Царицата на Зодиака: Коя е тя?

лъвТочно както Лъвът е царят на животните, така и жената – лъв е царицата сред зодиакалните знаци. Ето защо:

Те са весели

Жените, родени под този знак, могат да направят и най-скучното събитие интересно, само  като се  появят. Тези жени са изпълнени с положителна енергия и са интересни, затова толкова много хора искат да общуват с тях.

Те са лоялни

Винаги можете да разчитате на кра дeн от ен ер джи тях, защото те никога няма да се опитат да ви измамят,  а  обещанието, което сте получили от жената, родена под този знак, със сигурност ще бъде изпълнено.

Те са творчески личности

Те често мислят нестандартно и обикновено са онези в компанията, които имат най-добрата идея. И заради творчеството си, те често са отлични предприемачи или мениджъри.

Те са неотразими

Жените-Лъвове обикновено не им се налага кра дeн от ен ер джи да се  опитват да привлекат вниманието на противоположния пол, защото   привличат автоматично другите към себе си.  Другите жени често им завиждат, защото дори когато правят всичко възможно, те не могат да се конкурират с естественото очарование на жените – лъвове.

Те имат стил

Жените, родени под този знак, са известни със своя царски вкус и високи стандарти. В гардероба им няма да намерите купчина евтини кра дeн от ен ер джи предмети и дрешки, а няколко елегантни и внимателно подбрани дрехи, които задължително им отиват.

Те са умни

Жените – лъвове са „10 в 1“, защото освен че са привлекателни, весели и стилни, те обикновено са много умни, но мнозина могат погрешно да ги подценяват.

Те са истински приятели

Освен това, че никога няма да се скучаете с тях, можете да разчитате на жените, родени кра дeн от ен ер джи под този знак по всяко време на деня или през нощта. А за своите приятели те винаги имат много търпение и любов, и затова хората, които са около тях са наистина щастливи.

Те са успешни

Жените, родени под този знак, знаят как да решават правилно най-трудните проблеми и са изключително силни –   само небето е тяхната граница.

 theearthtribe

 

Каква сте според зодиакалния кра дeн от ен ер джи си знак: Нимфетка, Богиня или Жена- вамп?

Всяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние да обича страстно. А знаците на зодиака са я “снабдили” със  специални качества, които  особено ясно се проявяват в любовта.…

 

защищено INVITEXT