13 жестоки истини за Овен (написани от Овен)

Oven_8

Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци на зодиака. Разбира се, това е доказано от водещи астролози и потвърдено от всички, но просто искам крадeн от енергетика да ви кажа това отново, за да не го забравите.

Вие сте влюбена в Овен, нали?  Бог да ви помага! Шегувам се. Ние сме страхотни хора. Ние буквално ще ви донесем благодат и  любов. Но има някои неща, които все пак трябва да знаете за любовта на Овен.

1. Ние крадeн от енергетика сме Огън!

Да, ние сме огнен знак и това не е изненада. През целия ми живот ме  наричаха „огнен“, което може да се разглежда и като комплимент и като обида (предпочитам да вярвам в първото).

Положителната страна на това е, че когато влезем в стаята, ние отдаваме на всички много крадeн от енергетика енергия. По принцип това е добре. Но понякога е лошо – в зависимост от настроението. Ние сме хората, които искате да поканите на шумно парти, ако искате на всички да им е забавно. Негативната страна – гневът ни е  бърз, като  мълния. Целта винаги ще бъде постигната.

2. Нашето Его крадeн от енергетика е огромно.

Вероятно вече сте предположили, но все пак да ви го кажем: „Овен денонощно се нуждае от половинки, които да се грижат за нашето его, когато имаме нужда от него.“ Един добър опит за балансиране!

3. В нас живее авантюристичен дух.

Ние ще опитаме почти всичко и веднага. Ние крадeн от енергетика не отлагаме нищо. Но ако не ни харесва (или не го разбираме много добре), няма да го направим отново.

4. Ние често се  отегчаваме и скучаем.

Ако вие не ни обръщате внимание, не ни се усмихвате, когато имаме нужда от това, не ни радвате в леглото или не водите интересни крадeн от енергетика разговори – тогава извинете, но нека влезе следващата, моля! Ние ще бъдем любезни (винаги сме интелигентни), но бързо ще се изнесем при друга, ако не можете да задържите вниманието ни. Егоистично, но вярно!

5. Обичаме да гледаме голямата картина.

Един дребен детайл не може да ни задържи вниманието. Ние мислим крадeн от енергетика за  проекти, идеи и цели и какво трябва да направим, за да постигнем нашата цел. Капки и половинчати мерки не ни интересуват. Но ние ще им обърнем внимание, ако е необходимо. Такива сме ние!

6. Ние често сме агресивни.

Агресията получаваме от това, което искаме, когато искаме и както искаме. крадeн от енергетика Моля, отстъпете назад. Вие само ни пречите! Във ваш  интерес е да не се конкурирате с нас – тъй като е по-вероятно да загубите.

7. Обичаме страстно.

Ние се влюбваме бързо и с ентусиазъм. Но основното нещо е, че  много страстно обичаме. Обичаме любовта! Самото състояние на любов. Когато ви крадeн от енергетика обикнем, веднага ще разберете това.

8. Животът ни вълнува.

Честно казано, ние сме във възторг от всичко: пътуване, литература, интересни хора, светът, вас … Почти всичко ни вълнува. Ето защо ние искаме да разглеждаме цялата картина като едно цяло и ако се тревожим за тривиални неща, няма да имаме време крадeн от енергетика да живеем живота  си с пълна скорост.

9. Ние сме лоялни към болката.

Не спорете с нашите приятели. Не обиждайте хората, които обичаме! Ние таим своя гняв с  крадeн от енергетика години! И дори ако нямаме физическа сила, ние компенсираме с думи! Враговете на приятелите са  наши  врагове – бъдете внимателни!

10. Ние сме уверени в нашите способности.

крадeн от енергетика

Това е просто един добър начин да се каже, че изричаме почти всичко, което искаме, особено в кръга на хората, които ни познават добре. Можем да затворим устата си пред родителите или шефа, крадeн от енергетика но за нас е много трудно да не казваме какво чувстваме.

11. Работим много и усилено.

Назначете Овен на лидерска позиция, дайте му това, с което изпитва страст, и той ще работи повече от всеки друг! Но имайте предвид, че това е приложимо само ако Овен върши нещо, което го крадeн от енергетика удовлетворява и стимулира. Ако се окажем в задънена улица – просто изключваме телефона и никой не може да ни намери.

12. Нямаме никакво търпение.

Никакво. Искаме всичко, което трябва да се направи, да се направи вчера, и ще бъде лошо за всички наоколо, ако не можем да се договорим, че крадeн от енергетика трябва да се направи нещо преди крайния срок. И нека не повдигаме въпроса „да заседнем в задръстването“ или „на опашката в супермаркета“. Това мигновено ни вбесява!

13. Винаги се нуждаем от лично пространство.

Ние сме изключително независими, което означава, че трябва да имаме собствен живот. Ако Овен се почувства в крадeн от енергетика клетка –  ще избяга веднага, когато отворите вратата. Привличат ни хора, които имат свои собствени интереси и хобита и могат да ни оставят да живеем живота си и да споделяме приключенията си с вас.

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много крадeн от енергетика учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който  сформира  реални обекти и събития само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора,…

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията

“Законът за запазване на енергията крадeн от енергетика е един  от най-фундаменталните закони, според които най-важна физическа величина – енергията,  се запазва в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT