Девет страшни причини никога да не се занимавате с йога!

йогаЛюбителите на йога често я рекламират, като призовават познати и приятели да започнат да я практикуват. Това се случва, защото на много хора тя е променили толкова много крадeн от енергетика живота, че на тях им се иска да разкажат на всички за това.

Но йога има и „тъмна“ страна, и има причини, които трябва да знаете,  защо е по-добре да не се занимавате с нея , за да избегнете редица страдания. Ето ги и тях:

1. Вечерята ще се развали.

крадeн от енергетика

Занимавайки се йога, ще започнете да чувствате по-добре реакцията на тялото си към храната. Може да стигнете толкова далеч, че да започнете да се отказвате от вредните храни. Така че, ако обичате фастфууд и други нездравословни храни, трябва да заобикаляте йога отдалеч.

2. Край на шумните купони по нощите.

Да крадeн от енергетика разпъвате килимчето за йога на сутринта след безсънна нощ в клуба, може да се окаже толкова противно занимание, че най-вероятно ще започнете да си лягате рано и ще се превърнете в „чучулига“. Край на клубния живот.

3. Край на драмите.

Обожавате драми? Тогава йога не е за вас. Трудно е крадeн от енергетика да се води живот, пълен с мелодраматизъм, когато практикувате йога. Можете да станете толкова спокоен, че за хората би било вече невъзможно да ви въвличат в техните проблеми – а дори и вашите могат да изчезнат.

4. Ще почувствате своята отговорност.

Килимчето за йога често играе ролята на огледало, в крадeн от енергетика което виждате себе си. И все по-често стигате до извода, че няма смисъл да обвинявате други хора, и че само вие сте отговорни за себе си. Обичате да обвинявате другите? Забравете за йога.

5. Вие ще започнете да уважавате всички хора без изключение.

Вече няма да ви е смешно да крадeн от енергетика се смеете на другите и да клюкарствате за тях. Това, което преди е било забавно занимание, сега ще изглежда жестоко и малоумно. Социалният ви живот може да бъде сериозно засегнат. И може би ще трябва да се разделите с приятелите си, които не споделят вашето уважение към другите.

6. Йога крадeн от енергетика ще съсипе вашия гардероб.

Преди това сте имали толкова много красиви неща, а сега само 1000 чифта дрехи за йога.

7. Вие ще станете по-чувствителни

Чувствителността към това, което се случва в тялото, предполага чувствителност към вътрешните чувства. Ако сте човек, който обича да се крие от собствените си преживяване, крадeн от енергетика не се занимавайте с йога.

8. Йога ще отвори всичко у вас – и сърцето.

Тъй като при практикуване на йога вашето тяло ще става все по-гъвкаво, сърцето ви също ще става все по-меко и добро. Ще се разкривате външно и вътрешно. Йога е преди всичко духовност, а повечето сърца крадeн от енергетика няма да избегнат такава съдба.

9. Йога ще ви спаси от самоунищожителните навици

Вие може да загубите желание да пиете, да пушите, да лежите на дивана по цял ден, да се стресирате, и да висите по клубовете до сутринта. Обичате ли живота си такъв, какъвто е сега? Тогава никога не крадeн от енергетика се занимавайте с йога.

крадeн от енергетика

Висша Практика за изцеляване на душата

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете така, че да можете да направите крадeн от енергетика няколко стъпки назад. Всяка стъпка назад…

Само за хора със здрави нерви: Вижте какви ще бъдат последните 10 години от живота ви! (видео)

Дали те ще преминат в радост или тъга, в болницата или в семейството – всичко зависи от вас. Сега! крадeн от енергетика Нашият живот е поредица от решения с отложени последствия. Ние избираме…

Бягайте далече, ама много далече, от любителите на слънчогледови и тиквени семки!

“Хранителните” психолози твърдят, че страстните любители на семки – не тези, които ги гризат от време на време, а крадeн от енергетика тези, които не могат да живеят и един ден без тях…

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който  сформира  реални обекти и събития крадeн от енергетика само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора,…

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT