чт. апр. 25th, 2024

Каква любовна карма очаква всички Знаци на Зодиака през ноември – ще бъде буквално горещо!

lyubov

В  последния месец на есента 2017 г. ви очакват  горещи събития в любовните отношения. И трябва да се благодари за това само на Съзвездията на Зодиака. Те винаги се опитват да предизвикват  страсти в огъня на любовта на своите подопечни. Без значение колко студено ще е  през ноември навън, в душата винаги трябва да е топло и уютно – от любов. А каква ще бъде любовта ще разберете от хороскопа си:

Везни (23 септември – 22 октомври)

Любовта ще изисква Везни през ноември да направи големи материални разходи. Най-вероятно вие самите ще искате да похарчите пари за обекта на вашето желание, например, да организирате голям  празник на маса с хубава музика. Тъй като една от текущите ви цели за вас сега ще бъде сексуална връзка, вашите разходи няма да са напразни – целта ще бъде постигната. Обаче скоро всичко това ще ви изглежда прекалено обременително и ще бъдете недоволни от ситуацията. Нещо повече, през последната декада на месеца може да възникнат и други разходи, по един или друг начин свързани с интимния ви живот.

Лъвът (23.07 – 22.08)

Никак няма да са зле нещата в романтичната връзка на Лъвовете през ноември. Това обаче се отнася само до новите връзки, тъй като общуването  с постоянните партньори едва ли ще бъде хармонично, особено през втората декада на месеца. През ноември Лъвовете ще имат повече късмет в общуването с онези хора, които още не са им станали близки, както и с тези, които са дошли отдалеч или които сами са срещнали наскоро.

Дева (23.08 – 22.09)

През първата половина на ноември на Девите ще им се наложи да решават семейни проблеми и да се занимават с  домакинска работа –  това няма да е особено приятно преживяване. Една от вашите настоящи цели може да бъде нова интимна връзка. Или обратното, сексуалните отношения по един или друг начин ще ви помогнат в успешното изпълнение на вашите планове. Това ще се случи най-вероятно през последните десет дни  на месеца.

Овен (21.03 – 19.04)

Личният живот на Овен през ноември ще бъде особено успешен, най-вече за семейните представители на знака, както и за тези, които имат постоянен партньор. Ако все още търсите, звездите не ви препоръчват този месец да започвате нова интимна връзка, защото тя може да ви докара не само  проблем с партньорите, но и да предизвика  усложнения със здравето. По-добре е да изчакате малко с близостта.

Риби (19.02 – 20.03)

Проблемите в бизнеса няма как да не повлияят и на любовния живот на Риби през ноември. Сега просто няма да ви е до любов. За съжаление, вие ще започнете да насочвате лошото си настроение към  партньора си. В частност, вашите интимни отношения ще страдат, въпреки че това няма да ви притеснява много сега. Семейните  представители на знака ще бъдат по-щастливи, а близките ви ще се опитват да изгладят вашите проблеми, като създават уют у дома.

Близнаци (21.05 – 21.06)

Доста разнообразен ще бъде личният живот на Близнаци през ноември. Възможни са всякакви варианти – от нова среща до укрепване на съществуващите връзки. Сега обаче сте заети с други неща, за да отдадете голямо значение на любовта. Във всеки случай, интимната сфера на живота не ви интересува в момента, затова общуването ще бъде по-скоро емоционално и на битово ниво, отколкото чувствено.

Скорпион (23.10 – 21.11)

Скорпионите няма да имат чисто любовен аспект през ноември. Активността ви сега се намира в друга плоскост и следователно максимумът,  на който можете да разчитате, е обичайната ежедневна комуникация с партньора. За съжаление, тези отношения не могат да се нарекат любов, а по-скоро рутина. Самотните представители на знака  го очакват срещи и запознанства, но без сериозно продължение.

Стрелец (22.11 – 21.12)

Честно казано, лошият месец ноември ще бъде неблагоприятен за Стрелеца и в любовта. Особено могат да пострадат семейните представители на знака – конфликти и противоречия с партньора няма да ви оставят нито сила, нито желание да покажете дори една капка топлина. Повече ще им върви на  онези, които са все още самотни:  те ще могат да избягат от сътресенията в родителския дом, да  установят нови взаимоотношения, но те няма да са особено перспективни.

 Козирог (22.12 – 19.01)

Твърде сложен ще бъде животът на Козирозите през ноември, така че да имат сили и за любов.  Няма никакви предпоставки за това сега. Максимумът, на който можете да разчитате са кратки и редки срещи с бивши партньори, които ще ви окажат нелоша подкрепа и ще играят  важна роля в живота ви през този труден период. Затова не се отказвайте от общуване, въпреки умората.

Рак (22.06 – 22.07)

Срещите, включително любовните, са гарантирани на Рак през ноември. Не може да се каже, че те всички ще бъдат идеални. Но все пак ще има приятни мигове. Проблеми  могат да възникнат в края на месеца, през последните 10 дни. Но преди това  ще бъдете доволни както от партньорските си отношения, така и от интимния си живот.

 

Водолей (20.01 – 18.02)

Ноември за Водолей няма да се развива по най-добрия начин и просто няма да има сили за любов. Звездите не обещават никакво подобрение в това отношение. Максималното, което може да се очаква през този период –  редки срещи с бивши партньори, които ще се окажат много полезни и ще играят важна роля в живота ви. Следователно не трябва да отказвате да комуникирате, въпреки че сте заети и уморени, защото това е, което близките хора трябва да бъдат навреме, за да бъдат там и да помогнат да се справят с проблеми.

Телец (20.04 – 20.05)

Любов към постоянния партньор или съпруг – тихи семейни удоволствия очакват Телец през ноември. Всичко това важи обаче само за първата половина на месеца. За съжаление, след това  вашите мисли ще бъдат далеч от близките ви хора и това ще им причини безпокойства. Всъщност  няма вероятност да мислите за някой друг. Няма да ви привличат хора, а теории, с други думи, вие ще се стремите към философия или, предвид настоящите тенденции, ще предпочитате пред реалния свят – виртуалния.

Дефицитът на любов и признание в детството е бездънна дупка в бъдеще, a човекът с такава дупка зависи от тях като роб

Защото дефицитът на любов и признание в детска възраст – е, в действителност, липсата на базова сигурност. У детето любовта е еквивалентна на безопасността. Ако няма любов – няма безопасност.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post