сб. апр. 20th, 2024

Топ – 3 на вещиците в Зодиака

вещица

Разбира се, в това има известна доза хумор, защото има добри и зли  вещици … Но трябва да се обърне внимание на факта, че жените, родени под три знака на зодиака имат вродени магически способности … Значително по-големи – отколкото всички останали знаци!

Астролозите твърдят, че всички жени са си малко вещици и няма да спорим с тях. Но на  тези три знака на Зодиака самите звезди са им дали магически дарове. И тези прекрасни дами с удоволствие ги  използват!

3-то място – Лъв

Лъвица-вещица-кралица. Понякога един поглед към е  достатъчен и хората започват да благоговеят пред нея и да изпълняват всичките и желания и прищявки. Като всяка кралица, Лъвицата в своя гняв  е ужасна, затова не я обиждайте и не я предавайте -това може да свърши зле за вас. Обидената вещица е способна да натвори много злини, но когато  е в добро настроение, тя може да премества планини. Как? Магия, както се досещате!

Затова пазете нервната система на Лъвиците и те ще ви се отплатят с кучешка вярност.

2-ро място – Скорпион

Скорпионите никога не крият своите магьоснически способности. Те са магьосници- изкусителки. На тази дама и трябва само да  погледне  обекта на своята страст – и край!  Той вече е напълно под нейната власт.

В същото време самата вещица може да бъде облечена скромно и мило, а понякога и до абсурд аскетично, без да използва козметика, или дори да е в скафандър. Как така се получава? Вече знаете – обикновена магия!

Най-често Скорпионите използват магията си несъзнателно, така че  няма смисъл да я ревнувате от всички, които тя е очаровала … По-добре е да се погрижите самите вие да не и давате поводи за  ревност, защото ако има причина, то след това … Всъщност е по-добре да не  знаете какво ви чака…

1- во място – Водолей

Дамите-Водолеи заемат първото място напълно заслужено. Те са родени вещици, практикуващи магия, въпреки че не много често  вярват в себе си. Ако на жената- Водолей внезапно и  потрябват  лист и химикалка, тя ще ги намери, дори ако е  в пустинята … Тази жена може да ви измъкне и от най-дълбоката депресия …

Когато се оженят за  нея, много мъже забелязват, че по някакъв вълшебен начин те изведнъж са станали милионери … Това всъщност е  силата на практическата магия.

Самите дами-Водолеи обясняват такива странни „съвпадения“ с всичко, но не и със собствения си Дар. Понякога това е опасно за тях, ако тази сила не намери изход … Помогнете им да повярват в себе си и да реализират своя Дар!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post