Връзка с Телец: 5 жестоки истини!

телец

Телецът е търпелив и трудолюбив, но е  много упорит и обсебващ.

Ето 5 жестоки истини, които трябва да знаете, ако имате връзка с Телец (може би дори вече ги знаете).

1. Те ​​няма да се спрат, докато не се съгласите с тяхната гледна точка

Обсъждате  нещо интересно, изразявате мислите си и те не съвпадат? Поздравления, вие сте попаднали в капан! Разбира се, вие никога няма да сте този, който е прав. Вие трябва незабавно да се съгласите с гледната точка на Телец, или ще започне битка!

Те всъщност не се гордеят особено с тази черта, защото тя ги кара да се чувстват виновни за това, че са толкова упорити. Но все пак, трябва да ги приемете!

2. Те са много ревниви

Телец често си мисли: „Какво ще стане, ако моят приятел/приятелка намери някой по-добър/добра от мен?“ Те ще ви ревнуват от всичко, което мърда. И не защото не са самоуверени, те просто не ви се доверяват напълно!

3. Често не губите търпението си често, но когато го загубите, става лошо

Да, Телецът е търпелив, но когато загуби търпението си, се превръща в  ураган, който помита всичко след себе си. По-добре е да стоите далеч от тях, защото ще страдате :)

4. Те са независими

Те предпочитат да се ръководят от собствените си правила. Да, понякога те ще ви послушат, но трябва да приемете, че това ще бъде много рядко.

Ако Телец има проблем, той предпочита да разреши проблемите си сам … без вашата помощ.

5. Но въпреки всичко казано по-горе те ще са ви  верни

Важен аспект във всяка връзка са  вярата и доверието, а ако Телецът реши да ви се довери, това означава, че го заслужавате.

Решили сте  да предадете доверието на Телеца? Ще имате късмет, ако Телецът ви проговори някога.

В крайна сметка те прощават, но никога не забравят …

 yourtango.com

Наистина ли дяволът съществува?

За достоверното съществуване на дявола свидетелства Светото Писание. Няма в книгата на живота на човечеството такава страница, на която дяволът да не е оставил своя разрушителна следа. Много световноизвестни писатели…