Най-неверният Знак на Зодиака

23476327_2026901970873225_540830776_n
Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите желания. Да съхранят верността им пречи такъв фактор,  като датата им на раждане, която е  отговорна за крадeн от енергетика характера и поведението им.

Принадлежността на човека към определено  съзвездието отговаря за личния му живот. Всеки знак на Зодиак има свое мнение за вярност и предателство. Хороскопът за  съвместимост ще ви помогне не само да изберете най-подходящия  партньор в живота, но и завинаги да имате сърцето му. Хората, очаровани един крадeн от енергетика от друг, няма да изневеряват, с изключение, разбира се, на най-неверните зодиакални знаци.

Шесто място

Стрелците са стъпили здраво на шестото място сред най-неверните. Поради природната си привлекателност и огнен темперамент, представителите на тази зодия често са обект на обожание. И това, разбира се,  доста ги изкушава и ласкае.

Толкова крадeн от енергетика много, че понякога Стрелците, които имат сериозна връзка, се поддават на знаците на внимание на друг човек и се втурват презглава във водовъртежа на емоциите, опитвайки се да изживеят всичко като за първи път. И не се учудвайте, ако Стрелецът вземе, че  ви обвини в собствената си изневяра: ти сам крадeн от енергетика допусна да чувствата ми да изчезнат. На този знак е необходимо да му се  показват всеки ден  любов, внимание и грижи, че не трябва да се търси идеала – той отдавна е до него.

Пето място

На Пето място са Везните, които толкова много се нуждаят от хармония, че всякакви крадeн от енергетика пукнатини и дребни недоразумения в отношенията могат да ги принудят да си търсят щастието другаде. Според хороскопа си това е един от най-чувствителните и егоистични зодиакални знаци, които не мога да  понасят, когато вниманието на партньора не им принадлежи само на тях. Безполезно е да се чака  примирие с тях. крадeн от енергетика Най-вероятно, Везни предпочитат първи да прекратят връзката, в която се е появил хаос, отколкото да се опитат да поправят нещо.

Четвърто място

Девите на практика са на трето  място. Този знак на зодиака е много амбициозен и в отношенията си се ръководи от изгодата си, а не от чувства. Те крадeн от енергетика рядко се влюбват, защото не признават такива безразсъдни решения. Редът у Дева винаги е на първо място. А какъв ред може да има в една любов? В нея има непрекъснати вътрешни противоречия и пълна импровизация. Ето защо Девата не се отдава особено на вълнуващи чувства, а верността за нея е   крадeн от енергетика празен звук. За да задоволят предпочитанията си, те могат спокойно да убият вашето доверие.

Трето място

Пламенният и страстен Овен е финалист. Представителите на този знак по хороскоп – са с горещ и импулсивен характер, във вените им  бушува огън. Те често се влюбват в хората, а емоциите превземат  главите крадeн от енергетика им. Те знаят как да ухажват,  притежават свръхчовешка привлекателност и харизма. Но един типичен Овен – е, на първо място, човек на честта, така че няма да плете интриги зад гърба на партньора си –  той са ще скъса отношенията в името на новия роман.

Второ място

На заслуженото второ крадeн от енергетика място, със сребърен медал на шията, са очарователните Близнаци. Те не са виновни, че природата им е  дала  такава неуловимост. Затова е практически невъзможно да се срещне Близнаци,  който не би поискал за себе нещо по-добро. Все пак, ако можете да дарите на този зодиакален знак пълна свобода,  е малко крадeн от енергетика вероятно да премине зад линията на лекия флирт. Защото за тях няма нищо по-изкушаващо от забранения плод.

Първо място

Този знак на зодиака не се колебае да разбива сърца. Да, става дума за енергийни вампири, които се хранят със слабостта на другите – Скорпион. Те са невероятно романтични и притежават някакъв тайнствен магнетизъм, с който така привличат хората.

Скорпионите обичат крадeн от енергетика интриги, скандали, сцени на ревност и, разбира се, животинска страст, за която с удоволствие ще разкажат на своя партньор. Като правило, представителите на тази зодия се влюбват  веднъж и за цял живот, но ако съдбата е решила  да раздели Скорпиона от любовта му, той започва да  отмъщава до самозабрава. За крадeн от енергетика наша голяма изненада, те самите никога няма да ви простят изневяра, но вие сте длъжни.

Според астрологията има пет основни причини за прелюбодейство. В една връзка, в която няма място за  изневяра, винаги царят любов и хармония. Избягвайте негативните събития, преди те да се появят, особено ако имате връзка с крадeн от енергетика най-неверните знаци на зодиака.

esotericblog

Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е полезно за всички!

Изневярата е много полезна за жената. От нея тя се разхубавява изключително много. Красавица, на около тридесет. Така се случи така, че миналата година бяхме заедно в Рим. По работа,…

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT