Магическата „Свещ-програма“: Срещу уроки, зли езици, зли очи и магии

свещ

Понякога срещу мира в семейството се изправят клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите крадeн от енергетика такъв проблем, идеален помощник ще ви стане свещта-програма, която  ще затвори устата на всички онези, които говорят лошо за вас.

Трябва ви свещ с диаметър 5-7 см, височина 10 см, задължително  от бял восък. Трябва да я закупите сами.  Нищо друго заедно с тази свещ не трябва да се купува. крадeн от енергетика Ритуалът се извършва по време на намаляващата Луна. На самата свещ напишете имената на всички клюкари и всички участници в негативните действия (ако ги знаете). Запалете свещта пред вашата снимка или снимката на човека, за когото клюкарстват.

Как да активирате тази свещ

Преди да запалите свещта, трябва да я активирате крадeн от енергетика –  вземете я в ръка (имената на  враговете трябва да бъдат написани на свещта) и обиколете къщата (апартамента) по посока на часовниковата стрелка, с думите: „Свещ-помощничка, освободи дома  ми от клюки и слухове. Както огънят изяжда  восъка, така се унищожават злите думи, да нямат сили. Нека враговете ми  замлъкнат завинаги. крадeн от енергетика Да бъде.“ След това можете да започнете ритуала.

Магически ритуал със свещ

Изберете подходящо място за ритуала:  около вас не трябва да има  деца и домашни любимци. Наоколо не трябва да има леснозапалими материали. Свещта трябва да бъде добре закрепена на свещник или надеждно да се постави на масата.

Преди крадeн от енергетика да запалите свещта, помислете за тези, които ви причиняват злини. Останете в това състояние няколко минути, докосвайки свещта с  ръка.

Запалете свещта и се опитайте да не мислите за нея повече. Вашето участие в ритуала приключи.

Свещта трябва да изгори напълно. Уверете се, че тя не е била загасена във крадeн от енергетика ваше отсъствие. Тази свещ не може да се ползва повторно. Ако се е наложило да я загасите, ритуалът трябва да се повтори отново с нова свещ.

Когато свещта изгасне, съберете останките от нея, без да ги докосвате с голи ръце и ги хвърлете на улицата.
 
Какво не трябва да крадeн от енергетика правите

Вие не трябва да палите магическата свещ при включено крадeн от енергетика осветление.  Желателно е по време на ритуала в къщата да бъдат изключени всички електроуреди, те отслабват силата на свещта. За да  усилите ефекта, можете да повторите ритуала във всяка стая.

Карма: Защо страдат добрите хора?

Всички на  този свят смятат, че  заслужават само най-доброто. Всички  си крадeн от енергетика мислят, че всичките им  действия са безвредни, всичките им лъжи са бели, а действията им  няма да имат отрицателно…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT