ср. апр. 24th, 2024

Под тези 3 знака на зодиака се раждат най- великите жени!

22290823_2215568038669929_327878832_o-min-750x440Те са дошли на този свят за да го направят малко по-светъл, по-добър и по-красив!

Разбира се, всяка жена в нещо е велика. Но тези дами са  изключително велики! Колкото и да е странно,  въпреки че те са щедро надарени,    изискваният към тях са още по-големи. Тези дами са любимки  на късмета и в същото време могат да имат много трудни съдби.

Водолей

Тя е родена, за да изпълнява мечти, собствените си и чуждите.  Тя вдъхновява хората около себе си да направят невъзможното –  възможно и близко. Тя лети много високо, като носи на крилете си още няколко десетки приятели. Дали и е Трудно?  Разбира се … Но тя се е родила, за да могат мечтите на Вселената да се сбъднат!

Лъв

Истинска кралица, след нея са готови да тръгнат цели народи. Тя е дошла за да  води света към промените, за които той е готов. Раждане в семейството на Лъвица означава, че вашето семейство  е преминало на ново кармично ниво.

Нейното появяване в колектива показва, че дошло време за промяна към по-добро. Ето защо на Лъвиците им е  толкова трудно в   колективи- бардаци и в семейство, което няма  стремежи. На такива места Лъвицата няма как да изпълни своята мисия.

Скорпион

Лечителка и магьосница, всички знаем за несъкрушимата  харизма на  жената -Скорпион,  но тя има и една черта, за която всеки говори шепнешком. Това са такива жени, които виждат. Искате да знаете накъде трябва да вървите, попитайте жена –  Скорпион …

Те не само виждат, но и лекуват ранените души, които са толкова много в съвременния свят. Как го правят? Те виждат същността на всичко.  Те са видели и Рая, видели са и ада, а сега те са тук и тяхната задача е да  лекуват.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post