Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е полезно за всички!

i

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява изключително много.

Красавица, на около тридесет. Така се случи така, че миналата година бяхме заедно в Рим. По работа, нищо романтично. Ходихме на служебна  вечеря. Върнахме се в хотела. И тогава тя каза: „Какво ще кажеш да идем крадeн от енергетика в бара и да продължим?“ А очите и заблестяха като на котка.

Но аз не исках да пия, а и си помислих: За какво, по дяволите, аз старият и полузаспал, да тръгна по акъла на това момиче? Също така знаех, че мъжът и я изпрати на летището.  Моят морал през крадeн от енергетика последните години нарасна до висините на късния Толстой. Не е добре, според мен, да  пия в римски бар  с жената на друг мъж.

И си легнах да спя. А когато летяхме обратно, тя изведнъж започна да говори. Със съпруга си са заедно вече осем години, той е добър, но скучен. крадeн от енергетика В събота на посещение при родителите му,  в неделя на  кино. Попитах я: „Но ти го обичаш?“ Тя каза: „Да. Вероятно. Не знам.“
Идеален женски отговор. И тогава добави: „Напразно не дойде в  бара.“ И тогава разбрах: тя не искаше в бара, тя искаше да изневери. Да наруши режима, да крадeн от енергетика се отдаде на греха, да събуди спящите хормони.

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява,  изключително.

Никакви козметични процедури и кремове не действат така, както страстна целувка с колега в  таксито. С когото отдавна се гледате крадешком. Който те  гледа с възхищение, който те иска, размазвайки крадeн от енергетика червилото по бузите си. Жената е създадена за страст, за любов, за вибрации. И най-добрият съпруг е в състояние да я отегчи. Жената чезне. Жената избледнява. Пада и  косата, очите помътняват, ноктите се чупят.

И не ми говорете за морал. Това е само физиология. Грижи за външността.

Мъжът може да крадeн от енергетика кръшне, това  е нормално, а защо за  жената да е непростимо? В действителност, тя е много по-добра. Тя няма да отиде пияна в  сауната и да тръгне да обарва всички. Ако все пак си тръгне пияна – ще е при мъж,  който и харесва.  Просто не се е решавала преди, крадeн от енергетика криейки  чувства си в чекмеджето в офиса.

Не, момичета, задължително трябва да се изневерява. В момента, в който ви застигне хроничната умора или се появят кръгове под очите – веднага се огледайте за изневяра. Това подобрява хормоналния фон, цвета на кожата, действа вдъхновяващо. И най-скъпите козметици няма да  помогнат така, крадeн от енергетика както кратък бурен роман.

Всички сега ще се развикат : „Какво искаш да кажеш? А семейството? А устоите? А морала??? А??“

Спокойно, граждани. Аз не посягам на свещените устои. Изневярата – това не е развод. Изневярата е  приключение. Импулс. Грижа за здравето и добрата форма. Виждате ли разликата? Разумната жена крадeн от енергетика няма да напусне добър съпруг. Тя го оценява. И няма да го обиди. Тя ще изневери така умело, че съпругът няма да разбере нищо.

Помните ли филма „Мостовете на Медисън“? Мерил живее  в пустинята, в Айова, съпруг,  две деца. Всичко е благоприлично, коректно, скучно. Съпругът и децата заминаха някъде и крадeн от енергетика след това – хоп! –  появи се Клинт Истууд. Ето това е женското щастие. Поне за няколко дни. „Изневяра!“ –  развикаха  се хормоните. А  след това отново – съпруг, деца, пустиня. Съпругът никога нищо не научи. А за Мерил Стрип, героинята й, това бяха двата най-щастливи дни в живота и.

крадeн от енергетика

Да се изневерява – това, разбира се, е изкуство.

Изневярата крадeн от енергетика е като филм – изисква много силен сценарии. Затова е  очарователна.

Това не е просто така- да се пъхнеш с някой в  леглото и да правиш някакви смешни движения. Не,  необходимо да се мисли върху всеки детайл. Защото в противен случай ще има проблеми. И защо са им те на крадeн от енергетика жените?

Жената може да прости изневярата, а мъжът – не. Така сме устроени, такъв е нашият механизъм.
Женската изневяра е двигателят на цивилизацията.

Човечеството щеше да умре от скука на нивото на дълбоката древност, ако я нямаше изневярата. Верни жени – това е добре. Но каква дива печал.  Седят, мрачни, крадeн от енергетика у дома. Бродират. Пишат домашните с децата. Гледат сериали. Огледат се – животът е минал.

Аз не говоря за изкуство. Без драматични женски изневери нямаше да има „Декамерон“,  или „Мадам Бовари“ или „Майстора и Маргарита“. А как бихме живели без Ана Каренина? Ужас,  момичета, ужас.

… А онази, 30-годишната от крадeн от енергетика Рим, се разведе само след няколко месеца. Да бях отишъл с нея в бара….

Автор – Алекс Саас

Рейтинг на Знаците на Зодиака: От най-гнусните изменници до крадeн от енергетика най-верните и преданите

Стрелец Веднъж изневяра- винаги изневери? Вие сте роден изменник. Ако има начин да изневерите и след смъртта си, вие ще го направите. Вие изневерявате така, както дишате. Харесва ви измяната,…

Кевин Томпсън: Единствената причина за всички разводи

Кевин Томпсън, експерт крадeн от енергетика по семейни отношения, разказва за това, което причинява разпадането на повечето романтични отношения. Убеден съм, че причина номер едно за всички разводи не е изневярата, не са…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT