ср. апр. 24th, 2024

Родените през ноември: Владетели и на живота, и на смъртта

gunluk-burc-yorumu-14-05-2017-698093_4680_7_bНоември се управлява от планетата Плутон и могъщия знак на Скорпион. Ноемврийският човек има голяма сила на волята.  Привличат го такива области като медицина, охрана, метафизика, политика, разследвания. Освен това  го привлича и всичко неизвестно и загадъчно.

Вие сте доста затворен и дори загадъчен човек, който много добре усеща вродените си способности. Вие носите в душата си елементите и на  живота,  и на смъртта, реинкарнацията и абсолютната чувственост.

Вашите мисли са материални и те могат да ви доведат както до добро, така и до беди. В младостта си човекът, роден през ноември,  често изпитва драми, разочарования и отчаяние. Но разрушителните енергии на Плутон могат да бъдат насочени и в положителна посока, особено ако искате да постигнете забележими резултати.

Родените през ноември  са надарени с власт или за създаване,  или за разрушение, включително и в личните отношения. Не чувстват страх от смъртта, често изпитват разрушителни и мрачни емоции и са  известни със своята легендарна ревност. Могат да използват вродената си, почти мистична интуиция, за да успеят там, където другите се провалят. Имат практически ум и желание да доминират. Жените  обикновено се считат за фатални ( и са такива!).

Вашият жизнен урок се състои в това да наблюдавате и конструктивно да ръководите дълбоките си емоции и да използвате силата на Плутон за добро. Вие сте чувствени, интелигентни, дискретни и много харизматични. Имате склонност да използвате вашата вътрешна сексуална сила и физическа красота, за да постигате целите си.

Предупреждение за ноемврийските хора: не използвайте собственото си отровно жило срещу себе си или срещу обществото.

Само за лично ползване. Четете с особено внимание: Зодия Скорпион. Начин на употреба!

Много, ама МНОГО полезен  хороскоп за  за тези, които им се налага да общуват със Скорпионите ! Скорпионът е най-богатият на енергия зодиакален тип. Той  е нещо като трансформатор, на…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post