Ошо: Вие сте Юда, и вие сте Исус. Приемете Това

юда

Опитайте в течение на 24 часа да приемате всичко, каквото и да се случи. Някой ви е обидил – приемете това, без да реагирате, и наблюдавайте какво крадeн от енергетика се случва. Изведнъж ще почувствате приток на  енергия, каквато никога преди не сте чувствали.

Когато някой ви обижда, обикновено чувствате слабост, губите спокойствие и започвате да си мислите за това как да си отмъстите. Този човек ви е хванал на въдицата си и сега вие описвате кръгове.

Дни, нощи, месеци, крадeн от енергетика години наред, не можете да спите и сънувате кошмари. Хората прекарват целия си живот, мислейки за такива глупости, само защото някой ги е обидил.

Погледнете в миналото, и нещо ще си спомните. Били сте малко дете, а учителят в клас ви е нарекъл идиот; вие все още си спомняте това крадeн от енергетика и таите обидата. Вашият баща ви е казал нещо … родителите ви отдавна са забравили, и дори да им напомните, няма да разберат за какво става дума.

Вашата майка ви е погледнала особено, и тази рана все още стои, отворена, жива; ако някой я докосне, вие ще се взривите. Не крадeн от енергетика помагайте на тази рана да става по-голяма.

Не позволявайте да заеме душата ви. Обърнете се към корените, бъдете с цялото. Двадесет и четири часа – само двадесет и четири часа – без значение какво се случва, не се опитвайте да реагирате, не се съпротивлявайте.

Ако някой ви е бутнал и крадeн от енергетика вие падате на земята, падайте! След това се вдигнете и се приберете вкъщи. Не правете нищо. Ако някой ви е ударил, наведете главата си и приемете това с благодарност.

Вървете си вкъщи, не правете нищо – само за двадесет и четири часа – и вие ще почувствате нова вълна от крадeн от енергетика енергия, каквато никога преди не сте чувствали, нов прилив на жизнени сили, идващ от самите корени.

И си струва само да се узнае, да се почувства този вкус, как животът ви ще се промени. Ще се смеете над всички извършени глупости, които са ви тормозили, над всички обиди, реакции, отмъщения, крадeн от енергетика които са ви разрушавали.

Никой не може да ви унищожи, освен самите вие; никой не може да ви спаси, освен самите вие. Вие сте Юда, и вие сте Исус.

Ошо

крадeн от енергетика

Екхарт Толе: Законът за изобилието – Изходящият поток определя Входящия

Две седмици практикувайте това и наблюдавайте как ще се промени вашият живот: когато ви се струва, че хората крадeн от енергетика ви отказват – похвала, благодарност, помощ, любяща грижа, и така нататък –…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT