Новолунието на 19 октомври: Днес Вселената се отваря и изпълнява желания

новолуние

 Днес, 19 октомври 2017 г., ни очаква Новолуние. Особено време за изпълнението на несложен ритуал за изпълнение на желания.

Новолунието  е особен период. Дори нашите предци са крадeн от енергетика вярвали, че в  този ден за всеки се появява възможност да  направи пълно „презареждане“ на  съзнанието си и да поиска от Вселената да изпълни най-съкровеното му желание. Как ?

Попитайте всеки астролог и той ще ви каже – в Новолуние се  отваря Вселената и започва период на нещо ново и крадeн от енергетика непознато. Психолозите от своя страна уверяват, че за да се  получи нещо много желано, не е необходимо да се мълчи за това. За да бъдат изпълнени мечтите и желанията, е необходимо да се визуализират във всички подробности.

Какво трябва да се направи в Новолунието на 19 октомври:

1. Отворете тетрадка крадeн от енергетика или бележник. Добре би било  корицата да е красива и да съдържа в себе си изображение на онова, което  харесвате. Това може да бъде картината на небето, звездите, океана, огъня – всичко, което ви харесва – това е главното.

2. В деня на Новолуние запишете всичко, което желаете. Не се крадeн от енергетика страхувайте, че желанието ви се струва невъзможно. Повярвайте,  има реални примери в  живота, където дори най-невероятните мечти  внезапно стават реалност.

3. Всички ваши записки трябва да бъдат конкретни. Ако става дума за нещо  материално, опишете подробно всички негови характеристики. Ако ви безпокои проблем, уточнете същността на проблема и посочете при крадeн от енергетика какви условия ще смятате проблема за решен. Пишете и не се съмнявайте – хартията ще издържи всичко!

4. Не указвайте  срокове. Противно на широко разпространеното твърдение, че те трябва да бъдат посочени, ние няма да правим това. Повярвайте, Вселена по-добре знае какво и кога да ви даде.

5. По времето крадeн от енергетика на следващото Новолуние отворете отново този бележник и напишете новите си желания. Не се учудвайте, че повечето от старите, неочаквано за вас, вече са изпълнени. Не забравяйте да благодарите на Вселената за всички подаръци на Съдбата!

Новолунията до края на 2017 година

Четвъртък, 19 октомври 2017 г. –  21:10:47 ч.
крадeн от енергетика     Събота,  18 ноември 2017 г. – 13:40:51 ч.
    Понеделник, 18 декември 2017 г. – 09:29:19

Каква сте според зодиакалния си знак: Нимфетка, Богиня или Жена- вамп?

Всяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние да обича страстно. А знаците на зодиака са я “снабдили” със  специални качества, които  особено ясно се проявяват в любовта.…

крадeн от енергетика

Езотерика: Защо сте привлекли точно този мъж/точно тази жена? Защото:

Ако не можете да постигнете спокойствие, в процеса на “помагане” най-вероятно ще ви застигат всякакви видове емоции, и е малко вероятно да са положителни. И тогава вместо релаксиращ разговор ще…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT