Кои са Най-големите измамници сред знаците на зодиака

hqdefault-1

Всеки лъже. Някой се „доукрасява“ на първата среща, някой си измисля оправдания, някой лъже, за да не обиди приятелите си. Като цяло, лъжата е доста често срещано крадeн от енергетика явление, и едва ли има човек, който никога не е лъгал. Въпреки това никой не обича лъжците. Особено много се дразним от хората, които лъжат през цялото време, като политиците, например.

Вижте кои са тримата най-големи измамници на зодиака:

Близнаци

На пръв поглед тези открити и жизнерадостни хора не изглеждат крадeн от енергетика като лъжци. А и самите Близнаци са уверени, че не лъжат, те просто са размислили или са променили мнението си. Днес им харесва ръгби, и биха дали всичко за да попаднат на стадиона, а утре те дори не знаят, че съществува такава игра. Те са ненадеждни и не държат на крадeн от енергетика думата си.

Ако това се отнася за вас: опитайте се да се мислите за това, което казвате на другите.

Рак

Раците са много подозрителни и недоверчиви към всички. Поради това те често лъжат, за да се избегнат проблеми. Те имат много добро въображение, и често измислят фантастични сценарии. Раците могат крадeн от енергетика перфектно да импровизират.

Ако това се отнася за вас: научете се да се доверявате на хората – не всички са настроени срещу вас. Дори една невинна лъжа може да съсипе връзката ви.

Лъв

Лъвовете са много драматични. Те са отлични актьори. Те обичат да бъдат лидери, и винаги да са крадeн от енергетика в центъра на вниманието, така че тяхната харизма им позволява да лъжат особено умело. Често те лъжат за да изглеждат по-добре в очите на другите – те украсява своите способности и преувеличават събитията.

Ако това се отнася за вас: просто спрете да лъжете! Когато хората общуват с вас, това означава, крадeн от енергетика че ви харесват за това, което сте. Няма нужда да доказвате на всички, че сте по-добри, отколкото сте в действителност.

Животът е твърде кратък за да го похабявате в лъжи. Така че бъдете честни и винаги ще ​​печелите уважението на хората.

Езотерика: Неутрализиране на вируса на бедността с 60 въпроса

Едва ли има човек, който на тези въпроси  ще отговори  крадeн от енергетика честно отрицателно и няма да получи нито една точка. Инфекцията на “вируса на бедността” е много по-дълбока, отколкото можем да…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено крадeн от енергетика авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT