вт. апр. 23rd, 2024

Ето какво Бог е прошепнал на ухото на всеки знак от зодиака

зодиак

Легендата гласи, че веднъж  Бог събрал 12 деца и на всяко от тях прошепнал неговото предназначение. Ето каква е главната тайна на всеки знак от зодиака …

 Овен

Давам ти задължението винаги и навсякъде да бъдеш лидер, да водиш народа след себе си и да запалваш  в сърцата на хората огън. Следвай мечтата си,  изпълнявай желанията си и вдъхновявай хората. Ти  ще бъдеш упорит, много ще те осъждат  за това качество, но никога не забравяй, че не може да се постигане  желаното без упоритост!

Телец

Аз ти давам  възможност с  лекота да умножаваш благата си. Но това ще се получи само при едно условие: ако в сърцето ти има любов. Опитай се да не бъркаш любов и материално. Не забравяй, че любовта винаги трябва да е  на първо място, тогава ще успееш.

Близнаци

Давам ти специален подарък: ще  помагаш на хората да се разбират помежду си. Но за това трябва да издържиш едно изпитание: да намериш хармония със себе си и света. Ако успееш, тогава Вселената ще получи още един първокласен психолог, политик или дипломат.

Рак

Давам ти мъдрост, чувственост и чувствителност в едно. Ти повече от всеки друг знаеш как да се помогне на хората със съвет. Но не се превръщай в отшелник. Ти си нужен на хората!

Лъв

Подобно на Овена, аз ти дават възможност да водиш хората. Ти  винаги ще  помагаш на хората с мъдър съвет, без значение, че ще те  критикуват за твоя егоизъм. Ако не беше твоето его (а без недостатъци хората не умеят да съществуват),  нямаше да бъдеш в състояние да постигнеш просперитет. Освен това, аз ти давам широк ум за да помогнеш на всеки, който има нужда.
 
Дева

Възлагам ти да следваш собствените си интереси. Бъди верен на себе си,  педантичен към детайлите, разпространявай знания. Ако следваш тази мисия, около теб ще цари аура на мир и спокойствие, които ще споделяш с други хора.

 Везни

Аз ще ти дам  възможност да виждаш красотата в ежедневните неща. Възхищавай се на всичко, което виждаш. Възпявай всичко красиво: с пеене, рисуване, писане и т.н. С  раждането си ще се сдобиеш с много таланти!

Скорпион

Аз ти давам не най-приятния подарък. Но моля те, не ми се сърди. От най-ранна възраст ще можеш да виждаш душите на другите. Това ще ти  донесе много огорчения, но трябва да се смириш – знай, че у човека е силно  първичното. Ако приемеш всичко така, както е, след това ще можеш да получиш всичко, което искаш.

Стрелец

Аз ти давам възможност да носиш радост на хората. Който и да срещнеш  по пътя си, той моментално ще узнае нещо красиво и невероятно.

 Козирог

Давам ти трудолюбие. В живота можеш да постигнеш много, ако работиш усилено. Хората до теб ще се зареждат с  неизчерпаема енергия, която ще им помогне да постигат  всякакви висини.

Водолей

Аз ти давам право да бъдеш щастлив и свободен във всеки един момент от живота си. Чрез теб  ще мога да  напомням на хората за  себе си.
 
Риби

На най-малкото дете давам тежко бреме. Ти ще бъдеш много чувствителен към света и ще забелязваш всичко – лошо и добро. Всичко ще чувстваш със сърцето си,  но не бъди тъжен. В най-трудните моменти винаги ще ти се притичам на помощ.

Както може  да се види, Бог е дал на всеки  специфични умения, които се основават на любовта към ближния. На някои той е дал  и трудности, но не е пропуснал да отбележи, че в най-трудните моменти  винаги ще бъде до тях…

Простете на този, който е разбил сърцето ви и ще се доближите до Бог

Болката и прошката ни учат на много неща, затова  често не  осъзнаваме това. Вие ще се почувствате много по-добре, когато си разрешите да намерите Най-добрия, а не просто   Следващия. Всъщност…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post