Не вярвам в отмъщението, вярвам само в кармата. И ето защо:

karma

Кармата  всъщност е  вярата в това, че всичко се връща, или с други думи   начинът,  по който се отнасяте към другите хора, пряко влияе на това как крадeн от енергетика те ще се отнасят към вас. Опитвах се да  си  отмъщавам на хората, които ми причиняваха болка в миналото, но сега знам малко повече и вече няма да повтарям това – сега вече позволявам на кармата да го  прави вместо  мен. Защо?

Защото лошото поведение на другия човек не оправдава крадeн от енергетика вашите лоши дела, дори и ако  „той  пръв път  започна“, и умишлено е искал да ви  нарани. Не внасяйте още негативизъм в  ситуацията – така няма да я  подобрите.

По-добре е да насочите енергията си в добра посока. Не губете време, пари и себе си, като планирате отмъщение. Ще постигнете крадeн от енергетика по-добър резултат, ако похарчите  всичко това за  себе си.

Във всички случаи най-доброто отмъщение е да продължите по своя път. Ако човек умишлено ви е наранил, ако страдате и се опитвате да му отмъстите, само ще му покажете, че той е постигнал своето. Ето защо най-доброто отмъщение ще бъде вашето крадeн от енергетика щастие и успех без него.

Освен това никой не може да избяга от своята карма. Дори и да не  прибягваме до будистките концепции, всички знаем, че каквото посееш, такова ще пожънеш. И е по-добре да се предпазите от хората, които внасят в живота ви хаос и проблеми.

От гледна точка крадeн от енергетика на психологията, ако някой ви причинява болка, това означава, че има проблем със себе си. Човек проявява лошо отношение към себе си чрез своето отношение към вас. Опитайте се да го разберете, но не и да го съжалявате. Бъдете достатъчно зрели за да излезете от негативната ситуация,  не задържайте у крадeн от енергетика себе си лоши чувства, подобрявайте своята карма и  продължете напред.

Между другото, има едно златно правило: Правете на другите това, както искате те да ви правят на вас. И това не се променя, дори когато се отнасят към вас зле. Това ще ви направи по-силни, по-добри и по-щастливи.

Още повече, крадeн от енергетика че  не можете да контролирате отмъщението си и неговите последици. Ами  какво ще стане, ако нещата станат по-лоши, отколкото сте си мислили? Тогава кой ще бъде застигнат от кармата? Бъдете над тези неща, не падайте до нивото на човека, който ви е наранил.

Инга Бойл

Каква любовна карма крадeн от енергетика очаква всички Знаци на Зодиака през ноември – ще бъде буквално горещо!

В  последния месец на есента 2017 г. ви очакват  горещи събития в любовните отношения. И трябва да се благодари за това само на Съзвездията на Зодиака. Те винаги се опитват…

крадeн от енергетика

Хората с лоша карма мразят котките

Повечето нормални крадeн от енергетика хора се отнасят към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност. Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; крадeн от енергетика неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT