Най-неверният Знак на Зодиака

23476327_2026901970873225_540830776_n
Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите желания. Да съхранят верността им пречи такъв фактор,  като датата им на раждане, която е  отговорна за характера и поведението им.

Принадлежността на човека към определено  съзвездието отговаря за личния му живот. Всеки знак на Зодиак има свое мнение за вярност и предателство. Хороскопът за  съвместимост ще ви помогне не само да изберете най-подходящия  кра дeн от ен ер джи партньор в живота, но и завинаги да имате сърцето му. Хората, очаровани един от друг, няма да изневеряват, с изключение, разбира се, на най-неверните зодиакални знаци.

Шесто място

Стрелците са стъпили здраво на шестото място сред най-неверните. Поради природната си привлекателност и огнен темперамент, представителите на тази зодия често са обект на обожание. И това, разбира се,  доста ги изкушава и ласкае.

Толкова много, че кра дeн от ен ер джи понякога Стрелците, които имат сериозна връзка, се поддават на знаците на внимание на друг човек и се втурват презглава във водовъртежа на емоциите, опитвайки се да изживеят всичко като за първи път. И не се учудвайте, ако Стрелецът вземе, че  ви обвини в собствената си изневяра: ти сам допусна да чувствата ми да изчезнат. На този знак е необходимо да му се  показват всеки ден  кра дeн от ен ер джи любов, внимание и грижи, че не трябва да се търси идеала – той отдавна е до него.

Пето място

На Пето място са Везните, които толкова много се нуждаят от хармония, че всякакви пукнатини и дребни недоразумения в отношенията могат да ги принудят да си търсят щастието другаде. Според хороскопа си това е един от най-чувствителните и егоистични зодиакални знаци, които не мога да  понасят, кра дeн от ен ер джи когато вниманието на партньора не им принадлежи само на тях. Безполезно е да се чака  примирие с тях. Най-вероятно, Везни предпочитат първи да прекратят връзката, в която се е появил хаос, отколкото да се опитат да поправят нещо.

Четвърто място

Девите на практика са на трето  място. Този знак на зодиака е много амбициозен и в отношенията си се ръководи от изгодата си, а не кра дeн от ен ер джи от чувства. Те рядко се влюбват, защото не признават такива безразсъдни решения. Редът у Дева винаги е на първо място. А какъв ред може да има в една любов? В нея има непрекъснати вътрешни противоречия и пълна импровизация. Ето защо Девата не се отдава особено на вълнуващи чувства, а верността за нея е   празен звук. За да задоволят предпочитанията си, те могат спокойно да убият кра дeн от ен ер джи вашето доверие.

Трето място

Пламенният и страстен Овен е финалист. Представителите на този знак по хороскоп – са с горещ и импулсивен характер, във вените им  бушува огън. Те често се влюбват в хората, а емоциите превземат  главите им. Те знаят как да ухажват,  притежават свръхчовешка привлекателност и харизма. Но един типичен Овен – е, на първо място, човек на честта, така че няма да кра дeн от ен ер джи плете интриги зад гърба на партньора си –  той са ще скъса отношенията в името на новия роман.

Второ място

На заслуженото второ място, със сребърен медал на шията, са очарователните Близнаци. Те не са виновни, че природата им е  дала  такава неуловимост. Затова е практически невъзможно да се срещне Близнаци,  който не би поискал за себе нещо по-добро. Все пак, ако можете да дарите кра дeн от ен ер джи на този зодиакален знак пълна свобода,  е малко вероятно да премине зад линията на лекия флирт. Защото за тях няма нищо по-изкушаващо от забранения плод.

Първо място

Този знак на зодиака не се колебае да разбива сърца. Да, става дума за енергийни вампири, които се хранят със слабостта на другите – Скорпион. Те са невероятно романтични и притежават някакъв тайнствен магнетизъм, с който така привличат кра дeн от ен ер джи хората.

Скорпионите обичат интриги, скандали, сцени на ревност и, разбира се, животинска страст, за която с удоволствие ще разкажат на своя партньор. Като правило, представителите на тази зодия се влюбват  веднъж и за цял живот, но ако съдбата е решила  да раздели Скорпиона от любовта му, той започва да  отмъщава до самозабрава. За наша голяма изненада, те самите никога няма да ви простят изневяра, но кра дeн от ен ер джи вие сте длъжни.

Според астрологията има пет основни причини за прелюбодейство. В една връзка, в която няма място за  изневяра, винаги царят любов и хармония. Избягвайте негативните събития, преди те да се появят, особено ако имате връзка с най-неверните знаци на зодиака.

esotericblog

Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е полезно за всички!

Изневярата е много полезна за жената. От кра дeн от ен ер джи нея тя се разхубавява изключително много. Красавица, на около тридесет. Така се случи така, че миналата година бяхме заедно в Рим. По работа,…

кра дeн от ен ер джи защищено INVITEXT