В сънищата ви се появяват числа? Ето какво означават

i

Посветените в  нумерологията знаят, че  животът на всеки човек се контролира от числа. Затова не е изненадващо, че те активно проникват в нашите гени.

Тълкуване на сънищата крадeн от енергетика е на две нива: то не е сложно, ако сънуващият ясно си спомня числото, и е затруднено, ако числата са няколко и не са запомнени много ясно. Във втория случай ще трябва да разчитате  основно на интуицията си, като сравнявате детайлите на съня с реалността.

Ясно видянотo конкретно число в  крадeн от енергетика съня е прекрасен  символ: замисленото със  сигурност ще се случи, всички планове ще се  реализират.

Ако в съня си сте видели нула, това означава, че в реалността ще бъдете разочаровани.
1 – символ на самота или самодостатъчност;
2 – необходимост да изберете (едно от две);
3 – финансова печалба;
4 крадeн от енергетика – пълна свобода на действие, промени в живота към по-добро;
5 – оценка „отличен“ за  вашите действия;
6 –  има смисъл да не се доверявате много на хората, за да не попаднете в състояние на зависимост;
7 – необходимост от  възстановяване на хармонията на душата и тялото, баланс на духовно крадeн от енергетика и материалнo;
8 – символ на мъдрост,  знак на затворен цикъл, безкрайност, обещава удоволствие и успех;
9 – знак за „окончателен скок“ по пътя към целта, ако не го направите, след това ще съжалявате за пропусната възможност цял живот.

Големите числа мога да се възприемат като набор от единични цифри крадeн от енергетика и да  се сумират (например 134 – това е  1 + 3 + 4 = 8).

Записване числа насън

„В съня си пишех числа на хартия. Изписах  целия лист. Дали  решавах  сложна  задача, или някакви изчисления правех, не знаем. Помня само, че писах и зачертавах непрекъснато. Какво означава това?“

Писане крадeн от енергетика на числа насън символизира дисциплината и педантичността на сънуващия, които ще му помогнат в живота, ако в съня си пише без  корекции, и ще му попречат, ако пише хаотично и коригира. Решаване на  уравнения – наяве му предстои да вземе  важно решение, което може да промени живота му.

И затова  крадeн от енергетика трябва да се концентрира максимално и да не се разсейва по дреболии. Зачертаване числа на хартия или на дъска може да означава откриване и отстраняване на собствените  грешки.

Четни  и нечетни числа

„Сънувах, че подреждам на купчини картончета с числа номера. Каква беше целта на това-  не знам. Що за крадeн от енергетика сън?“.

Това означава, че наяве има проблем с избора, объркване пред няколко варианта, липса на увереност в правилността на решението.

Четните числа са символ на успех във всички дела, късметът е на страната на сънуващия, и никой и нищо няма да му  попречи да  постигне целта си.  Нечетните са символ крадeн от енергетика на сложност и предизвикателствата, които скоро ще се появят в реалността.

крадeн от енергетика

Едноцифреното число е символ на проблеми, които се  решават лесно, само с една единствена стъпка.
Многоцифрените  показват, че предстои усърдна работа.

Светът на числата е безграничен и многозначен. Да се интерпретират  сънища, в които има числа, е и просто,  и трудно. Те  изискват познания в  нумерологията, задействане на интуицията крадeн от енергетика и логиката.

Но ако изкуствено не се усложнява тълкуването им, а се  вземе предвид най- първото впечатление, което директно се е появило при събуждането, много елементи от съня ще са  ясни и разбираеми.

Петте урока, които смъртта преподава на всеки човек

Ние се страхуваме да мислим крадeн от енергетика за смъртта, затова сме свикнали да не засягаме този въпрос изобщо. Опитвайки се да отблъснат от себе си  подобни негативни мисли, хората придават по-голямо значение…

Британски психолози разкриха значението на сънищата

Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от крадeн от енергетика 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и разказа какво означават те. Според проучването  в списъка влизат: непозната…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява крадeн от енергетика се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT