Как долита Неумолимият Бумеранг на Вселената при всеки Знак на Зодиака

бумеранг

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също така и  такива  черти или маниери на поведение,  които за представителите на различните знаци са погрешни. И за тях те получават  шамари от живота. Това може да се нарече Закон на бумеранга, когато за постъпката си крадeн от енергетика човек получава дължимото, дори ако понякога му изглежда твърде жестоко. Вижте кои са:

Овен

Представителите на този знак трябва да следят думите си, защото те често се връщат като бумеранг. Работата е там, че Овен първо говори, а чак след това мисли. Те вярват, че  могат да казват всичко, но крадeн от енергетика понякога така причиняват болка на хората!

Телец

Заради своето завишено самочувствие и самолюбие,  представителите  на този знак плащат с неуспешни романи. На Телец му изглежда, че е идеален партньор, така че не работи върху връзката си. Резултатът е – провал.

Близнаци

При тях долита  бумеранг под формата на самота. Защото  крадeн от енергетика представителите на този знак не оценяват грижите и любовта на ближните. Ето защо Близнаци често остават  без приятели.

Рак

Те обожават елегантно , а и не чак толкова, да манипулират и да контролират. Звездите въобще не са глупави, затова внасят в живота им  хаос, който толкова много ги отвращава!

Лъв

крадeн от енергетика

Това е егоистичен  знак на зодиака, затова най-често около него се въртят точно такива хора. Лъвовете се грижат само за себе си и за най-близките си, а   тяхното негативно отношение към другите се връща като бумеранг – неискрени приятели.

Дева

И тъй като представителите на този знак  постоянно мислят за крадeн от енергетика неуспехите и за най-лошите сценарии, звездите точно това им дават, защото човек не бива да  се съсредоточава само върху негативното! Всичките им неуспехи произтичат точно от това.

Везни

Представителите на този знак рядко следят своя начин на живот (прахосват пари, не се хранят правилно, не се грижат за здравето), затова крадeн от енергетика звездите им отговарят с неприятности в ежедневието.

Скорпион

Заради всичките си интриги и манипулации, с безразличното отношението към тези,  които са им скъпи, Скорпионите се сблъскват с  проблеми. Звездите правят така, че представителите на този знак да не са в състояние да разбират хората.

Стрелец

Този знак е твърде самонадеян крадeн от енергетика и надут. Те се борят за победата си без да обръщат внимание на никого. Заради това Вселена  им се отплаща с постоянни малки препятствия.

Козирог

Заради прекомерната си крадeн от енергетика сериозност бумерангът долита при Козирог под формата на забавни и неловки  ситуации, в които те стават за посмешище.

Водолей

Представителите на този знак често се опитват да наложат своята гледна точка на другите, да реагират агресивно, ако хората не са съгласни с тях. Заради това звездите ги наказват със семейни крадeн от енергетика сцени и предателства от приятели.

Риби

Те самите се наказват, крадeн от енергетика защото живеят в свят на илюзии и не искат да приемат  суровата действителност. Малко хора ги вземат на сериозно, ако  започнат да афишират своите фантазии.

Наблюдавайте поведението и отношението си към другите. Оказва се, че точно затова при вас най-често долита  бруталният Бумеранг на Вселената!

Всичко, което сте крадeн от енергетика получили, но не сте платили, ви създава Дълг пред Вселената

Този дълг представлява определено количество енергия, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT