  открили, че химическите вещества, които се съдържат в спермата на мъжете имат много по-важен и дълготраен ефект, отколкото се е смятало досега.

Те установили, че организмите на мухите не само „асимилират“ информацията за партньорите, кра дeн от ене ргети с които те дори не са произвеждали общо потомство, но и че частично се предава на потомството от други самци.

Специалистите смятат, че тези характеристики са свойствени и за човешкия организъм.

Теорията се нарича „Teлегония“ и не е нова. Тя е предложена още от древногръцкия философ Аристотел. Думата „Teлегония“ идва от гръцките думи „роден далече от баща си“, и се кра дeн от ене ргети отнася за легендата за митичния син на Одисей – Teлегон. Според този мит, Одисей е убит от случайността и незнанието за сина му, роден далеч от него.

Именно тази теория е една от причините, поради които в древността са били забранени браковете на царе с разведени. Предполагало се е, че организмът на жената предава информация от бившия мъж и наследниците кра дeн от ене ргети на царя не са с „чиста кръв“.

След многобройни проучвания е установено, че ефектът на телегонията се простира и върху хората, както и върху всички високоорганизирани видове.

Ако зачатието на детето е предшествано от полови отношения на майката с един или повече партньори, освен от истинския баща на детето, то получава елементи от хромозомите на бившите любовници на майката. При кра дeн от ене ргети това резултатът не се влияе от използването на противозачатъчни хапчета.

По-късно генетиците дискредитират и осмиват теорията Teлегония, наричайки я заблуда. Официалната наука признава тази скандална теория за мит.

Естествено и в момента тази теория има безброй противници. Тя предизвиква яростни нападки, но все повече и повече учени твърдят, че откриването на генетични мутации в хромозомната верига на детето, може да кра дeн от ене ргети се обясни само с телегонията.

Според директора на Шведския институт по молекулярна биология А. Мингрейм, ДНК анализ на едни и същи хора в различни периоди от живота им разкрива, че при жените след раждане в тяхната ДНК се случват забележителни промени – в нея се появят гени от бащата на децата им.

На свой ред, професор Ръсел Бондуриански от Университета кра дeн от ене ргети на Нов Южен Уелс в Австралия, който е открил система на такова генетично наследство у дрозофилите казва: „Традиционната наука предполага, че предаването на ДНК на бащата при чифтосването се извършва само в случай на зачеване, но ние считаме, че процесът е много по-сложен. „

Изследване върху мухи, проведено от него през 2014 г., показва, че женската остава завинаги свързана с кра дeн от ене ргети предишните си партньори. Освен това, ако поколението е заченато с втория „съпруг“, размерът му зависи съвсем не от баща му, а от предишния „любовник“ на майката.

На Земята има три вида хора: Тела с Душа “Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

 Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кра дeн от ене ргети кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

защищено INVITEXT