Ето какво Бог е прошепнал на ухото на всеки знак от зодиака

зодиак

Легендата гласи, че веднъж  Бог събрал 12 деца и на всяко от тях прошепнал неговото предназначение. Ето каква е главната тайна на всеки знак от зодиака …

крадeн от енергетика

 Овен

Давам ти задължението винаги и навсякъде да бъдеш лидер, да водиш народа след себе си и да запалваш  в сърцата на хората огън. Следвай мечтата си,  изпълнявай желанията си и вдъхновявай хората. Ти  ще бъдеш упорит, много ще те осъждат  за това качество, но никога не забравяй, че не крадeн от енергетика може да се постигане  желаното без упоритост!

Телец

Аз ти давам  възможност с  лекота да умножаваш благата си. Но това ще се получи само при едно условие: ако в сърцето ти има любов. Опитай се да не бъркаш любов и материално. Не забравяй, че любовта винаги трябва да е  на крадeн от енергетика първо място, тогава ще успееш.

Близнаци

Давам ти специален подарък: ще  помагаш на хората да се разбират помежду си. Но за това трябва да издържиш едно изпитание: да намериш хармония със себе си и света. Ако успееш, тогава Вселената ще получи още един първокласен психолог, политик или дипломат.

Рак

Давам крадeн от енергетика ти мъдрост, чувственост и чувствителност в едно. Ти повече от всеки друг знаеш как да се помогне на хората със съвет. Но не се превръщай в отшелник. Ти си нужен на хората!

Лъв

Подобно на Овена, аз ти дават възможност да водиш хората. Ти  винаги ще  помагаш на хората с крадeн от енергетика мъдър съвет, без значение, че ще те  критикуват за твоя егоизъм. Ако не беше твоето его (а без недостатъци хората не умеят да съществуват),  нямаше да бъдеш в състояние да постигнеш просперитет. Освен това, аз ти давам широк ум за да помогнеш на всеки, който има нужда.
 
Дева

Възлагам крадeн от енергетика ти да следваш собствените си интереси. Бъди верен на себе си,  педантичен към детайлите, разпространявай знания. Ако следваш тази мисия, около теб ще цари аура на мир и спокойствие, които ще споделяш с други хора.

 Везни

Аз ще ти дам  възможност да виждаш красотата в ежедневните неща. Възхищавай се на крадeн от енергетика всичко, което виждаш. Възпявай всичко красиво: с пеене, рисуване, писане и т.н. С  раждането си ще се сдобиеш с много таланти!

Скорпион

Аз ти давам не най-приятния подарък. Но моля те, не ми се сърди. От най-ранна възраст ще можеш да виждаш душите на другите. Това ще ти  донесе много крадeн от енергетика огорчения, но трябва да се смириш – знай, че у човека е силно  първичното. Ако приемеш всичко така, както е, след това ще можеш да получиш всичко, което искаш.

Стрелец

Аз ти давам възможност да носиш радост на хората. Който и да срещнеш  по пътя си, той моментално ще узнае крадeн от енергетика нещо красиво и невероятно.

 Козирог

Давам ти трудолюбие. В живота можеш да постигнеш много, ако работиш усилено. Хората до теб ще се зареждат с  неизчерпаема енергия, която ще крадeн от енергетика им помогне да постигат  всякакви висини.

Водолей

Аз ти давам крадeн от енергетика право да бъдеш щастлив и свободен във всеки един момент от живота си. Чрез теб  ще мога да  напомням на хората за  себе си.
 
Риби

На най-малкото дете давам тежко бреме. Ти ще бъдеш много чувствителен към света и ще забелязваш всичко – лошо и добро. Всичко ще чувстваш крадeн от енергетика със сърцето си,  но не бъди тъжен. В най-трудните моменти винаги ще ти се притичам на помощ.

Както може  да се види, Бог е дал на всеки  специфични умения, които се основават на любовта към ближния. На някои той е дал  и трудности, но не е пропуснал да отбележи, че крадeн от енергетика в най-трудните моменти  винаги ще бъде до тях…

Магическа самозащита: Кога имате право да я използвате

Важно е да се изучи внимателно областта  на  магическата самозащита, защото сега имаме значителна магическа сила и власт. Неподходящото използване на тази сила и власт може да предизвика реакция крадeн от енергетика от…

Простете на този, който е разбил сърцето ви и ще се доближите до Бог

Болката и прошката ни учат на много неща, затова  често не  осъзнаваме това. Вие ще се почувствате много по-добре, когато си разрешите да намерите Най-добрия, а не крадeн от енергетика просто   Следващия. Всъщност…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT