пт. апр. 19th, 2024

Всеки се ражда 7 пъти в земния си живот; на кой етап сте сега

23365237_2026161620947260_462106098_n7-те живота следват един след друг. Разберете на кой етап на раждане сте сега.

# 1 Бебе

Смята се, че това е първото ви раждане. За пръв път душата ви вижда света. Чувствате се като новородено. Хората на този етап от раждането си все още не са намерили краката си. Всяко усилие, което правят, е неуспешно.

Този живот, който е първият, предизвиква. Този живот се води с голяма трудност. Това е вашият шанс да погледнете към света и да започнете да го разбирате, така че да сте готови за следващия етап, т.е. за Живота с главна буква.

# 2 Ученик

Ученикът е второто рождение или първо прераждане. Душата ви вече се е научила да разбира света. Вие прекарвате този живот, опитвайки се да научите нещо.

Ако прекарвате по-голямата част от времето си, опитвайки се да научите нови неща, да разберете какво мислят хората, как действат и защо правят това, което правят, тогава вероятно сте на втория етап от живота си. Вие   научавате не само какви са другите, но и себе си. Кой сте, какво трябва да правите, защо действате по определен начин и т.н.

# 3 Изследовател

Третият живот или второто възраждане е животът на изследванията. Сега, когато душата ви е разбрала какво да очаквате от живота и какво трябва да изучите, животът   ще ви принуди да изследвате. Ще ви привличат нови идеи, нови мисли, нови места и много други.

Душата ви сега търси опит. Третото раждане е вълнуващо.

# 4 Любов

Четвъртият живот ви носи любов. Душата е извлякла поуки от миналото, сега ще се опита да привлече любов в живота ви. Ще откриете любов и в други животи, но истинската любов, както си я представяте, ще дойде в този живот.

Най-добрият аспект на този живот е, че ще  трябват много  усилия, но щом намерите истинската си любов, тя ще остане завинаги.

# 5 Достижение

Петият живот или четвъртото възраждане е, когато всичко, което сте научили, изпитали и намерили, ще бъде използвано. Душата ви ще достигне нови върхове.

Всичко, на което ви е научил животът, ще бъде използвано за постигането на целите ви.

# 6 Дарител

Шестият живот ще ви принуждава да върнете това, което сте придобили в предишния си живот. Ще помагате на другите (които още не са на този етап от живота) да разберат какво трябва да  правят.

Ако чувствате желание постоянно да помагате на другите, ако мислите повече за целите на други хора, то определено  живеете шестия си живот.

Този живот ще бъде прекаран в обучение, помагане, даряване.

# 7 Заземяване

В седмия и последен живот всекидневните тревоги няма да ви притесняват. Животът ви ще протича в стремежа към нещо много по-голямо от вас.

Ако установите, че се чувствате откъснати от ежедневните неща в  живота; че мразите ежедневната драма и тривиалните неща, с които хората се сражават, това  може да ви подскаже, че сте  на последния етап от живота си.

Източник

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Тайните на астролозите: Най-важните години в живота на всеки Знак на Зодиака

Кога се случват най-важните промени в живота на знаците на зодиака? На каква възраст? И как те ги възприемат? Според астролозите,  за различните знаци на зодиака има години, в които…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post