Физиката доказа: Само вашите мисли създават вашата съдба – никой друг!

i

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията и да благодарим за нещастията. Това е пълна глупост. И те са прави. Но истината носи ли им щастие?

Повечето хора реагират стандартно на проблемите: с раздразнение, с агресия и негативизъм. Човек започва да се бори със ситуацията, чувствайки вътре в себе си съпротивление. Това е заблуда: да вярваме, че с раздразнението си можем кра дeн от ен ер джи да подобри ситуацията.

Каква е целта на негативизма? Няма цел!  Напротив, раздразнението и агресията създават още повече негативизъм.

Учените, които изучават квантовия свят, казват: целият свят е енергия. Всички частици са едновременно навсякъде. Това се нарича квантова неопределеност. Това е парадокс. Докато няма наблюдател – човек – светът не съществува. Но това е научен факт.

Всички елементарни частици променят състоянието си от простото им наблюдение. кра дeн от ен ер джи Това означава, че очакванията на хората винаги влияят върху резултата от експеримента. Всеки е 100% прав. Винаги първо вярвате в нещо, а  след това намирате потвърждение на своите убеждения.

Например, смятате, че нямате пари. И това е вярно.Постоянно ви липсват пари. Или че в този град е невъзможно да се намери добра работа. И отново сте прави. Но до вас през пътя има хора, които кра дeн от ен ер джи имат достатъчно пари за всичко. И те работят на добра работа. Защо? Имали са късмет? Не, не е така.

Законът за квантовата физика: Винаги! Винаги! Без изключения се  получава този резултат, който очаквате!

Ако не сте съгласни с моята гледна точка, вие сте на 100% прави. Но дали вашата гледна точка ви носи покой, яснота, радост? Помага ли ви тя лесно да посрещате всички препятствия, кра дeн от ен ер джи и, играейки, да ги преодолявате? Ако отговорът е „да“, ще се радвам да се поуча от вас. Честно.

Личен опит

Когато нараних ръката си, бях отчаян. Лекарите ми казаха, че това ме очаква вечна инвалидност. И аз им вярвах. И тогава прочетох за хора, които са се възстановили от състоянието на „инвалидност“ след ужасни наранявания и травми. И аз повярвах, че това е възможно. Резултатът: кра дeн от ен ер джи сега ръката ми е абсолютно здрава.

Вярвах в продължение на 15 години, че бедността е присъда. Работех  много и … все напразно. И тогава повярвах, че мога лесно да постигна финансова свобода и всичко се получи. Вярвах, че трябва да се боря  с живота, а моят свят беше опасен, коварен и жесток. Сега вярвам: винаги съм защитен. Всичко е за моето щастие. Моят свят се кра дeн от ен ер джи грижи за мен. И затова казвам на всичко: „Ура!“

Всеки миг правим избор. Всяка секунда създаваме нашата реалност.

Всеки път, когато ви се случи нещо, което не искате, вие имате избор. Вие попадате на квантовото кръстовище пресечка. И ако се ядосате, тръгвате по грешния път. Вие влизате в  злия свят.

Ако ви харесва там, всичко е наред. Ако не, кажете си: „Супер!“ Всичко е наред. кра дeн от ен ер джи И добре дошли в реалността! Реалността винаги е добра и неутрална. Само вашите мисли и оценки я оцветяват.

Когато искрено се радвате на всяко едно преживяване и опит, всички ваши проблеми се решават сами. Дори е някак си необичайно, няма война. Ако не сте се навоювали, ами повоювайте!  Но лично аз предпочитам мир и покой.

Споделяйте опита си от единството ви с живота, сигурен съм, кра дeн от ен ер джи че ще можете да помогнете на много хора да живеят по-щастливо и по-леко.

Юрий Токарев – 5 Sfer

Топ 3 на зодиакалните знаци, които са подложени на кра дeн от ен ер джи най-тежките изпитания на Съдбата

Някои от знаците на зодиака са  склонни да си повтарят всеки ден: “Днес не ми е ден” защото по-често от останали са подложени на тежки изпитания  и се чудят как…

защищено INVITEXT