Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е полезно за всички!

i

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява изключително много.

Красавица, на около тридесет. Така се случи така, че миналата година бяхме заедно в крадeн от енергетика Рим. По работа, нищо романтично. Ходихме на служебна  вечеря. Върнахме се в хотела. И тогава тя каза: „Какво ще кажеш да идем в бара и да продължим?“ А очите и заблестяха като на котка.

Но аз не исках да пия, а и си помислих: За какво, по дяволите, аз старият крадeн от енергетика и полузаспал, да тръгна по акъла на това момиче? Също така знаех, че мъжът и я изпрати на летището.  Моят морал през последните години нарасна до висините на късния Толстой. Не е добре, според мен, да  пия в римски бар  с жената на друг мъж.

И си легнах да спя. крадeн от енергетика А когато летяхме обратно, тя изведнъж започна да говори. Със съпруга си са заедно вече осем години, той е добър, но скучен. В събота на посещение при родителите му,  в неделя на  кино. Попитах я: „Но ти го обичаш?“ Тя каза: „Да. Вероятно. Не знам.“
Идеален женски отговор. И тогава крадeн от енергетика добави: „Напразно не дойде в  бара.“ И тогава разбрах: тя не искаше в бара, тя искаше да изневери. Да наруши режима, да се отдаде на греха, да събуди спящите хормони.

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява,  изключително.

Никакви козметични процедури и кремове не действат така, крадeн от енергетика както страстна целувка с колега в  таксито. С когото отдавна се гледате крадешком. Който те  гледа с възхищение, който те иска, размазвайки червилото по бузите си. Жената е създадена за страст, за любов, за вибрации. И най-добрият съпруг е в състояние да я отегчи. Жената чезне. Жената избледнява. Пада и  крадeн от енергетика косата, очите помътняват, ноктите се чупят.

И не ми говорете за морал. Това е само физиология. Грижи за външността.

Мъжът може да кръшне, това  е нормално, а защо за  жената да е непростимо? В действителност, тя е много по-добра. Тя няма да отиде пияна в  сауната и да тръгне да крадeн от енергетика обарва всички. Ако все пак си тръгне пияна – ще е при мъж,  който и харесва.  Просто не се е решавала преди, криейки  чувства си в чекмеджето в офиса.

Не, момичета, задължително трябва да се изневерява. В момента, в който ви застигне хроничната умора или се появят кръгове под очите крадeн от енергетика – веднага се огледайте за изневяра. Това подобрява хормоналния фон, цвета на кожата, действа вдъхновяващо. И най-скъпите козметици няма да  помогнат така, както кратък бурен роман.

Всички сега ще се развикат : „Какво искаш да кажеш? А семейството? А устоите? А морала??? А??“

Спокойно, граждани. Аз не посягам на свещените крадeн от енергетика устои. Изневярата – това не е развод. Изневярата е  приключение. Импулс. Грижа за здравето и добрата форма. Виждате ли разликата? Разумната жена няма да напусне добър съпруг. Тя го оценява. И няма да го обиди. Тя ще изневери така умело, че съпругът няма да разбере нищо.

Помните ли филма „Мостовете крадeн от енергетика на Медисън“? Мерил живее  в пустинята, в Айова, съпруг,  две деца. Всичко е благоприлично, коректно, скучно. Съпругът и децата заминаха някъде и след това – хоп! –  появи се Клинт Истууд. Ето това е женското щастие. Поне за няколко дни. „Изневяра!“ –  развикаха  се хормоните. А  след това отново – крадeн от енергетика съпруг, деца, пустиня. Съпругът никога нищо не научи. А за Мерил Стрип, героинята й, това бяха двата най-щастливи дни в живота и.

Да се изневерява – това, разбира се, е изкуство.

Изневярата е като филм – изисква много силен сценарии. Затова е  очарователна.

Това не е просто така- да се пъхнеш с някой в  леглото и да правиш някакви смешни крадeн от енергетика движения. Не,  необходимо да се мисли върху всеки детайл. Защото в противен случай ще има проблеми. И защо са им те на жените?

Жената може да прости изневярата, а мъжът – не. Така сме устроени, такъв е нашият механизъм.
Женската изневяра е двигателят на цивилизацията.

Човечеството щеше да умре от крадeн от енергетика скука на нивото на дълбоката древност, ако я нямаше изневярата. Верни жени – това е добре. Но каква дива печал.  Седят, мрачни, у дома. Бродират. Пишат домашните с децата. Гледат сериали. Огледат се – животът е минал.

Аз не говоря за изкуство. Без драматични женски изневери нямаше да има „Декамерон“,  крадeн от енергетика или „Мадам Бовари“ или „Майстора и Маргарита“. А как бихме живели без Ана Каренина? Ужас,  момичета, ужас.

… А онази, 30-годишната от Рим, се разведе само след няколко месеца. Да бях отишъл с нея в бара….

Автор – Алекс Саас

Рейтинг на Знаците на Зодиака: От най-гнусните изменници до най-верните и преданите

Стрелец Веднъж изневяра- винаги изневери? Вие сте роден изменник. Ако има начин да изневерите и след смъртта си, вие ще го направите. Вие крадeн от енергетика изневерявате така, както дишате. Харесва ви измяната,…

Кевин Томпсън: Единствената причина за всички разводи

Кевин Томпсън, експерт по семейни отношения, разказва за това, което причинява разпадането на повечето романтични отношения. Убеден съм, че причина номер едно за всички разводи не е изневярата, не са…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT