Магнитните бури през декември 2017 г .

94788547
Всеки месец учените съставят приблизителен график на магнитните бури, свързани с дейността на Слънцето. Потокът от заредени частици, излъчвани от звездата, възбуждат магнитното поле на нашата планета, крадeн от енергетика в резултат на което у хората могат да възникнат  различни здравословни проблеми.

Невъзможно е да се определи точно, кога през месеца ще има магнитни бури. Най-точната прогноза може да бъде дадена  два дни преди самия феномен.

Учените отбелязват, че през 2017 г. дейността на Слънцето е изключително малка, такава  ще крадeн от енергетика остане и през декември. Не особено силни  магнитни бури се очаква да  настъпят на 3-ти, 27-и и 28-и, докато по-силните ще са на 26 и 29.

По време на магнитните бури може да се влоши здравословното състояние, затова е абсолютно необходимо да носите със себе си стандартния набор от лекарства. крадeн от енергетика Особено много трябва да  внимават хората със сърдечно-съдови и хронични заболявания.

Метеозависимите хора могат да изпитат такива симптоми: вялост, мигрена, болки в ставите, умора и др. Експертите препоръчват по време на магнитните бури да не се претоварвате, да се разхождате на чист въздух и да вземате релаксиращи вани.

крадeн от енергетика

Езотерика: Идва момент, когато няма кой да помолите за съвет …

Тъй като това е само вашият път Ако му провърви, в живота на човек настъпва такъв момент, когато няма кой да помоли за съвет. И не защото няма никой около…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT