пт. апр. 19th, 2024

Не се влюбвайте във Водолей!

wodolej

Не се влюбвайте във Водолей, защото той не прилича на никой друг. Някои го наричат ​​странен, но да танцува под собствената си мелодия е това, което прави най-добре.

Водолей ще ви научи,  че  да се отличавате от другите е  страхотно! Той не се тревожи за това какво мислят другите за него, той просто иска да се забавлява, да се смее и да се наслаждава на живота.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не сте готови да се срещнете с голямо дете. С някой, който не е забравил какво  наистина е важно в живота. С някой, който ви кара да се смеете в момент, когато е социално приемливо да сте спокойни. С някой, който ще ви покаже какво означава да живееш в собствен свят.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не искате да бъдете с някой, който не търпи условности.  С някой, който не прави планове и не се  интересува от такива. Той винаги ще последва сърцето си, дори ако това  изглежда като ужасно начинание.

Той е упорит и ако реши нещо, няма да промени мнението си.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не можете да му осигурите независимост и свобода. Това е човекът, който се нуждае от дълга верига. Но вярвайте, че той непременно ще се върне.

Той следва сърцето си и го слуша, но страда при изясняване на проблеми и конфликти. Той не обича конфронтации, така че вместо да говори за проблема, той мълчи се отдалечава. Трябва да сте този човек, който ще се научи да го „чете“.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не сте дебелокожи. Той е много саркастичен и често използва жесток  хумор като защитен механизъм.

Не се влюбвайте във Водолей, защото той гледа на света по-различно от повечето хора. Това, в което вие виждате недостатъци, той вижда красота. Това, което смятате за грешка, той счита за възможност да се учи. Винаги мисли, че чашата е наполовина пълна и ще ви помогне да погледнете на всичко по същия начин.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не сте готови за главното приключение в живота си.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post