Рейтинг на Знаците на Зодиака: От закоравелите изменници до най-верните и преданите

i

Стрелец

Веднъж изневяра- винаги изневери? Вие сте роден изменник. Ако има начин да изневерите и след смъртта си, вие ще го направите. Вие изневерявате така, както дишате. Харесва ви измяната, защото предизвиква прилив на адреналин, който ви е толкова необходим.  Погледнете  истината в очите – вие  сте изменник и измамник.

Дева

Всеки знае, че изневерявате, но трябва ли толкова да не ви пука?  Поне  кра дeн от ен ер джи скрийте опаковките от презервативите и оправете леглото. Но нямате нищо против да бъдете хванати, защото това е допълнителен импулс за вашето его. На ваша сметка има  много любовници, които чакат обаждането ви 24 часа в денонощието. Горко на онзи, който се влюби във вас, защото рано или късно ще пострада от вашата вятърничавост.

Везни

Вие обичате секса, обичате  влечението  и страстта, така че със сигурност кра дeн от ен ер джи прибягвате до емоционална измяна. Взаимоотношенията и любовта са важни за вас, но не достатъчно, за да не разполагате с няколко други опции за. Вие сте толкова талантливи в измяната, че можете да съберете в един ресторант трима любовници, и никой от тях няма да ви подозира в нищо лошо.

Овен

Може би вашият партньор не ви е причинил нищо лошо. Просто  сте любопитни. Не обичате кра дeн от ен ер джи да се чувствате в капан. Вашият вътрешен овен иска да излезе и да „мушка с  рогата“. Обичате да избирате различни любовници, сякаш са торти във  френско кафене. Най-лошото от всичко е, че няма да се опитате да скриете измяната си, дори ако ви хванат на калъп. В края на краищата, ако той ви  удовлетворяваше и знаеше как ви направи щастливи, нямаше да измените.

Близнаци

Щом кра дeн от ен ер джи се чудите какво е да спите с някой друг освен с гаджето си, няма да бъдете докрай щастливи, докато не опитате и този вариант. В края на краищата, какво ще стане, ако умрете без да рискувате да откриете човека, който ще  е единственият ВАШ? По този начин вие се решавате на измяна, например, с  приятелите на приятеля си или с  братята му. Повечето животински видове кра дeн от ен ер джи не са моногамни, така че защо да сте различни?

Козирог

Вие не изневерявате, но не се разстройвате, когато го направите. В крайна сметка вие сте животно и имате собствени нужди. Ако не можете да бъдете с някой, когото обичате, можете да спите с някой, с когото се срещате в момента. Когато решавате да измените това се случва почти случайно. Напивате се или сте в командировка. кра дeн от ен ер джи Но за вас измяната е чиста физика, не се притеснявате и не изпитвате душевни  страдания.

Рак

Проблемът не е в това, че кръшкате, а  че не сте специалисти в това. Вие сте твърде учтиви и не искате партньорът ви да узнае. По този начин вашата недискретност се свежда до огромна бъркотия – за всички участници в ситуацията. Ще кръшкате, докато не откриете Единствения и Уникалния, кра дeн от ен ер джи а след това ще спрете този мръсен бизнес. Единствената причина да изменяте е, че все още не сте намерили истинската любов.

Водолей

Имате склонност да се изменяте повече емоционално, отколкото физически. Отчасти защото се боите от всевъзможни микроби и болести и отчасти защото никой не може да задоволи всички ваши многобройни емоционални нужди. Нека се изправим директно пред истината – вие се  нуждаете от любов кра дeн от ен ер джи и грижи.

Ако сте влюбени в някого до уши, изобщо няма да изневерявате. Ако вашият настоящ партньор е секс машина, която ви удовлетворява като никой друг, никога няма мислите за друг. Но ако партньорът не може да ви угоди и физически и емоционално, какво, по дяволите, правите до него?

Риби

Вие обичате да сте влюбени. Ето защо едва ли ще изневерите,  ако не смятате, че кра дeн от ен ер джи всичко е свършило. Изневярата за вас е начин да се измъкнете от връзка, която сте решили да приключите. Но ако тръгнете по този хлъзгав път, перфектно заличавате следите си зад себе си. Вие, като съдебен експерт, знаете как да криете уликите.

Лъв

Вие, по принцип, сте предани, но не защото смятате, че изневярата е предателство. Тя  е доста непрактична. Кой се нуждае от главоболия, когато кра дeн от ен ер джи си ляга с  някой нелегално? Кой се нуждае от драма и трагична раздяла, които ще последват, след като ви пипнат с любовник? Временното удоволствие от тайния секс не си струва ада, който ще последва след това.

Скорпион

Измяната е първият признак, че сте влюбени и това ви прави нервни. Вие изневеряват за да минимизирате усещането за уязвимост и да възстановите контрола и силата си. Или кра дeн от ен ер джи ще започнете да изневеряват, или ще започнете да скучаете в леглото. В идеалния случай отличен секс и липса на любов – е единствената гаранция срещу изневярата.

Телец

Вие сте верни като куче на господаря си, така че единствената причина, поради която някога ще изневерите, е когато се влюбите  в някой друг и не можете да контролирате сърцето си.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!
кра дeн от ен ер джи

Езотерика: Какво е идеален брак

За идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В  случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще…

Това, което ви се струва, че е така – всъщност не ви се струва. Точно така е!

В  отношенията е кра дeн от ен ер джи много важно да се ориентирате дори не по формалните признаци на благополучие, а по собствените си усещания. Нашият мозък, безусловно, следи всичко, което се случва, и дори…

Кевин Томпсън: Единствената причина за всички разводи

Кевин Томпсън, експерт по семейни отношения, разказва за това, което причинява разпадането на повечето романтични отношения. Убеден съм, че причина номер едно за кра дeн от ен ер джи всички разводи не е изневярата, не са…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT