13 жестоки истини за Овен (написани от Овен)

Oven_8

Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци на зодиака. Разбира се, това е доказано от водещи астролози и потвърдено от всички, но просто искам да ви кажа това отново, за да не го забравите.

Вие сте влюбена в Овен, нали?  Бог да ви помага! Шегувам се. Ние сме страхотни хора. Ние буквално ще ви донесем благодат и  любов. Но има някои кра дeн от ен ер джи неща, които все пак трябва да знаете за любовта на Овен.

1. Ние сме Огън!

Да, ние сме огнен знак и това не е изненада. През целия ми живот ме  наричаха „огнен“, което може да се разглежда и като комплимент и като обида (предпочитам да вярвам в първото).

Положителната страна на това е, че когато влезем в стаята, ние отдаваме на всички много енергия. По кра дeн от ен ер джи принцип това е добре. Но понякога е лошо – в зависимост от настроението. Ние сме хората, които искате да поканите на шумно парти, ако искате на всички да им е забавно. Негативната страна – гневът ни е  бърз, като  мълния. Целта винаги ще бъде постигната.

2. Нашето Его е огромно.

Вероятно вече сте предположили, но все пак да ви го кажем: „Овен денонощно се нуждае кра дeн от ен ер джи от половинки, които да се грижат за нашето его, когато имаме нужда от него.“ Един добър опит за балансиране!

3. В нас живее авантюристичен дух.

Ние ще опитаме почти всичко и веднага. Ние не отлагаме нищо. Но ако не ни харесва (или не го разбираме много добре), няма да го направим отново.

4. Ние често се  отегчаваме и скучаем.

Ако вие не ни обръщате внимание, кра дeн от ен ер джи не ни се усмихвате, когато имаме нужда от това, не ни радвате в леглото или не водите интересни разговори – тогава извинете, но нека влезе следващата, моля! Ние ще бъдем любезни (винаги сме интелигентни), но бързо ще се изнесем при друга, ако не можете да задържите вниманието ни. Егоистично, но вярно!

5. Обичаме да гледаме голямата картина.

Един дребен детайл не може да ни задържи кра дeн от ен ер джи вниманието. Ние мислим за  проекти, идеи и цели и какво трябва да направим, за да постигнем нашата цел. Капки и половинчати мерки не ни интересуват. Но ние ще им обърнем внимание, ако е необходимо. Такива сме ние!

6. Ние често сме агресивни.

Агресията получаваме от това, което искаме, когато искаме и както искаме. Моля, отстъпете назад. Вие само ни пречите! Във ваш  интерес е да кра дeн от ен ер джи не се конкурирате с нас – тъй като е по-вероятно да загубите.

7. Обичаме страстно.

Ние се влюбваме бързо и с ентусиазъм. Но основното нещо е, че  много страстно обичаме. Обичаме любовта! Самото състояние на любов. Когато ви обикнем, веднага ще разберете това.

8. Животът ни вълнува.

Честно казано, ние сме във възторг от всичко: пътуване, литература, интересни хора, светът, вас … Почти всичко ни кра дeн от ен ер джи вълнува. Ето защо ние искаме да разглеждаме цялата картина като едно цяло и ако се тревожим за тривиални неща, няма да имаме време да живеем живота  си с пълна скорост.

9. Ние сме лоялни към болката.

Не спорете с нашите приятели. Не обиждайте хората, които обичаме! Ние таим своя гняв с  години! И дори ако нямаме физическа сила, ние компенсираме с думи! Враговете на приятелите кра дeн от ен ер джи са  наши  врагове – бъдете внимателни!

10. Ние сме уверени в нашите способности.

Това е просто един добър начин да се каже, че изричаме почти всичко, което искаме, особено в кръга на хората, които ни познават добре. Можем да затворим устата си пред родителите или шефа, но за нас е много трудно да не казваме какво чувстваме.

11. Работим много и усилено.

Назначете Овен на кра дeн от ен ер джи лидерска позиция, дайте му това, с което изпитва страст, и той ще работи повече от всеки друг! Но имайте предвид, че това е приложимо само ако Овен върши нещо, което го удовлетворява и стимулира. Ако се окажем в задънена улица – просто изключваме телефона и никой не може да ни намери.

12. Нямаме никакво търпение.

Никакво. Искаме всичко, което трябва да се направи, да се кра дeн от ен ер джи направи вчера, и ще бъде лошо за всички наоколо, ако не можем да се договорим, че трябва да се направи нещо преди крайния срок. И нека не повдигаме въпроса „да заседнем в задръстването“ или „на опашката в супермаркета“. Това мигновено ни вбесява!

13. Винаги се нуждаем от лично пространство.

Ние сме изключително независими, което означава, че трябва да имаме собствен живот. Ако Овен се почувства кра дeн от ен ер джи в клетка –  ще избяга веднага, когато отворите вратата. Привличат ни хора, които имат свои собствени интереси и хобита и могат да ни оставят да живеем живота си и да споделяме приключенията си с вас.

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който  кра дeн от ен ер джи сформира  реални обекти и събития само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора,…

кра дeн от ен ер джи

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията

“Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони, според които най-важна физическа величина – енергията,  се запазва в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

защищено INVITEXT