Как да се освободите от зловещата Матрица

матрицата

Спрете пиенето, пушенето, яденето на месо. И никакви заведения за бързо хранене. Ограничете въглехидратите, спрете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да минете на зъбен прах – крадeн от енергетика флуорните съединения в пастата за зъби увреждат епифизата.

Изчистете стомашно-чревния тракт. Препоръчително е и противопаразитно очистване. Изхвърлете излишните медикаменти. Йод, кислородна вода. Като   в армията. Не ходете на лекар. Спрете да вярвате в болести. Такива няма.

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този божествен съд – има свой крадeн от енергетика собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва. Трябва да се научим да го уважаваме. Необходимостта от нисковибрационна храна показва увреждане на клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото. Станете приятели с тях и им дайте задача да почистят, възстановят и да преобразят крадeн от енергетика организма. Разговаряйте с водата по време на миене.

Спрете да си правите маникюр, дори спрете да посещавате такива нисковибрационни места за женски утехи като фризьорски салони. Не ходете с разпусната коса. Косите – това са антени, които събират върху себе си мислите на другите и ненужна информация. Разпускайте косата само крадeн от енергетика когато общувате с Всевишния, при медитация.

Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика, всеки несложен комплекс е полезен с медитативна музика. Използвайте ароматни масла, които разкриват различните чакри.

Ежедневна разходка 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общуване с природата. Фокусиране върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, крадeн от енергетика стадиони, демонстрации, кръчми и т.н. Избягвайте излишни разговори.

Прегледайте гардероба си. Оставете удобни, практични дрехи. Е, и тениски с дънки, разбира се. Изхвърлете всичко черно. Имате повече, отколкото можете да носите. Раздайте излишните и завинаги спрете да мисли за мода и за това какво да облечете.

Носете бижута, колкото е крадeн от енергетика възможно по-малко. Верижки, гривни, пръстени, всичко това свързва енергиите, блокира свободния им поток. Приблизително същото направете с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички. Всичко излишно – в кошчето.

Изхвърлете микровълновата, не гледайте телевизия никога (изхвърлете телевизора). Изключете неработещите уреди в къщата от мрежата. Подредете всички проводници. Не говорете прекалено по крадeн от енергетика мобилния си телефон (почти го захвърлете), изключете го по време на сън, медитация. Компютър – добре, трудно е да се изхвърли, разбирам.

Наложете идеален ред в стаята, в къщата, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всичко ненужно безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени неща. Изхвърлете боклука. Каквото е отвън, това крадeн от енергетика е и отвътре. Крановете не трябва да текат. Трябва да обичате всичко, което ви заобикаля.

Простете на всички, и поискайте от всички прошка. И от всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост, и започва с вас вътрешен диалог, въпреки че не сте го канили. Най-прекрасната техника крадeн от енергетикаХоопонопоно. Проверено.

Общувайте с животните, растенията и малките деца.

Спрете изобщо да се притеснявате. Никога не бързайте. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда незначително.

крадeн от енергетика

Творете. Пишете, рисувайте, лепете, пейте, танцувайте. Не колекционирайте нищо.

Усмихвайте се. На всеки, навсякъде!

Вадим Зеланд

Знаете ли къде се намира Матрицата на вашия живот?

Думата “матрица” крадeн от енергетика влезе лексикона  след появата на култовия научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но трябва да се знае, че има и езотерично учение, наречено Mатрица.  …

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT