Как да се освободите от зловещата Матрица

матрицата

Спрете пиенето, пушенето, яденето на месо. И никакви заведения за бързо хранене. Ограничете въглехидратите, спрете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да минете на зъбен прах – флуорните съединения в пастата за зъби увреждат епифизата.

Изчистете стомашно-чревния тракт. Препоръчително е и противопаразитно очистване. Изхвърлете излишните медикаменти. Йод, кислородна вода. крадeн от енергетика Като   в армията. Не ходете на лекар. Спрете да вярвате в болести. Такива няма.

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този божествен съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва. Трябва да се научим да го уважаваме. Необходимостта крадeн от енергетика от нисковибрационна храна показва увреждане на клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото. Станете приятели с тях и им дайте задача да почистят, възстановят и да преобразят организма. Разговаряйте с водата по време на миене.

Спрете да си правите маникюр, дори спрете да посещавате такива нисковибрационни места за женски крадeн от енергетика утехи като фризьорски салони. Не ходете с разпусната коса. Косите – това са антени, които събират върху себе си мислите на другите и ненужна информация. Разпускайте косата само когато общувате с Всевишния, при медитация.

Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика, всеки несложен комплекс е полезен с медитативна музика. Използвайте крадeн от енергетика ароматни масла, които разкриват различните чакри.

Ежедневна разходка 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общуване с природата. Фокусиране върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, демонстрации, кръчми и т.н. Избягвайте излишни разговори.

Прегледайте гардероба си. Оставете удобни, практични дрехи. Е, и тениски с дънки, разбира се. крадeн от енергетика Изхвърлете всичко черно. Имате повече, отколкото можете да носите. Раздайте излишните и завинаги спрете да мисли за мода и за това какво да облечете.

Носете бижута, колкото е възможно по-малко. Верижки, гривни, пръстени, всичко това свързва енергиите, блокира свободния им поток. Приблизително същото направете с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, крадeн от енергетика тубички. Всичко излишно – в кошчето.

Изхвърлете микровълновата, не гледайте телевизия никога (изхвърлете телевизора). Изключете неработещите уреди в къщата от мрежата. Подредете всички проводници. Не говорете прекалено по мобилния си телефон (почти го захвърлете), изключете го по време на сън, медитация. Компютър – добре, трудно е да се изхвърли, разбирам.

крадeн от енергетика

Наложете идеален ред в стаята, в къщата, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всичко ненужно безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени неща. Изхвърлете боклука. Каквото е отвън, това е и отвътре. Крановете не трябва да текат. Трябва да обичате всичко, което ви заобикаля.

Простете на всички, и поискайте от всички крадeн от енергетика прошка. И от всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост, и започва с вас вътрешен диалог, въпреки че не сте го канили. Най-прекрасната техника – Хоопонопоно. Проверено.

Общувайте с животните, растенията и малките деца.

Спрете изобщо да се притеснявате. Никога не бързайте. Вие сте във вечността. крадeн от енергетика Не пренебрегвайте това, което изглежда незначително.

Творете. Пишете, рисувайте, лепете, крадeн от енергетика пейте, танцувайте. Не колекционирайте нищо.

Усмихвайте се. На всеки, навсякъде!

Вадим Зеланд

Знаете ли къде се намира Матрицата на вашия живот?

Думата “матрица” влезе лексикона  след появата на култовия научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но трябва да се знае, че има крадeн от енергетика и езотерично учение, наречено Mатрица.  …

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT