Кои са Най-големите измамници сред знаците на зодиака

hqdefault-1

Всеки лъже. Някой се „доукрасява“ на първата среща, някой си измисля оправдания, някой лъже, за да не обиди приятелите си. Като цяло, лъжата е доста често срещано явление, и едва ли има човек, който никога не е лъгал. Въпреки това никой не обича лъжците. Особено много се дразним от крадeн от енергетика хората, които лъжат през цялото време, като политиците, например.

Вижте кои са тримата най-големи измамници на зодиака:

Близнаци

На пръв поглед тези открити и жизнерадостни хора не изглеждат като лъжци. А и самите Близнаци са уверени, че не лъжат, те просто са размислили или са променили мнението си. Днес им крадeн от енергетика харесва ръгби, и биха дали всичко за да попаднат на стадиона, а утре те дори не знаят, че съществува такава игра. Те са ненадеждни и не държат на думата си.

Ако това се отнася за вас: опитайте се да се мислите за това, което казвате на другите.

Рак

Раците са крадeн от енергетика много подозрителни и недоверчиви към всички. Поради това те често лъжат, за да се избегнат проблеми. Те имат много добро въображение, и често измислят фантастични сценарии. Раците могат перфектно да импровизират.

Ако това се отнася за вас: научете се да се доверявате на хората – не всички са настроени срещу крадeн от енергетика вас. Дори една невинна лъжа може да съсипе връзката ви.

Лъв

Лъвовете са много драматични. Те са отлични актьори. Те обичат да бъдат лидери, и винаги да са в центъра на вниманието, така че тяхната харизма им позволява да лъжат особено умело. Често те лъжат за да изглеждат по-добре в крадeн от енергетика очите на другите – те украсява своите способности и преувеличават събитията.

Ако това се отнася за вас: просто спрете да лъжете! Когато хората общуват с вас, това означава, че ви харесват за това, което сте. Няма нужда да доказвате на всички, че сте по-добри, отколкото сте в действителност.

Животът е крадeн от енергетика твърде кратък за да го похабявате в лъжи. Така че бъдете честни и винаги ще ​​печелите уважението на хората.

Езотерика: Неутрализиране на вируса на бедността с 60 въпроса

Едва ли има човек, който на тези въпроси  ще отговори  честно отрицателно и няма да получи нито една точка. Инфекцията на “вируса на бедността” е много по-дълбока, отколкото можем да…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали крадeн от енергетика и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT