В сънищата ви често се появяват числа? Ето какво означават

i

Посветените в  нумерологията знаят, че  животът на всеки човек се контролира от числа. Затова не е изненадващо, че те активно проникват в нашите гени.

Тълкуването на сънищата е на две нива: то не е сложно, ако сънуващият ясно си спомня числото, и е затруднено, ако числата са няколко и не са запомнени много ясно. Във втория случай ще трябва да разчитате  основно на интуицията кра дeн от ен ер джи си, като сравнявате детайлите на съня с реалността.

Ясно видянотo конкретно число в  съня е прекрасен  символ: замисленото със  сигурност ще се случи, всички планове ще се  реализират.

Ако в съня си сте видели нула, това означава, че в реалността ще бъдете разочаровани.
1 – символ на самота или самодостатъчност;
2 – необходимост да изберете (едно от две);
3 – финансова печалба;
4 – кра дeн от ен ер джи пълна свобода на действие, промени в живота към по-добро;
5 – оценка „отличен“ за  вашите действия;
6 –  има смисъл да не се доверявате много на хората, за да не попаднете в състояние на зависимост;
7 – необходимост от  възстановяване на хармонията на душата и тялото, баланс на духовно и материалнo;
8 – символ на мъдрост,  знак на затворен цикъл, безкрайност, обещава удоволствие и успех;
кра дeн от ен ер джи 9 – знак за „окончателен скок“ по пътя към целта, ако не го направите, след това ще съжалявате за пропусната възможност цял живот.

Големите числа мога да се възприемат като набор от единични цифри и да  се сумират (например 134 – това е  1 + 3 + 4 = 8).

Записване числа насън

„В съня си пишех числа на хартия. Изписах  целия лист. Дали  кра дeн от ен ер джи решавах  сложна  задача, или някакви изчисления правех, не знаем. Помня само, че писах и зачертавах непрекъснато. Какво означава това?“

Писане на числа насън символизира дисциплината и педантичността на сънуващия, които ще му помогнат в живота, ако в съня си пише без  корекции, и ще му попречат, ако пише хаотично и коригира. Решаване на  уравнения – наяве му предстои да вземе  важно решение, което може да кра дeн от ен ер джи промени живота му.

И затова  трябва да се концентрира максимално и да не се разсейва по дреболии. Зачертаване числа на хартия или на дъска може да означава откриване и отстраняване на собствените  грешки.

Четни  и нечетни числа

„Сънувах, че подреждам на купчини картончета с числа номера. Каква беше целта на това-  не знам. Що за сън?“.

Това означава, че наяве има проблем с избора, объркване кра дeн от ен ер джи пред няколко варианта, липса на увереност в правилността на решението.

Четните числа са символ на успех във всички дела, късметът е на страната на сънуващия, и никой и нищо няма да му  попречи да  постигне целта си.  Нечетните са символ на сложност и предизвикателствата, които скоро ще се появят в реалността.

Едноцифреното число е символ на проблеми, които се  решават лесно, само с една единствена кра дeн от ен ер джи стъпка.
Многоцифрените  показват, че предстои усърдна работа.

Светът на числата е безграничен и многозначен. Да се интерпретират  сънища, в които има числа, е и просто,  и трудно. Те  изискват познания в  нумерологията, задействане на интуицията и логиката.

Но ако изкуствено не се усложнява тълкуването им, а се  вземе предвид най- първото впечатление, което директно се е появило при събуждането, много елементи от съня ще са  кра дeн от ен ер джи ясни и разбираеми.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Британски психолози разкриха значението на сънищата

Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и разказа какво означават те. Според проучването  в списъка влизат: непозната…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT